* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (105) *
Raspunsuri - Pagina 9
danybv spune:
CYNTIA iti doresc sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos .
Si noi petrecem revelionul acasa toti trei
danybv38Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 2 SAPTAMANI !!!
nemary spune:
buna seara tuturor!
am intrat si noi o fuguta sa felicitam proaspetele mamici, Miky_mamica, mary_mary, andradda si Geo Ionita, sa va traiasca pruncii si sa va aduca numai bucurii.
am citit si eu povestea nasterii Sarei Eliza, si, desi o stiam in mare parte, tot am plans.
noi inca nu ne-am hotarat ce facem maine noapte, sotul meu vrea sa stam acasa singurei, dar eu parca as merge la cineva in vizita, de fapt la verisoarele mele. sa vedem, de stam acasa, poate s-o gasi o zuza care nu prea are ce face si satam la palavre.
Mari 35+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Nour spune:
wow... CYNTHIA sa ai o nastere usoara si un bebik sanatos si mancacios. Am emotii numai cand ma gandesc la momentul respectiv...
Bebika joaca, topaie, si cred ca mi-a confundat ficatul cu vreo trambulina ca numai acolo da... dar nu mai pot dupa ea
Azi am reusit sa gasim in sfarsit si centrul de unde sa luam acel set pt prelevarea celulelor stem.
Este careva pe aici care a incercat sau v-a incerca?
MIRI MIK esti o frumoasa si baietelul tau nu mai zic... avea niste bucle superbe si e asa de scump cum sta el pe burtica ta.
ELENUTZA somn usor! Sa reusesti sa te odihnesti... eu una nu imi aduc aminte cand a fost ultima oara sa dorm si eu ca totul omul fara sa ma fatzai de nspee mii de ori si sa ma trezesc de durere a burtii.
Acum de curand ma trezesc ca merg la baie mai ceva ca un copil mic... si mai enervant e ca ma duc pt o nimica toata
Uitandu=ma la fetele care suntem in aceeasi zi pe 29 ianuarie... toate avem fetite... o fi luna fetelor?!?!
nemary spune:
din pacate eu nu am reusit sa citesc din urma, dar am citit mesajul Tinnei si am aflat ca au mai nascut inca 2 gravidute: Lumsta si Amelia felicitari si voua si copilasi sanatosi si mancaciosi.
Mari 35+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Tinna S. spune:
Apropos de Revelion, si noi tot pe-acasa...
Eu as fi vrut sa mergem la munte la zapada, mai ales ca socrii mei au acolo o casutza (care e goala acum)... dar mi-e frica totusi cu burtonele dupa mine...
Anul trecut cand am fost a fost intr-o noapte o furtuna de zapada asa de mare si a picat un stalp de curent electric pe care l-au reparat dupa mai bine de 24 de ore, ca nu puteau ajunge in zona de viscol...
Si am ramas deci 24 de ore fara incalzire... Brrrr, ce frig am tras (eram doar noi trei, eu, sotul meu si Andrei)... Dar tot nu ne-am gandit sa plecam!!! Ca prea era de vis zapada aia...
Anul asta insa mi-e frica parca sa risc, acum gravi in 8 luni...
Tina 33+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 7 saptamani !!!
carmen e spune:
Cynthia bafta sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos.
Eu nu am avut calculator vreo 2 zile si acum am incercat sa mai citesc cate ceva din urma - Felicitari proaspetelor mamici Andradda , Lumsta, Miky_mamica, Geo Ionita, Amelia sper ca nu am uitat pe cineva.
Miri – Bruno e un scump si cu bucle si fara .
cum creste
Carmen 35 + David Alexandru AMR 23 DE ZILE !!!
Mitsu-bishu spune:
Pentru Nour - mai, nici mie nu mi-a spus dr. ca nu pot face, categoric. Era vorba doar ca i-am spus ca as vrea sa imi "protejez" cumva inima de shocurile durerii si el mi-a spus ca daca am tensiunea mica mai rau scade... Se poate face, dar eu am o pasarica pe creier: la mine in familie si tata si bunica (mama tatalui) au murit de infarct, plus cateva rude mai indepartate... Si cu toata "genealogia" mea, doctorii refuza sa faca investigatii mai serioase. Asa ca nu stiu ce sa fac...
36+
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
Atat mai avem!
irinouka spune:
tinna, multumim mult-mult pt ca te ocupi de prima pagina!
zuzici, io ma bag in pat, maine am zi grea. a, am uitat sa va zic, am montat patutul! ma rog, dragos si un prieten l-au montat, iar eu cu nevasta aluia am sat de povesti. si ne-am cam lungit de la 3 PM la 9:30 PM. nu am amenajat inca patul, adica i-am pus salteaua inca in tzipla si cu asta gata, fara lenjerie. unu la mana, tre sa o calc. doi la mana, mai astept sa termin curatenia in camera cu pricina.
cand il rezolv, ii fac si niste poze. oricum, mi se pare ca se potriveste de minune cu restul dormitorului.
ma duc la somn...nu stiu de ce, dar astept cu nerabdare sa treaca toata povestea cu revelionul.
va pupez!
irina 38 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
nemary spune:
acum am vazut si eu pozele cu Viktoras, ce frumos este. Kristina, inca o data felicitari.
Mari 35+ bebe
odiseea
Mitsu-bishu spune:
Mda, mi se parea suspect ca irinouka se duce la somn... Dar abia acum am vazut cat e ceasul! Asta e, mi-am schimbat bioritmul... Am devenit o pasare de noapte autentica.
Am facut si eu poze - o sa mai pun pe flickr - cu burtica mea cea invizibila... Ca zicea creata ca a ei e de 5 - 6 luni... Stai s-o vezi p'a mea!
36+
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
Atat mai avem!