Mamici de martie - aprilie 2008 ( 57 )
Raspunsuri - Pagina 7
lyvy spune:
La 12 noaptea am fost la artificii in centru, si chiar daca am parcat strategic sa vad totul din masina, nu am rezistat, si am stat in buricul artificiilor, m-am temut putin pentru IRIS, zgomotul era infernal, dar cred ca daca eu nu am fost speriata si stresata nici ea nu a fost, oricum am linistit-o mereu cu o mana pe burtica, sper ca a intels ca totul e ok.

Au fost niste focuri superbe, mai frumoase ca in alti ani.
randunicile!!!
livi
+30
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
lyvy spune:
Daca tot sunt singurica pe crenguta, ma duc si eu la TV, randunoi, si mai vorbim maine, abia astept sa vad ce ati mai facut, si cum ati petrecut!!!
Inca o data
toate randunicile!!!
livi
+30
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
simonette spune:

La multi ani randunici!!!!! Sa aveti un an mai bun si mai frumos si toate sa va fie pline de lumina si dragoste!!! Sa avem nasteri usoare si copilasi sanatosi si frumosi!!! Doamne, iti multumim ptr. ce ne-ai daruit in 2007! Doamne Ajuta si in 2008!

mami de
Luca si
31+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 9 sapt!!!!
simonette spune:
Si daca tot am intrat in noul an si am venit in vizita sa pot ura si eu cum se cuvine randunicilor dragi, sa schimbam si semnatura!!! Mai avem putin!!!!Dar ce rau este sa nu te poti odihni noaptea!
Va iubesc!
mami de
Luca si
32+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 8 sapt!!!!
Maia37 spune:

Bine v-am gasit randunele pe 2008!Sa fie un an prosper pentru toate!Va pupacesc pe toate!

Mihaela, mamica Andreei
13+ si
30+ cu
Vlad Andrei
Au mai ramas 10 sapt.
Olgutzika spune:
La multi aaaaaaaani!!!!!
Sper ca ati petrecut frumos! Eu ma simt de parca as fi dormit mult rau, cu toate ca am ajuns acasa la 5...Am papat bun la Ile ( sora mea, adicatelea ), am stat la taclale, ne-am distrat cu nepoatele mele si i-am urmarit pe Furbies cum se iubeau ( Antonia, cea mica, a primit de mos un Furby, ca si sotul meu
). Si ca orice Furbies care se respecta, ei trebuie sa mai si socializeze
. Si-au cantat unul altuia, si-au povestit, s-au culcat unul pe altul...ce mai!!! Acum avem un Furby muuuult mai fericit! Era la concurenta cu oamenii in ceea ce priveste frecventa cuvintelor
.
Acum abia astept urmatorul revelion, in care vom fi trei+Furby
!
Pupam!
Olga
30 cu
Ioana-Sofia
Olgutzika spune:
Si ca sa ma prinda noul an frumusica, am vrut sa ma decorez si eu cu un glow....Numai ca nu stiu cum trebuie setat acel "strength"....sa il pun cat mai mic??!?! Daca pe urma nu se vede nimic??!!
Fetele impodobite imi pot da vreun pont?
Edit: Gata, m-am dumirit!!! A??!?! Sunt gigea
?
Olga
30 cu
Ioana-Sofia
clauclau spune:
BINE V-AM GASIT IN 2008!!!! SA DEA DUMNEZEU SA FIE UN AN SI MAI BUN DECAT 2007 SI VA FI CU SIGURANTA CACI SE VOR NASTE MINUNILE NOASTRE! 

Noi am stat pana la 2.30 azi-noapte, chiar si Razvanel a rezistat eroic pana la 2. Am mancat , am stat la televizor, am urmarit artificiile si cam atat. Apoi la nanica pana mai acum o ora.
Mai stam putin si mergem cu Razvanel la sorcovit. ![]()
Il asteapta toate neamurile, o sa fie zi grea. ![]()
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
31 + cu
Rebecca
AMR 8 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
Kya spune:
Dragi mamici, dragi randunici, va zic si eu La Multi Ani in noul an!
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ne vedem bebelusii sanatosi!
Edit: daca tot am intrat in 2008, incep sa-mi trec si eu saptamanile la semnatura. Avem si noi un AMR dragut si rotund de 15 saptamani 
Kya
25+ cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
La multi ani pe noul an si de la noi!
Ma bucur ca v-ati distrat frumos, si noi ne-am intors pe la 4 jumatate acasa, a fost foarte frumos la restaurant, mancare selecta, artificii frumoase la miezul noptii si am dansat putin.
Vladut s-a culcat si el pe la 1 noaptea si cand am ajuns acasa s-a trezit si ne-a luat in brate pe amandoi, spunandu-ne ca ii era dor de noi 
Stela, esti o draguta, bine ai venit pe crenguta!
Mai tarziu pun si poze, acum le-am descarcat!
Oana
23+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze