Mamici de martie - aprilie 2008 ( 57 )
Raspunsuri - Pagina 15
Kya spune:
Dragelor vin cu o intrebare care acum imi sta pe creier!
M-am uitat pe analizele mele (vroiam sa vad cat am glicemia, dupa discutia dintre Naty si Simo) si am vazut la la prima si a 2-a eco morfo, colul meu avea 45 de mm, la ultimul control avea 41 mm. Adica a scazut 4 mm in 3 saptamani. A fost inchis de fiecare data.
E normala scaderea asta, e mult, e bine ![]()
Please help! 
Kya
25+ cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
bitza037 spune:
Naty, Bucu, Raluca si Geani va multumescpentru aprecierile adresate burticii mele si bluzei rosii

Mai fetelor din sanii mei nu curge nimic, chiar daca i-am strans

...sper ca nu o sa am probleme sa nu am lapte.....ca tare mult imi doresc sa o alaptez pe iubitica mea.
Elara am vazut si eu pozici si-mi place tare mult bluza ta!!!!!
Giani daca vrei sa stii ce am avut pe platorurile de la Rev. am scris cu catev apagini in urma......sau la sfarsitul capitolullui trecut..........am scris din nou si mai devreme dar mi s-a sters mesajul......sa o iau d ela capat.........ma ia groaza.
Pidana facem galerie pentur maine la eco...indiferent care este sexul....sanatos sa fie!!!!!

IRINA 
+25

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
natynic spune:
Da, Pidana, tinem stransi toti pumnii din dotare!!
Ralucutza, da ce crezi ca io-s fraiera? Maine saracutul reincepe serviciul si hop ma duc cu aparatul foto in fata oglizii si trag singurica o burtica in poza. Ia numa sa vezi...Cat despre sanul stang, hai sa facem o statistica (boala mea...), deja suntem 3.
naty 26+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Kya spune:
quote:
Originally posted by Kya
Dragelor vin cu o intrebare care acum imi sta pe creier!
M-am uitat pe analizele mele (vroiam sa vad cat am glicemia, dupa discutia dintre Naty si Simo) si am vazut la la prima si a 2-a eco morfo, colul meu avea 45 de mm, la ultimul control avea 41 mm. Adica a scazut 4 mm in 3 saptamani. A fost inchis de fiecare data.
E normala scaderea asta, e mult, e bine
Please help!
Naty e normal sa se mai scurteze colul asa?
Kya
25+ cu
SanzianaA inceput o mare dragoste
natynic spune:
Mai aveam...
Stela, placenta mea numai jos inserata nu e, e chiar fundica (cum ar veni, pe "acoperisul" uterului si totusi mult mai des o simt jos pe Iulia, ii place cred sa stea in picioare si trage suturi in col, desi ii explic cu rabdare ca nu e deloc o alegere buna. Cordonul ombilical e lung, n-are legatura cu placenta. Iti poate confirma si Clau, prima care ne povestea ca-i e frica sa nu scape pe Rebecca prin chiloti, asa dadea din picioare in jos!![]()
Kya, colul trebuie sa fie inchis, asta e cel mai important. Iar 41 mm e enorm!!-n-auzi ca la Simo e 10-15? Plus ca e o structura...dinamica; la orice efort tendinta e sa se scurteze un pic. Daca ai alergat la eco probabil s-a mai scurtat; daca ti-o facea in somn, iesea mai mare. Nu glumesc!
naty 26+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Kya spune:
Merci Naty, nu ma gandisem la chestia cu dinamismul, dar ai dreptate.
Intre timp am mai googalit, si am gasit pe cineva care la 28s are un col de 58 mm. Deci se poate si ... gigant!
P.S. Ma declar oficial paranoica, panicoasa si mega stresata!

