Mamici de iulie august 2008(16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Flo la ticker poti scrie tu titlul pe care vrei sa-l dai link-ului fara sa-ti mai apara toata adresa. Intri la semnatura si scrii titlul tau. Iar la iconul cu graviduta scrii gravi intre []si apoi nr saptamanilor.

Anna 11+
AMR 29
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Nati, sa aveti un botez frumos si felicitari ca sotul a decis asa!
Referitor la amortit mainile, si eu patesc asa.

Gaze inca nu pot spune ca am, probabil urmeaza...

Cu cheful de hatza-hatza nu stau eu prea grozav de felul meu - nu ma apuca des nici inainte, spre disperarea sotului care e cam "pofticios"; acum, mi-a fost si foarte frica pentru ca am o sarcina pierduta in iunie, si nici nu pot spune ca am avut chef mai mult ca alta data; din octombrie am avut saptamani de "pauza", apoi am mai facut si noi prostii, dar rarutz si cu frica din partea mea, sa nu se intample ceva cu bebe; insa am inceput si noi anul cu dreptul si poate ca, cheful "cel mare" o sa ma viziteze si pe mine ca sa fie si sotul fericit.

Fetele, referitor la faptul ca nu suntem o odisee sudata, eu zic ca poate doar nu avem destul timp sa citim tot si sa raspundem atat cat ne-am dori. Eu cel putin nu am acest timp, si imi pare tare rau. Nu reusesc nici macar sa citesc tot ce se scrie, dar sa mai si raspund la toate fetele... Si sincer de multe ori nici nu mai retin exact cine ce a spus, si imi e teama sa nu fac vreo gafa incurcand numele cand dau vreun raspuns la ceva ce stiu; cateodata din acest motiv nu mai raspund, pentru ca nu mai am timp sa ma intorc sa caut numele . Va rog sa nu va suparati pe mine, da?
Cel mai comod imi e sa "vorbesc" cu cele cu care se intampla sa intru in acelasi timp, care posteaza fix inaintea mea, ca retin mai usor ce si cum. Trebuie sa recunoasteti ca suntem tare multe si se scrie mult, deci nu-i chiar usor de urmarit pentru cineva care nu are timp.

pup you all,

Caprioara 13+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MADA la inceput daca lumea ti-a sarit in cap, e ca atunci chiar ca eram la inceput. Nu poti compara vremea de atunci cu cea de acum......cand saptamanile au trecut. Cat despre e-mail nu stiu de ce nu reusesc sa intru. Cand ma pus-o mergea. Cum oricum ceea ce am facut eu pentru aceasta odisee adica , lista de inceput a fost modificata de cum o facusme eu....ce mai conteaza daca schimbi sau nu e-mail-ul. Engleza nici eu nu o inteleg, dar ce mai conteaza ce simt eu sau nu. Daca nu am mai intrat o vreme e tocmai pentru acest lucru.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am vrut sa explic si mai mult te-am incurcatScuze . Mai incerc o data. Deci url="http... intre paranteze patrate urmate de titlul pe care vrei sa-l dai tu si apoiiar intre [] scrii/url. Nu am scris exact pt ca imi creaza link automat.

Anna 11+
AMR 29
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Vaaai cat ati scris...
Danangi, m-am gandit si eu la paracetamol dar mi-a fost frica sa iau atunci seara si am primit un masaj...Mi-a trecut dar bine ca stiu data viitoare...Musakaua - eu fierb cartofii, ii amestec apoi cu putin unt si lapte (dar sa nu fie exact ca pireul)...Amestec carnea de vita si aia de porc macinata, punputina ceapa la prajit dupa acer pun si carnita si cand sunt prajite, intr-o cratita pun un strat de cartofi, un strat de carne...si peste ultimul strat de cartofi, smantana cu parmezan si dau la cuptor 25-30 min...Cam asta e...Dar ce revelion ai avut!!!!
Nati, asteptam pozele...Si eu mai am greturi, cateodata doar senzatia de voma ca de vomitat, mai nimic...Ma mai trezeam si eu noaptea, cateodatada...dar fara randament, era doar senzatia...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Multam de explicatii, sa vedem daca a mers!

Flory mami de Alex si 14+

[http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=flo1980&year=2008&month=7&day=3&babycount=1"]bebe 2[http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=flo1980&year=2008&month=7&day=3&babycount=1"]

Mergi la inceput

Ana vezi ce-a iesit ??? sau nu am inteles eu bine???

Mama facea musaca cu cartofii taiati rondele, fierti putin inainte.....iamy-iamy ce pofta mi-ati facutttttt.....

[http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=flo1980&year=2008&month=7&day=3&babycount=1"]bebe 2[http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=flo1980&year=2008&month=7&day=3&babycount=1"]

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni?????

Asa este ca la al doilea bebe simti primele miscari mai devreme se 16 sapt. ?

[http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=flo1980&year=2008&month=7&day=3&babycount=1"]bebe 2[/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

FLO mai sunt eu pe aici. Eu am ramas singura ca sotul a plecat la munca. Acum stau si bantui pe aici, ma mai uit la tv.......astept sa treaca timpul pana pe 11 ianuarie cand merg la eco. Tu cum te simti?

NARCISA multumesc de reteta. Da...un revelion pe care nu-l voi uita chiar asa repede.

NATI hawaii....wow cred ca ce frumos tre' sa fie acolo. Si tu ai de gand sa ramai mereu acolo? Ca eu..da.....nu ma mai intorc in Ro.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu nu stiu cine si de ce s-a ciondanit, tocmai pentru ca nici eu nu am timp sa citesc. Azi este o exceptie pentru ca sunt acasa si e mama la mine, deci a hranit ea copilul - eu am dat zapada de pe masina si din jurul ei, daca puteti crede!
Eu nu prea "nominalizez" decat daca am ceva timp si deschid doua pagini in paralel - pe una citesc, pe a doua am mesajul si raspund fiecaruia, in functie de cat ma pricep, daca ma pricep, sau daca e ceva la care nu s-a raspuns inca.
In rest, prefer sa raspund la "teme" lansate de cutare si cutare, chiar daca nu mai stiu cine si ce a lansat.
Asa ca nu va mai suparati - important este sa discutam probleme comune, sa ne sfatuim, nu sa tinem minte cine ce a mai facut ieri...

Mergi la inceput