crema pt sani permisa

crema pt sani permisa | Autor: rodic_a

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

sunt mai noua printre voi dar sper ca ma voi integra usor.

Sunt mamica de baietzel de 3 luni si ne merge foarte bine:)), insa binenteles trebuia sa apara si ceva neplacut.

Am inceput sa ma lecuiesc de curand cu ceva dungi rosii pe sani si pe fese.
Acestea sa fie vergeturi? La inceput sunt rosii?
Raman pe viitor sau se duc in timp?
Problema este ca din cate stiu nu este permis sa folosim creme in timp ce alaptam...cum sa procedez sa le stopez si sa le vindec?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Da din nefericire sunt vergeturi.Acestea nu vor trece de la sine.Cat sunt inca rosii aplica de 2-3 ori pe zi o crema grasa.Daca dungile se vor albi acestea nu vor mai trece decat cu operatie.
Eu iti recomand EVADERM si MUSTELA MATERNITE 9 MOIS(vergetures double action).Acestea pot fi folosite chiar daca alaptezi.
Mustela mi-a fost recomandata si mie de catre o persoana de pe forum(multam irinouka),si sunt extrem de multumita.

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

varsta Sebastien
botez Sebastien

[size3]Sarbatori Fericite[/size3]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113573
iti raspund la fel ca si fetei care a deschis sub de mai sus.
si mai adaug ca pot aparea vergeturi si pe sani. si da e duc in timp. insa raman cu tine nu se vindeca, dar s albesc.
creme emoliente din gama maternity ori nursing/alaptat. merge si celebra crema egalbenele. orice cremea folosesti,nu te da pe sfarc/aureola sa nu o pape bb. cr de galbenele nu are nimic daca o dai pe san/aureola, insa nu o dai decat daca ai nevoie:rani la sani(numai ca cea mai buna ar fi bepanthen un strop cat sanu fie deloc lucioasa zona afectata)

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodic_a spune:

multumesc frumos pentru raspunsuri:)))

m-ati intristat putin dar asta este...nu avem ce face.
Despre Mustela cunosc cate ceva, am folosit-o si pe perioada sarcinii si din cand in cand pe fese dupa ce am nascut.
Dar pe sani nu m-am riscat sa ma dau pentru ca nu cunosc actiunea cremelor in ceea ce priveste laptele bebelusului.
Pericolul este doar pentru a nu lua contact bebelusul cu crema sau exista posibilitatea ca acele substante din crema sa intre in lapte?
Poate suna ciudat intrebarea, dar pentru bebe maresc ochii bine inainte de orice :))

Multumesc mult!

Mergi la inceput