Mamici de martie - aprilie 2008 ( 57 )
Raspunsuri - Pagina 4
Simo27 spune:
Pucca,draga mea,nu e bine deloc colul...are doar10mm,iti dai seama?! Dar ce sa fac,sunt optimista!Sper sa -mi ajute Bunul Dumnezeu sa -mi duc sarcina cat mai mult,in rest,bebe e tare bine,are 1900kg,nu este cu capul in jos...ma agat de orice veste buna!Stau in pautu,iau pastile...si dau ordine!
Te
Simo,mamica lui DAVID
,
31+ cu SAMUEL
pucca spune:
Simo27 offfffffff colul asta
. Ma bucur ca esti optimista, asa si trebuie. Ai grija de tine "capitane de cursa lunga", asta pentru ca dai ordine
Ce pastile iei acum? Dar ce s-a intamplat nu si-a facut Gynipralul si No-spa datoria, sau tu nu ai fost cumintica?
+26,
Bianca Maria
RalucasS spune:
Fetelor eu iar am starea aia a mea, pe care o am de cateva zile, am un somn de nu mai pot, si mancarea pt diseara nu am terminat-o, dar abia ma misc prin casa, imi vine sa ma culc in bucatarie cu capul in castroane...
nu am mai avut stare de asta din trim I....asa ca ma mai "hodinesc" un pic pe crenguta, si dupa aia fuguta la treaba ca sa nu ma prinda 12 noaptea cu mancarea pe foc.
Si sa nu va zic ca asta noapte numai branza cu nuci am visat
, asa ca o sa am in meniu astazi si branza cu nuci...
Norocul meu ca putin mai tarziu se apuca randunoiul de curatenie , asa ca am scapat de o treaba, si vreau sa va zic ca e maestru in curatenie...
Naty - asa e si randunoiul meu, de multe ori este mult mai grijuliu decat mine si ma cearta tare cand mai fac cate ceva, care dupa parerea lui i-ar putea face foarte rau lui bb, dar exagereaza de cele mai multe ori. Iar Mami_papacios nu cred ca are de ce sa se supere pe tine, iti garantez
, fiecare isi spune parerea sincera, asta este cel mai important, nu sa ne mintim doar ca sa fim cu zambetul pe buze.
mihutza -
nici nu imi vine sa cred ce urare frumoasa ai facut tu acolko, pt noi toate . Meriti multi multi
si 
pidana - felicitari si de la mine pt cununie, si nu conteaza cat de eleganti ati fost, ci conteaza cum o sa va fie de acum incolo si cat de bine va veti intelege
cory - multumim de urari, si tare imi pare bine ca ai mai trecut sa ciripesti un pic si cu noi
pucca - nu vei fi singura care face revelionul asta acasa, si e foarte bine ca iti misca bebelina si cu siguranta acele junghiuri se datoreaza ei
cami - multumim si tie pt urari
ariel - si pt noi cel mai frumos cadou a fost bb din burtica, acum nu ma rog decat sa fie sanatos si noi la fel, si am asa un sentiment ca totul va fi extraordinar de bine in 2008, ca va fi un an cum nu a mai fost pana acum, si cred ca toata starea asta de bine o am datorita lui bb Lucas, ingerasul nostru mult asteptat
rox -
felicitari pt efectul cokteilului
simo27 - frumoase urari, multumim mult si tu sa ai parte de multa multa sanatate, si sa ajunga bb Samuel la timp
30+
Lucas
mstela spune:
Aho, aho, fetelor si bb-i, iaca am aterizat si eu.
Cam tarziu,deh, dar am vrut sa fac un pic de curat in "celula",impreuna cu sotiorul,bineinteles,adica am stat sa dau ordine pe aici,nu numai voi,asa, ca sa incep anul cu o atmosfera marfa, nu de puscarie.
Mamaaa, ce de mesaje.Va dura ceva pana le iau la rand..
Ma bucur ca v-au placut pozele.Asadar,am trecut de prezentari.

Multumiri Ralucas,Clauclau,Mihutza...
Clau,tu esti cea mai frumoasa,iar burta,n-are comparare,sa-ti traiasca!
Hihi,Olgutzika, ce sa-i faci,"alta mama nu mai face"
, dar stai asa ca mai avem pana in aprilie, se mai schimba circumferintele
.Dar oricum toate suntem frumoase,chiar dc nu ne dam seama,fiindca avem niste minunatii dragalase in burticute si asta ne lumineaza din int spre ext.
LA MULTI ANI!si de la noi pt Diana si Raluk ,sa traiti si sa va bucurati de bb-i.

Naty, ms,dar nu mai sunt slaba, mi-e si frica cand ma uit la ce indica cantarul, dar lasa,bb sa traiasca!Iar burtica eu o vad imensa dc pana acum cateva luni era plata,chiar dc nu e mare in comparatie cu ce vad la ale randunele
Mihutza,ce tare esti...ce-am mai ras de plugusorul tau!
LA MULTI ANI si tie!Si sa te bucuri de bb-c.
Pidana, Casa de Piatra!!!si de la noi.
Simo, imi pare rau sa aud vesti cam rele, dar sa-ti dea Domnul tarie,optimism maxim si Samuel sa stea bine acolo pana la 40s.
Hai ca ma duc usurel sa ornez tortul.
Pupici si UN AN SUPER PT TOATE RANDUNICILE,CU SARCINA DUSA LA TERMEN CU SANATATE SI BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI.SA AUZIM NUMAI DE BINE.
Dar..ne mai auzim azi. Urarea a fost in special pt randunicile care nu mai intra pana maine pe for.
Noi vom fi pe aici ca n-avem unde sa plecam.Stam acasa cu taticu si vom incerca sa chefuim in 3

![]()
.
http://community.webshots.com/user/strstella
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
Stela
23+cu
Teodora
clauclau spune:
Mihutza, super, super, super urarea!!!! Mi-a placut tare mult si categoric trebuie sa o punem pe prima pagina. Ne reprezinta, este crenguta noastra plina de randunici minunate! 

Coryyyyyy, ai aparut!!! Ce coincidenta, noaptea trecuta am vazut si eu "Love actually"! Mmmmmmmmmmmm, ce pofta mi-ai facut de pandispan, este una din prajiturile mele preferate! 

Ariel, chiar asa, anul 2007 a fost minunat pentru noi randunicile pentru ca ne-au aparut in burtici cele mai asteptate minuni, iar 2008 o sa fie la fel de frumos pentru ca o sa ne intalnim cu puiutii nostri! 

Noi am terminat cu ordinea si curatenia , acum randunoiul s-a dus sa aduca papica bun de la soacra, apoi trebuie sa ne mai spalam, sa ne aranjam, ojam, machiem, etc! Am primit si un telefon nou de la consoarta, dar nu am timp acum sa ma joc la el...Fug sa pap cu Razvanel o ciorbita de curcan si apoi luam treburile pe rand...
Sper sa mai intru pe ziua de azi, daca nu va urez de pe acum UN AN NOU MINUNAT, DISTRACTIE FRUMOASA IN NOAPTEA DINTRE ANI si sa nu exageram cu mancarea ![]()
![]()
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
31 + cu
Rebecca
AMR 8 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
bubu05 spune:
La multi ani sarbatoritelor de azi, Diana_g si Raluk, sa fiti sanatoase si sa aveti bebei frumosi si sanatosi!
La multi ani tuturor, sa avem un an si mai bun, bebei cuminti si sa ajungem cu bine toate la marea intalnire!
Mihutza, mi-a placut mult de tot urarea ta!
Nu mai nominalizez, sunteti toate niste super dragute si sufletiste, va imbratisez virtual pe toate!
Eu acum sunt motata, aranjata si machiata
si vreau sa stau o ora in patuc sa ma odihnesc sa fiu fresh diseara!
Petrecere frumoasa tuturor!

Oana
23+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Simo27 spune:
Pucca,ce sa-ti zic...am fost martea la serbare la DAVID,iar de joi mi-a fost rau,culminand cu vineri noaptea...asa,ca daca iesirea mea la serbare a cauzat ce s-a intamplat,asta e!Nu credeam ca e chiar asa de rea situatia mea,dar m-am invatat minte! Dr meu mi-a zis ca crede ca o sa mai fie "episoade de incarcerare"(la spital),pentru ca asta e situatia mea,colului meu ii "trebuie"si ceva injectii,perfuzii,nu se "multumeste"doar cu pastile...asa ca, cam traiesc cu groaza fiecare zi,ma gandesc -oare azi o sa stau acasa?sau trebuie sa merg la spital?-dar sper din suflet sa nu mai ajung acolo,desi sincera sa fiu in spital m-am simtit in siguranta!
Va doresc spor la pregatiri,sa va faceti mumoase si sa aveti pofta!
Sa petreceti si pentru noi
(randunicile de la Cabana Plapumioara)!
Simo,mamica lui DAVID
,
31+ cu SAMUEL
lyvy spune:
buna ziua fete dragi!!!
Am venit si eu de la servici, am mancat bine si m-am gandit sa va iau pulsul putin.![]()
Super tari urarile randunicilor, care mai de care mai inspirata!!!
Mstela esti o frumoasa!!
Naty,intr-adevar doctorul meu nu prea stie cum soferesc eu, dar stie ca lucrez, si am viteza, inca. Sa dea DD, sa fie totul bine.
Va urez la toate fetele frumoase cu burtici : LA MULTI ANI, SI UN AN NOU FERICIT PLIN DE BEBEI SANATOSI, FRUMOSI SI DRAGALASI, SI TOT CEEA CE VA DORITI SA SE IMPLINESCA !!!!!

livi
+30
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
gbutucica spune:
La multi ani cu multa sanatate pt cele 2 sarbatorite-Diana si Raluk31!,
multa fericire si nastere usoara va doresc
si acu :
Aho, Aho ,
copii si rindunici,
toate care sunteti pe aici
Va urez un La multi anI ]
cu multi bani si fericire ,
viata plina de iubire,
sanatate cit cuprinde
si UN BEBELUSH CUMINTE
nu va urez ca anul ce vine sa vi se indeplineasca dorintele ci sa fiti pregatite pentru cind acestea se vor implini, si tot binele din lume.

Giani
,....
31+
ca am dovadao fi chiar baiat?
delphin spune:
pe toata lumea pe fug!
Am citit tot, mihutza jos cu palaria pt. colinda facuta...
. M-a uns la suflet si m-a emotionat in acelasi timp!
Nu am sa nominalizez pe toata lumea...vreau sa va marturisesc ca-mi sunteti dragi de nu mai pot, si nu cred ca trece vreo zi sa nu bag un ochi, chiar si in graba, ca sa vad ce mai faceti si ce mai ziceti.
Pt. anul ce vine, asa cum zicea si Giani, va doresc sa fiti in masura sa duceti toate dorintele ce se vor implinii. Va doresc tot ce-mi torec mie, chiar si mai mult daca se poate.
Daca ar fii sa fac un bilant pt. anul 2007, as zice ca a fost un an stresant dar bun si-mi doresc ca anul 2008 sa fie macar la fel de bun ca si 2007.
Fug si eu la trebaluieli, va
si daca nu mai intru pe anul acesta, sa petreceti bine oriunde a-ti fii!
pozici
bb2
burticutza