Mamici de martie - aprilie 2008 ( 57 )
Raspunsuri - Pagina 3

Olgutzika spune:
Olgutzika spune:
 Pidana, Casa de Piatra!!! Sa fiti fericiti, si sanatosi, si bebe sa apara cu bine pe lume  !!!
!!! 
Scuze pentru intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata...
Olga  30 cu
 30 cu  Ioana-Sofia
 Ioana-Sofia

cory3maz spune:
cory3maz spune:
 "A-ho, a-ho,
Di pi Copou!"
va zice si Iashul in viteza pregatirilor de An Nou!
Va imbratisez suroreste pe toate fara discriminare, dragi Randunici! Sa fiti sanatoase, vesele si frumoase si in anul ce vine, si cei dragi voua sa va inconjoare cu zambetul si caldura lor! Sa fiti bnecuvantate de prunci sanatosi, papaciosi, frumusei, desteptatei si cumintei si...nascuti la termenul regulamentar!
V-am citit ritmic, mi-am aruncat ochii si pe pozele afisate de Delphinu'-rafinat, Clauclau naucitor de frumoasa, de Ariel-mamik-de-ochisori-albastri, de Underqeen, de blonda Kya, de Bubu 05-care-m-a-incuiat cu bunatatile ei, de Giani Butucel-moldoveanca mea! Toate mi-au facut o infuzie de caldura, calm si frumusete!]
Ii urez bun-venit si sejur placut si indelungat, MSTELEI!
Le transmit urari speciale Andreei Gudinde, lui Ririan si Maiei-din-Constanta! Cea mai arzatoare dorinta a voastra sa se implineasca in anul ce vine!
Drum bun in America si adaptare rapida le doresc lui Mihutz si jumatatii sale! Ce uratura mestesugita! Talentatoo! Nu doar cifrele, ci si cuvintele stii sa le vrajesti! Multamesc de nominalizare in uratura! M-a uns pe suflet! Si eu votez sa se astearna pe prima pagina a capitolului! Rasplata: colaci rumeni si pitaci!
 Ce uratura mestesugita! Talentatoo! Nu doar cifrele, ci si cuvintele stii sa le vrajesti! Multamesc de nominalizare in uratura! M-a uns pe suflet! Si eu votez sa se astearna pe prima pagina a capitolului! Rasplata: colaci rumeni si pitaci!
Am sarit la felicitari pe proaspata asezata la casa ei, PIDANA! Casa de piatra, miresico! 

"La multi ani!" frumosi si buni pentru sarbatorita zilei, Diana G! Petrecere de vis!
Naty, maine implinim 26 de saptamani! LA MULTE INAINTE PANA LA TERMEN!

Delphinu' drag-drag,

si eu am combatut insomniile cu Harry Potter! Plus "Doctor Jivago" al lui Pasternak! Am avut un chef nebun de leneveala cu carti si filme bune...recomand "Ostrov"(film rusesc cu doi actori exceptionali care s-au calugarit la sfarsitul turnarii filmului...este un film rugaciune, un film balsam...il recomand mai ales Randunicilor care sunt ortodoxe...lor filmul le va spune mai multe! Am mai vazut zilele astea "Love Actually" cu Alan Rickman (cautati-l, merita! E o comedie tonica si inteligenta! Aseara m-am delectat cu "Catch Me If You Can" cu Tom Hanks. Mi-am rasfatat spiritul!
 si eu am combatut insomniile cu Harry Potter! Plus "Doctor Jivago" al lui Pasternak! Am avut un chef nebun de leneveala cu carti si filme bune...recomand "Ostrov"(film rusesc cu doi actori exceptionali care s-au calugarit la sfarsitul turnarii filmului...este un film rugaciune, un film balsam...il recomand mai ales Randunicilor care sunt ortodoxe...lor filmul le va spune mai multe! Am mai vazut zilele astea "Love Actually" cu Alan Rickman (cautati-l, merita! E o comedie tonica si inteligenta! Aseara m-am delectat cu "Catch Me If You Can" cu Tom Hanks. Mi-am rasfatat spiritul!
Asea...acum  tocmai am scos din cuptor un blat de pandispan reusit, dupa ce primul a fost MEGA-RATEU! Pai daca am pus albusurile de lene la robot si nu le-am batut cu telul...pai daca nu am pus hartie de copt in tava, normal ca s-a scurs pe tabla cuptorului si a inceput sa fumege! Am azvarlit "rateul" si a doua oara am facut treaba cu simt de raspundere si rezultatul a meritat efortu'...il lasam sa se raceasca...si-l "croim" in trei foi+crema de ciocolata fina+il glazuram cu cioco si cu alune si migdale trase in zahar ars...ca vrem sa ne iasa un tort "KRANTZ. Mai mesteresc si o salata de boeuf si rumenim in cuptor si niste sarmalute de nota zece. Si le luam "in cos" si descalecam la BABACI, adik parintii mei (care si ei migalesc alte bunatati...si mai vine si soru-mea cu rulada de cascaval si un pateu de ficat de gasca pufos! NEBUNIE! Mananci si plangi!
Mai trebuie sa-mi vopsesc parul si sa calc hainele de gala...si pe la sapte seara plecam spre ai mei!
Va doresc spor la bucatareala, MEGA-DISTRACTIE diseara si digestie usoara! Sa fiti vesele si stralucitoare! 

Toate bune si ne revedem la ANU'!  

cory3maz, mamik de Larisik si (probabil-probabilissim) a lu'MUSAT-CONSTANTIN (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

pucca spune:
pucca spune:
 Neatza randunici!

Ce ma bucur ca aveti spor la scris, asa am si eu ce citi
Si eu voi sta de revelion acasa, cu randunoiul, motanul si socrii. 
In rest vad ca ma simt bine, desi tot consemnata la pat, sa vedem ce-mi va zice doctora pe 15 cand ma duc la control. Sper sa-mi dea o veste buna. E foarte trist si deprimant sa primesti vesti proaste.
Becelina mea da de zor din picioruse. Apropo de vreo 2 zile ma ia cate un junghi in spatele ficatului, sau la rinichi, nici eu nu stiu exact. Tine cateva minute, dupa care daca-mi schimb pozitia trece. Stau si ma gandesc daca e ea cu vreun piciorus pe acolo, sau e altceva. Voi ce ziceti? +26,
+26,  Bianca Maria
 Bianca Maria

cami33 spune:
cami33 spune:
 Mihutza, super urarile tale!!!
Vreau si eu sa va urez un an nou plin de clipe frumoase, sa fiti mereu fericite, vesele, implinite si sa va bucurati de puiutii vostri sanatosi si frumosi.
LA MULTI ANI!, DRAGI RANDUNICI, VA PUP SI VA IUBESC PE TOATE!
Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si  26+
26+ Luca Razvan
Luca Razvan

ariel_7000 spune:
ariel_7000 spune:
 buna ziua! ultima zi din 2007! pt mine a fost un an frumos, mi-a facut cel mai dulce si mai drag cadou, un bebe in burtica, sunt Kinder cu surprize! acum asteptam cu drag 2008, abia astept sa treaca lunile, una cate una, sa vina aprilie si iepuroiul cu bebe in cioc:)))abia astept sa vad mutrita mica si dulce, sa-i miros burtica scumpa, acel miros deosebit al bebeilor:) stiu ca o sa-mi fie tare dor de burtica, dar abia astept sa-l tin in brate pe micutul chirias:)
ce mai astept de la 2008??? muuuulta sanatate, fercire, liniste si pace, vreau casuta nou, sa facem upgrade la piticania asta de apartament:)))
ce va doresc eu voua? ce-mi doresc mie plus, asa personalizat, ce vrea fiecare cel mai mult!
alexutza 4 ani + si  25 +
 25 + Teodor Mihai
Teodor Mihai 
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

rox_dox spune:
rox_dox spune:
 ANUNT FOARTE IMPORTANT:
cocktailul meu anti-constipatie a avut efect!!!!!

