Mamici de martie - aprilie 2008 ( 57 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

'Mneata,randunici!!si...LA MULTI ANI!SA NE DEA DUMNEZEU CEL MAI BUN SI MAI FRUMOS AN DE PANA ACUM!Multumesc si eu Domnului pt minunile ce ni le-a dat in 2007.Abia am putut intra pe net,am motait toata ziua.
Eu am chefuit la Cabana Plapumioara pana la 6 dimineata,unde ce-i drept m-am distrat si eu din canapea.Au venit finii la noi,a fost ceva atmosfera,nu foarte energica,ce-i drept,daca nasa nu prea s-a putut ridica din canapea,dar nu ma plang,a fost dragut,important ca sunt bine,socrela a fost,iar eu m-am simtit ca o regina.
lyvy, mamaaaa,ce nebunatica esti.Sa iesi tu in piata in zgomotul ala de artificii...
Credeam ca eu sunt singura nebuna.Am iesit pe balcon la 00.00 unde era un zgomot teribil si pana sa-mi dau eu seama,s-a speriat bebita mea si s-a facut mica si n-am mai simtit-o cateva ore dupa.Am fost asa suparata fiindca am fost o iresponsabila...

Altceva,ce sa va mai spun?
Bubu,merci!
Ma bucur mult pentru cele care s-au distrat frumos,au fost gatite si au ce povesti..
Dana,bafta poimaine la eco.Sa fie totul bine!
Vad ca voi ati inceput anul cu masuratori.Eu nu ma bag la asta.Poate mai tarziu..
Revin dupa ce mai papam o tura(ca n-am mancat destul :))
Revin cu poze de noaptea trecuta.Pupici la randunici.

Stela23+cuTeodora

http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Elara si eu m-am inscris la First Bebe, si acum astept detalii despre cursuri de la ei. Am auzit mai multa lume ca le-a laudat, asa ca ma duc sa le incerc si eu.
Tu ai facut ambele pachete, si standard si optional?

Kya 25+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Seara buna si de la mine !
Am mai avut astazi vreo doua tentative sa va scriu, dar n-am mai reusit pana la urma.
Cu toate ca a fost cel mai monoton revelion pe care l-am avut pana acum (am fost doar eu cu sotu si catelul), mi s-a parut cel mai frumos si linistitor, m-am simtit asa de fericita si de implinita, si cred ca totul se datoreaza micutului Lucas...deja visam cum va fi la anu pe vremea asta, cand Lucas ne va bucura cu prezenta...nici nu vreau sa ma gandesc cat de minunat o sa fie.
Va urez un an nou, plin de bucurii si impliniri, multa sanatate voua si familiilor voastre si sa vi se indeplineasca toate visele si dorintele!

30+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari,randunici!
Dar ce-i amorteala asta? Numai eu m-am trezit?
Off,dar sper sa mai dorm la noapte...

Iaca,am bagat cateva pozici de azi noapte -Burticuta in 2008,sa vedeti cum aratam la "Cabana Plapumioara".
si..hai,pe pozitii, ca am inceput anul!

Stela23+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Laaaaaaa muuuuultiiiii aniiiiiii si de la noi!!!!!!......sa va aduca noul an ce va doriti voi mai mult si sa va mearga bine.Iar bebei ce vin in viata noastra sa ne bucure si sa ne umple viata!!!!!

Nu am reusit sa intru ,ieri am bucatarit toata ziua(la ce,nu stiu????ca mare gatealea nu am facut...)iar azi am lenevit.
Noi aseara am dansat putin, am iesit afara la 12 noaptea si am ciocnit paharele de sampanie si am privit artificiile.
Iar pe la ora 1.00 m-a luat pe mine un somn,de m-am intins in pat pentru 10 minute si s-a facut dimineata.

Naty, merci de aprecieri......sa stii ca nu ai o idee rea cu restaurantul,si eu cochetez de mult cu ideea asta.Mai ales ca provin dintr-o fmailie in care bunicii din partea tatalui au avut resaturant.Si mie imi place sa pun mancarurile pe masa ornate si aranjate.O sa vedeti in poze.

Mihutza, i-am zis randunoiului sa vina sa citeasca plugusorul tau...si s-a batut cu pumnii in piept ca esti bucovineanca de a lui .....ca si lui ii place sa compuna poezii...etc.

M-a luat un somn......o sa incerc dimineata la cafea sa va pun poze cu Rev..Pentru prima data parca imi place si mie cum ies in poze.Va las ca nu mai pot sta.

La multi ani ,inca odata si tot ce va doriti!!!!!!

IRINA
+24
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna dragi randunici, n-am mai apucat sa intru azi, pana la urma a fost o zi tare aglomerata...
Am fost cu Razvanel cu sorcova, apoi la masa la socrii, dupa care am venit acasa si am tras un somnic super bun. Iar pe seara am fost la patinoar sa ne mai dezmortim putin si sa ne facem pofta de mancare pentru masa de seara. Am vrut sa mananc mai putin, dar de unde ca am facut un festin de toata frumusetea, abia ne-am ridicat de la masa .
Mi-am masurat si eu burtica, am 100 cm !

Fug sa-l culc pe Razvanel acum si-apoi putin la televizor. Daca mai am insomnie, ma prezint la datorie...

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 31 + cu Rebecca

AMR 8 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am pus si eu cateva poze in albumul de Decembrie, o sa mai completez cand primesc si de altii care ne-au pozat.

Stela, ce fata frumoasa, super sexoasa si slaba!

Dana, casa de piatra, nu mai stiu daca am apucat sa-ti urez, sa fiti fericiti!

Pupic si pt. Elara si Kya, Claudela si Butucica!

M-ati facut curioasa si am masurat si eu burtica, are 95 de cm! Abia astept sa merg la control, pe 7 ian!

Maine e ziua puiului meu, abia astept sa-l pupacesc si sa-i dam alte cadouri, plus cate va mai primi, e o zi speciala, cea mai si cea mai frumoasa din viata mea!

Oana 23+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubu, LA MULTI ANI lui Vladutz, sa creasca mare, frumos si sanatos. O sa fie tare fericit ca primeste iar cadouri. Razvanel este nascut pe 11 ianuarie, mai este putin , i-am facut rezervare la Mc' Donalds si deja isi face o gramada de supozitii despre ce cadouri o sa primeasca...

Eu bineinteles ca nu pot sa dorm , asa ca mai bantui pe net...eventual imi pun un film.

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 31 + cu Rebecca

AMR 8 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

LA MULTI ANI!!!
Adunata de pe drumuri si cum mi-era dor, iata-ma un pic!
Mihutza, m-ai dat gata cu plugusorul de Anul Nou, esti BESTIALA!!!!, imi vine sa-l printez sa-l pun pe pereti!
Nici sa va urez, in grup sau persoinalizat, n-am apucat sa va urez din cauza ca ieri m-a luat randunoiul pe sus si m-a dus la socrela si cumnati. Am stat ca regina acolo, cu totul adus la nas,am mancat de simteam ca pocnesc, nu stiu daca e din cauza ca azi schimb semnatura, dar zau ca mi-a crescut burta de ieri pana azi! Si am o durere ciudata care tare seamana cu o febra musculara, asta din cauza patului in care am dormit, era f moale (ceea ce eu am detestat toata viata, cu biata mea coloana) plus ca am stat la margine ca deh, cunoasteti voi iubirea noastra comuna nocturna (baia), asa ca nu va spun ce chin era sa ma ridic din pat de fiecare data...M-am mesajuit si cu Sovi care in afara sms n-avea alt mijloc de comunicare, era cumintica la cabana in timp ce restul grupului facea trasee si schia (mai bine decat sa-si puna ciorapii aia uzi cu care m-a oripilat!). Am primit de la cumnata o rochie de gravi cu mult mov prin ea (pe care ea a purtat-o la cununia civila, unde era...mai gravi decat eu la nunta mea!) si am fost tare fericita pt ca ma dusesem cu niste pantaloni de gravi de la nasa care ma strangeau ingrozitor plus...pijamaua, dar nu era sa ma prinda anul nou in pijama, asa ca am avut rochita mov.
Pidana, si eu m-am masurat pe talie, la buric, asta ca sa-i impac pe randunoi si frate-su care erau in disputa care are burta mai mare. Eu am 99 cm, tot mititica sunt prin comparatie...
Si sa va mai zic ca am vazut la TV cam jumatate din concertul de Anul Nou de la Viena (mare iubire ca oras a tatalui meu si ff draga mie si randunoiului)-e clar, genele se transmit, bebita mea a valsat, pur si simplu trecea dintr-o parte in alta a burtii si la un moment dat (m-am si speriat!!) pur si simplu a impins burta cu capsorul, i l-am simtit clar itindu-se in partea stanga a buricului, pesemne ca sa-l asculte mai bine pe nenea Strauss...
Fetelor...e tarziu si greu sa-mi mai gasesc cuvintele pentru a va ura personalizat. Voi stiti ca ma gandesc mereu la voi, tuturor celor cu probleme speciale de orice fel (plecat in UE sau in US, plapumioare, neplaceri, etc) ma rog Domnului ca 2008 sa le rezolve pe toate iar despre bebeii nostri-numai de la excelent in sus, sa vina sanatosi si la termen (dar nici unul pe 29 februarie!-vedeti, am uitat sa joc la loto 29 si 2 cum ziceam, de-aia n-a luat nimeni potul, era pt mine; mooaaama, Bitzule, castigam 8 milioane de euro, iti dai seama?? deschideam restaurantul imediat!). Si eu sunt in asentimentul lui Clau-pt mine 2007 a fost un an greu (Doamne fereste, nu trist dar greu si plin); sa dea Dumnezeu ca in 2008 sa vedem roadele.
Va iubesc!

naty 26+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clau, multumesc mult! Si eu bantui...maine la 10 avem si noi tot la Mc rezervat, ca eu nu fac fata acasa cu 7 copii, plus ca la mine e pre din scurt si n-am timp de pregateli...i-am facut un tortulet azi, sa avem si acasa si maine seara fac repede o pizza buna cu de toate, ca ii place mult. Nu-ti mai zic ca pe 7 ian il sarbatorim iar de Sf. Ion! O tinem intr-o veselie!

Naty, ce ma bucur ca te-ai simtit bine! Multumim de urarile frumoase!

Eu neaparat trebuie sa ma duc in Titan, e un magazin de gravide acolo si sa-mi iau pantaloni!

Oana 23+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput