Mamici de martie - aprilie 2008 ( 57 )
Raspunsuri - Pagina 14
mstela spune:
Randunii, m-am delectat pana acum cu atatea poze cu burtici...Toate frumoase si .SA NE TRAIASCA!
gbutucica, multzam...si multi![]()
![]()
![]()
Cum sa nu fiu mandra de bubuluta mea care e o scumpa si o astept de atata timp?Parca mai e un car de timp pana in aprilie cand ne vom intalni si ne vom pupaci
!
Bubu, ma bucur ca v-ati distrat frumos..
Elara mi-a placut si burticuta ta-o draguta Maria Roxana
kitzy, nu cumva placenta e mai jos inserata, si de aia simti bebelusha jos?
Fiindca asa e la mine.Deseori la mine misca tare jos,i-am zis si dr,dar asta pt ca e placenta jos.Uite si de aia stau eu tintuita in pat
.Asa ca :cumintenie.
Alina,incearca aici, poate te ajuta sa-ti faci cont mai usor: http://daily.webshots.com/signup?vhost=daily.Si la mine a durat ceva pana m-am prins.Succes.
Stai ca-ti mai dau niste pasi:
- completeaza formularul (nume, tara, zip code, data nasteri, Id-webshots, parola, e-mail)
- alege ce fel de membru vrei sa fi free sau premium unde platesti lunar o suma "apasa butonu pe care scrie join now!" - alege free ca sa fie gratis
- in momentul in care ai apasat acel buton ai deja contu creeat, apasa upload sa incarci poze
- ai 2 obtiuni: 1. My public ShoeBox, unde pozele apar in acel album, sau sa alegi un album exiastent "fiind noua pe webshots nu ai nici un album" sau 2. sa iti creezi singura un album, cu ce nume doresti
- daca apesi sa iti creezi album cu numele dorit de tine, trebe sa alegi categoria, daca vrei sa fie public "poate fi vizionat de oricne" privat "numai daca faci invitatie la cienva sa il vada", alegi Keywords / Tags=un nume dupa care iti poti gasi pozele testant doar acel nume.
- iei pozele din calculator de unde le ai, apesi start si cand pozele sunt incarcat pui nume daca doresti sau apesi save si gata
Pupici la randunici!
Stela
23+cu
Teodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella
gbutucica spune:
delphiona scotzashi vorbili di la tini , na, sac si pt asta pupi
livi si io merg mani la lucru , asa ca nu fi tristutza

raluca bine motzaisi si tu oleaca si ca trecui pe crengutza 

Giani
,....
31+
ca am dovada
AMR 9 saptaminisioare
PIDANA spune:
'seara!
Multumesc in continuare pt urari!
Bubu LA MULTI ANI pentru Vladut! Sa fie sanatos, cuminte si destept! 
Abia ne-am intors si noi de la parintii mei, am plecat de ieri si azi parca nu-mi mai venea sa ma intorc. Simt ca imi fac toate poftele - oi fi eu copilul mai mic si mai alintat, dar asta era acum multi ani.... tare bine ma simt acum, inclusiv tata care era impotriva lui bb are o grija de mine de parca as avea 2 ani!
Sunt convinsa ca si pe nepotasu o sa-l pupe in fund si n-o sa mai poata de dragul lui.
La inceput imi doream tare mult sa fie baiat, apoi m-am gandit ca o fata e mai dragalasa, o imbraci cu rochite ... acum nu ma intereseaza decat sa fie bb sanatos indiferent de sex.
Simt ca am de acum emotii pt eco de maine.
M-am uitat pe lista cu programarea si vad ca la Sanador morfologia fetala costa 210 ron, iar 3d 300 ron. Eu de care trebuie sa fac? Doctora mi-a scris morfo fetala, eu asa am cerut in programare, vad eu maine ...
Fetelor toate aveti burtici sexoase si frumoase
!!! Nici nu s-ar putea altfel.
Eu mereu imi simt tricoul ud si vad ca sanii deja au intrat in productie, ce-i drept stangul e mai productiv, sa fie motiv de ingrijorare???
Cred ca si eu scriu de vreo ora , al meu rade la un film ma duc si eu in pat. 
Dana
23+
RalucasS spune:
pidana - si la mine sanul stang e mai productiv, ca mereu imi pateaza bluza, la cel drept nu am remarcat nimic
- si eu am avut trimitere pt morfo-fetala, iar cand am ajuns acolo m-a intrebat asistenta de care eco vreau 2D sau 3D, eu ii spuneam sa imi faca de care crede ca e mai buna, iar ea ma tot stresa ca de care vreau ca e diferenta de pret, iar eu tot ii repetam sa imi faca de care stie ca se vede mai bine si e mai buna pt morfo fetala asta. Pana la urma mi-a facut si 2D si 3D, dar toate masuratorile mi-au fost facute in 2D, asa am citit si pe net ca e cel mai bine, iar la cea 3D s-a uitat mai mult la aspect, ne-a amuzat ca ne-a facut cu manuta, i se vedeau trasaturile fetei foarte bine...
30+
Lucas
lyvy spune:
Mai fetelor, am avut si eu niste secretii la sani pe la 27-28 sapt, si atat, oare-i bai, ca acuma nu mai observ nimik.
livi
+31
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
Kya spune:
Adica voua vi se uda bluza pur si simplu? La mine doar daca masez sanul si "mulg"...
Kya
25+ cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
kitzy spune:
Mstela doctora a zis ca s-a ridicat placenta, vreo 3 zile am simtit-o prin zona buricului si acuma iara mai jos, cred ca se tot misca pe acolo, cine stie pe unde mai nimereste.
23+ cu
Diana
natynic spune:
Pidana, exact asta e diferenta intre 2D si 3D, ca 3D e mai spectaculos si vezi mutrisoara si tu, ca om de rand. Dar pentru toate informatiile esentiale legate de bebe (dimensiuni, structuri normale, placenta, lichid, etc, etc) 2D in mana unui ecografist priceput e absolut suficient.
Ha, ha, si la mine tot sanul stang produce (faza misto e ca eu sunt complet asimetrica iar stangul e cel mic, Praslea viteazul, pe el deci ma bazez sarmanul)
Randunoiul meu zice ca nu va face poze cu pijamalele mele sexi, iar voi cica sa va aliniati si va pupa pe toate de la stanga la dreapta; vedeti voi cum va aliniati![]()
Delphin, 87 cm?
Ce ti-e si cu manechinele astea...
naty 26+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
RalucasS spune:
Naty chiar nu imi vine sa cred ca suntem 3 pana acum, si la toate ne curge sanul stang...eu m-am gandit ca la mine este asa din cauza ca eu sunt stangace si multumita mamei mele care m-a lasat si nu m-a chinuit ca pe alti copii, scriu cu mana stanga.
Iar cu pupatul, zi-i randunoiului ca nu merge, noi vrem poze cu tine, nu pupaturi de la el !!!!! Si tu esti si vei fi frumoasa indiferent de kg, pijamale sau alte accesorii.
Asa ca eu continui cu galeria 

vrem poze !!!!! Si ca sa nu fiu fata rea, uite si un pic de mita pt randunoi, poate il mai induplecam

kya - da , la mine se uda cand nu port sutien, dar nu cine stie ce, se face asa un cerculet cat un banut pe bluza si il vad cel mai bine cand se usuca
30+
Lucas
bitza037 spune:

am scris un mesaj cu o mana ca cu cealalta mananc pop corn si am apasat gresit si nu stiu unde s-a dus
IRINA 
+25

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1