Mamici de martie - aprilie 2008 ( 57 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Pai mai dragutelor, inca nu v-ati trezit????

Eu ma cam plicti, ma uit la filme cu randunoiul, si atata!!!

livi +30 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Neatza!
Si eu ma plictisesc de moarte, astept sa isi faca somnul al meu sot ( acum pot spune si eu asta) si fugim la ai mei parinti. Eu am dormit de pe la 2 azi-noapte si de la 1 am motait pana la 2, asa ca sunt odihnita. M-am jucat cu piticul - mai devreme a avut program de tumbe, acum cred ca doarme ca e liniste in burta. acum bantui pe net si ma uit ca bate un vant afara .........

Pe 3 mergem la eco, sper sa-i vedem si putza piticului. La cununie mi-au mai spus 2 rude ca e baiat, sa vedem daca se confirma.

Trebuie sa multumesc inca odata pt urarile primite. Nu mai nominalizez ca sigur sar pe cineva. si de baut la toata lumea!

Dana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

aloooooooo trezirea!!!!!!!!
grabiti-va ca ajungem pe pagina 2 !

Am reusit sa ma masor si eu in talie pt prima oara. Am 110 cm in dreptul buricului. Oare cat m-oi face?

Dana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

La multi ani randunici cu burtici! Anul nou sa va aduca numai bucurii si bebei sanatosi si papaciosi!
Si eu am stat aseara pana pe la 1, am vazut artificiile, dupa care m-am culcat. Acu stau cu randunoiul ne uitam la filme, asta dupa ce mi-am facut vreo 2 runde de somnic.
toate randunicile!
+26, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu tocmai m-am intors de la o plimbare prin parc. A fost foarte frumos, am prins si niste fulgi. Plus ca miscarea in aer liber mi-a facut foarte bine.

Dana m-ai facut curioasa si m-am masurat si eu: raportez 96 cm in dreptul buricului.
Bafta poimaine la eco. Sigur o sa poata sa-ti spuna ce culoare e. Aveti vreo preferinta?

Kya 25+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI!!! dragi randunele!
M-am tezit si eu pe la ora 16 :))), rushinica sa-mi fie! am stat cu prietenii nostri la povesti pana la 7 dimineata, apoi in drum spre casa am facut o plimbarica prin parc.era superb!!se asternuse o mantie alba pe jos si din cer cadeau mii de stelute mici inghetate. Tare frumos a mai fost, nu ca acum, cand vad ca e foarte urat afara.
Alexutza a stat cu noi pana la 2, a vazut artificiile si s-a bucurat, a colindat, a urat, a asorcovit, era fericita ca a facut bani de pusculita:))), apoi am dus-o la mama, care sta la 2 blocuri de "locul faptei" si nu a vrut sa se culce, a plecat cu bunicul, cu unchiul si matusa la prietenii alor mei din bloc sa-i sorcoveasca. si uite asa puiul mei drag s-a culcat la ora 4!!!!. si s-a trezit la 10!! acum doarme de rupe, sper sa revenim la programul normal cat de curand!

alexutza 4 ani + si 25 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

aaaa si LA MULTI ANI!!! celor care au VASILE sau VASILICA!

alexutza 4 ani + si 25 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

LA MULTI ANI PE 2008!!!
si din partea mea.

Un an nou minunat sa aveti, cu multa santatate si fericire. Cu siguratntza anul ce a trecut si acesta ce a venit vor fi de neuitat pentru noi.
Sa dea Bunul Dumnezeu sa nastem usor si sa avem bebei sanatosi.
Simo, sunt in asentimenul tau si multumesc si eu Bunului Dumnezeu pentru minunile ce ni le-a daruit in 2007 si il rog sa ne ajute sa ajungem cu bine pana la finalul sarcinii.

Eu sunt bine, insa spatele ma omoara de vreo 2 saptamani. Am si zile mai bune dar si zile mai rele. Dupa o zi rea in care simt ca ma arde, aproape jumatate de noapte ma perpelesc in toate pozitiile ca nu pot scapa de dureri oricum as sta. Pe 8 ianuarie m-am programat sa ma duc la kinetoterpie pentru gravide la Giulesti, ca nu mai rezist. Imi pun mari sperantze dar daca nu ma va ajuta, probabil ca voi baga un medical, apoi CO pana nasc, fiindca daca faca pauze dese de stat in pat vad ca rezist bine dar statul in picioare si pe scaun multe ore ma seaca.

Pe la jumatatea lui decembrie am terminat si cursurile gratuite First Bebe organizate de fundatia Romanian Angel Appeal. Am fost si putintel vedete ca a venit Nadia Comaneci intr-una din zile cu toata presa dupa ea (sotul, tocmai din acest motiv a lipsit de la acel curs ca are oroare de a fi vedeta ). Am invatat o groaza de lucruri de la cursuri. Le recomand cu caldura. Au fost minunati, s-au purtat f frumos cu ei si am avut parte de info de calitate de la niste medici de specialitate care au rezistat eroic la tirul nostru de intrebari (recunosc ca am fost campioana...si i-am pisalogit cel mai tare) si mi-au raspuns la absolut toate nedumeririle ce le aveam, cu multa rabdare si profesionalism. Si dincolo de toate acestea am mai primit si mici cadouoase (pampersi, tampoane, creme, servetzele, jurnalul lui bebe). Nu stiu daca fiindca veneau sarbatorile sau asa obisnuiesc ei, dar am fost chiar jenata fiindca nu ma asteptam la asa ceva dupa cate ne oferisera deja.
Sa le dea Dumnezeu sanatate si sa poata continua cu acest program daca se poate in toata tara.

In rest...abia astept sa se scurga timpul mai repede sa-mi vad boboaca. Se face pe zi ce trece mai voinica si mai vioaie si nu mai pot de dragul ei.

Ma duc sa pun poze noi, de la Craciun, in album.

Elara
27+
vine Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

La multi ani pe noul an !!!!
sa fiti sanatoase , sa aveti nasteri usoare, sa aveti numai bucurii si mult noroc!!!!

ma duc sa cetesc , si ma intorc

Giani ,.... 31+ ca am dovada

AMR 9 saptaminisiaore
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Mihutza , se vede ca esti din moldova, pup io fata acus "migrata" si pe desupra si "poeata".
Cory , cum ti-ai facut si tu timp pt noi cu o mica uratura( da scurta bre)
Delphin si Cory sa aveti alte restul de sapt linistite si bb super grasi, na

Simo27 , moooooama 1 kil 900 are bb tau??? gras bre, gras, sa fie sanatos si tu cuminte, auzi??

ELA NE INGRIJOREZI,PE LINGA CA NU NE_AI SALUTAT DE 1 AN INTREG , sper sa fii bine, da si tu macar un semn, pls!!!!

Elara , si io sunt in clubul cu dureri de spate....pup sa treaca

Clau sper ca noul an sa-ti aduca mai mult somn , in primul rind

in rest va pup pe toate( Olga , Sovi (cabanoasa din baia mare), Sinonetta,Laly, Diana,Ririan,pucca, Pidana, Livi, Kya, Ariel,Papacioasa) ,si restul din listutza asta mare.......... si va rog io aveti grija de voi si de bb, pt ca multe dintre noi am intrat in ultimile saptamini , nu as vrea sa o dam in bara, ca sa spun asa( bine nteles ca este perfect valabil si pt Movulinda, Simo27, Stela)

Giani ,.... 31+ ca am dovada

AMR 9 saptaminisiaore

o fi chiar baiat?

Mergi la inceput