...i'm easy!!! i'm so easy!!!
...i'm easy!!! i'm so easy!!!
fetele talentoasele, bravo voua pt uraturi!
_ 27+ cu
27+ cu  RADU
 RADU
Pozele mele!

Simo27 spune:
Simo27 spune:
 MIHUTA,

imi scot palaria in fata ta,pe bune...esti tare,tare de tot!!!Te anunt ca am ras copios...te declar Randunica uratoare!
imi scot palaria in fata ta,pe bune...esti tare,tare de tot!!!Te anunt ca am ras copios...te declar Randunica uratoare! 
Simo,mamica lui DAVID ,
, 31+ cu SAMUEL
31+ cu SAMUEL

pucca spune:
pucca spune:
 Simoooooooooo ce faci bine ai reaparut printre noi, chiar imi faceam griji pentru tine, nu stiam ce ai patit de nu mai dai nici un semn de viata. Ultima oara cand ai scris te duceai la control, sa verifici starea colului. Cum e? Tu cum te mai simti? +26,
+26,  Bianca Maria
 Bianca Maria

Simo27 spune:
Simo27 spune:
  Ninge,ninge ca-n poveste
Graul de sub iarba creste
Iara pomii din gradina
Poarta ramuri de lumina.
Si cum cade nea bogata,
Ziua toata,noaptea toata
Semne de belsug se-arata.
Si cu dragoste manati
Copii,copii urati
Plugusorul nazdravan 
Ce vesteste noul an! 
Ia manati ,mai
HAI,HAI
La multi ani ,iubiti parinti
Ce viata ne-o ocrotiti
Ne cresteti cu bucurie
Frumoasa copilarie.
Plugul nostru nazdravan 
Va doreste
LA MULTI ANI!!!
Ia manati,mai
HAI,HAI! 
Un plugusor pe care iubitul meu baietel l-a zis la serbarea de la gradi,sper sa va placa!
Va doresc si eu ca noul an sa va aduca bebei sanatosi,pace in familie si bucurii alturi de cei dragi!Va pup pe toate cu mult,mult drag!!!

Simo,mamica lui DAVID ,
, 31+ cu SAMUEL
31+ cu SAMUEL

mihutza11 spune:
mihutza11 spune:
 Simonette, multumesc de aprecieri  ... si spiridiciul roscatzel se refera la nepotzelul meu nu?
... si spiridiciul roscatzel se refera la nepotzelul meu nu? 
Maryb din suflet iti doresc ca 2008 sa iti aduca bebelusul mult visat!! sanatate si tot binele din lume! 
Mami am vazut si eu pozici mumoase! 
Pidana Casa de piatra si tot ce va doriti! acum am vazut si eu pozele!
Giani  fata emotionata
 fata emotionata 
Delphin super burtica de top! 
Clau  burtica!
 burtica! 
Aditi felicitari pt flacau! 
Stela vazut si placut pozici! 
Coryy ce dor mi-era de tine!!  si multumesc de urare si rasplata! accept!
 si multumesc de urare si rasplata! accept! 
Simo  si mersi mult de apreciere! multa sanatate si Samuel sa fie cuminte acolo la dospit
 si mersi mult de apreciere! multa sanatate si Samuel sa fie cuminte acolo la dospit 
in rest, m-ati omorat cu meniurile! ce de randunele gospodine pe aici ..yummy..
Cred ca asta e ultimul mesaj pe anul asta... asa ca inca o data
multa sanatate, cu bebei asemenea si tot ce e mai bun!! Va pup cu drag pe toate!!! Distractie frumoasa si voie buna tuturor in noapte dintre ani, indiferent de locatie!! 
abia astept sa ne vedem in 2008...  de mii de ori!!
 de mii de ori!! 

Mihaela   27+ cu
27+ cu  Andra
Andra
Pozici
Bebitza