Kya
25+ cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
PIDANA spune:
Multumesc pt lamuriri referitoare la eco. Voua v-a facut si doppler la morfo fetala?
Vad ca iar face figuri inima mea. Azi batea mai sa-mi iasa din piept si nu faceam altceva decat sa stau, musai trebuie sa-mi iau un tensiometru sa vad care-i treaba.
Am primit o explicatie ca stangul ar fi mai productiv daca stai mai mult pe partea stanga, ca se preseaza sanul, dar eu simt ca imi curge si in timpul zilei tot stangul mai mult (e de-ajuns o picatura ca si simt rece pe san). Acum vreun an am avut un nodul la sanul drept, nu am facut nici un tratament dar mereu pare mai sensibil, m-a mai durut de multe ori pana sa raman gravi. De-asta ma intrebam daca e normala treaba cu productivitatea fiecaruia.
Aaa si am gasit si sutienul patat, asa ca nu conteaza daca porti sau nu.
Sunt curioasa cum e si placenta la mine pt ca de cele mai multe ori piticul se fatzaie undeva jos sub buric, la ultima eco - la 18 sapt era "fundica si post, normal structurata" - dr a zis ca e ok.
Dana
23+
cory3maz spune:
LA MULTI ANI, TUTUROR RANDUNICILOR!
1. Am petrecut minunat de la Revelion si pana astazi...ne-am jucat de-a musafireala...cand noi musafiri, cand altii musafiri pe la noi...ca de sarbatori.
2. Printre vizite si contravizite am savurat cu Randunoiul meu integrala documentarelor lui Michael Moore ( Fahrenheit 9-11, Bowling For Columbine, Sicko)...recomand mai ales "Sicko" un fel de "Moartea domnului Lazarescu" in varianta americana...dupa ce am vazut documentarul asta parca sistemul de sanatate publica din Romania mi s-a parut acceptabil fata de ce se intampla in America-oamenilor-obisnuiti! Prin comparatia pe care o face Michael Moore intre diverse sisteme de sanatate publica, castiga detasat SISTEMUL FRANCEZ de asigurare a sanatatii publice! Asa ca DELPHINUTZ
e un om fericit din punctul asta de vedere. Parca mi se pare mai sanatos sistemul nostru medical spagar, decat jecmaneala de tip american...Parerea mea!
3. V-am admirat in poze Randunici...pe Livy, pe Bitza, pe la Bubu 05 am facut o vizita (da' n-am gasit pozele de la Revelion)...si pe la RalucaS am rasfoit...concluzie: sunteti GAGICI-DE-RANDUNICI!!!
Am incarcat si eu niste poze de pe la Craciun si Revelion (normal ca tre' sa va bagati si voi nasul in albumul meu)... n-am avut rabdare sa le ordonez...le gasiti pe pagina 2 a albumului.
4. Ma simt un pic ametita de oboseala...doar maine mai sunt libera, ca de vineri ma intorc la serviciu pana la sfarsitul lunii ianuarie cand intru in prenatal. Cam asta se intampla cu mine.
5. Naty, si eu fac lobby pentru poze noi cu burtica ta! Macar burtica!

6. BUBU, "La multi ani!" pentru Vladutz!!!
Va pupez cu drag pe toate!
http://community.webshots.com/user/cory3maz?vhost=community
cory3maz, mamik de Larisik si (probabil-probabilissim) a lu'MUSAT-CONSTANTIN (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
delphin spune:
Naty a zis
quote:
Delphin, 87 cm? Ce ti-e si cu manechinele astea...
Ai vazut Raluco de ce mi-e rusine...cu ai mei 87. Da' am 100 la sani
Ma duc sa mai masor o data burta, poate am pus metrul invers....La ultimul control la maternitatea unde voi naste, inaltimea uterina era de 27cm, mai mare cu 1cm de cat la Seb in aceeasi perioada. Moasa a zis ca e ok, cand sotzul a intrebat daca e bine.

pozici
bb2
burticutza
bubu05 spune:
Mai, nici mie nu-mi iese nimic din sani...tin minte ca la Vlad aveam acea secretie pe la 7-8 luni, deci deocamdata nici acum nu am 
Kya, chiar e super lung colul, eu aveam 44 mm, sunt curioasa cat o avea luni ![]()
Am pus cateva poze de la ziua lui Vlad
Oana
23+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze