LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (134)
Raspunsuri - Pagina 20
shoshika spune:
Seara buna!
Iata ca ne intalnim si in 2008... Va doresc un an bun, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de copilasi!
N-am mai apucat sa intru. Am fost plecati la Galati de pe 1 pana astazi. A fost tare obositor. Pentru toti trei. Dar iata ca acum suntem acasa, printre nameti..
Tudor face pasi din ce in ce mai incantat. Nu mai poate de drag ca merge pe picioarele lui. Am incercat sa-l filmez, dar bineinteles ca n-am reusit. Trebuie sa stau cu ochii pe el ca nu e inca sigur pe el.
Ma duc sa citesc din urma.
Pupici!
LA MULTI ANI!!!
Ktrinel spune:
Dbunny, sa ne intelegem , am vrut sa zioc ca in general o las sa doarma...dar normal ca daca adoarme in masina si trebuie sa coborma, nu stau sa fac de straja patriei pana se trezeste...
ati vazut ca au aparut bulgarasi si globulete de nov-dec 2007??...era sa scriu acolo si nu intelegeam de unde atata lume noua :)))).
chinico spune:
aloha de pe acelesi meleaguri mioritice..caci e balamuc la vama si amanam plecarea pe vineri sau pe duminica, cand speram sa navigam singuratici pe autostrazile diverselor patrii ce le avem de strabatut..
de declarat avem urmatoarele:
1. doua bucati cornite, de care ma tem ca ne vom debarasa greu cand ne-om afla din nou printre teutoni
2. concluzia ca indiferent de latitudine si longitudine ceasornicul interior al shefei functioneaza perfect, ora 5.00 a germaniei o respectam cu sfintenie cand e vorba de trezit dimineata.
3. socializarile sunt minunate, o sa ne lipseasca precis, dovezi fotografice nu avem, pentru ca impreuna cu baby phone-ul am uitat si cablul de descarcat acasa, asta referitor la prima socializare, si pozele facute ieri, cand am avut placerea sa le cunoastem si pe karina si pe ada, impreuna cu mamicile si taticii aferenti, sunt pe aparate straine
4. porcii, curcanii si gainile moarte pe care le-am ingurgitat au facut ravagii cu silueta mea si asa lovita de soarta...
o seara buna va dorim, poze nema vizionat, citit nema, speram la nemtia sa recuprez macar a zecea parte..sanatatea multa fulguletilor!
m_monique spune:
ma bucur ca v-au placut pozele cu zmeul in zapada. sper ca maine vom putea iesi din nou, si sa facem poze cu aparatul foto, ca cele de azi au fost facute cu telefonul mobil. si poate maine va fi tati pe post de cal la saniuta. ca pe mine m-a cocosat activitatea asta: sa trag saniuta si in acelasi timp sa tin si copilul sa nu cada de pe ea.
Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
quote:
Originally posted by mamaanaquote:
Originally posted by m_monique
raportam catre comandamentul de iarna:
zmeul a mers prin zapada, a tras si cateva trante, a ras, a plans. detalii aici
sa speram ca maine nu se va raci prea tare vremea, ca sa mergem cu sania.![]()
Andrei (16.12.2006)
ce frumosda' de ce-l faci zmeu?? ca pare atat de cuminte...
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
intr-adevar pare cuminte.
e destul de agitat si de nazbatios. mai nou ii spunem si piticul atomic sau tarzan.
Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
tema somnul
zmeul doarme numai in patutul lui. la sfatul unor prieteni, am incercat de la inceput sa-i stabilim o rutina, si trebuie sa recunosc ca seara functioneaza din plin, ziua mai sunt probleme.
seara, intre 8:30 si 9, spalam copilul, il imbracam in pijama, dam putina tzitzi, ca nu prea mai avem de unde. cand apare sotul cu biberonul, nu-l mai intereseaza tzitzi. punem copilul in fund in patut, ii dam biberonul, stingem lumina. copilul bea biberonul, se bune pe burta si se culca. pana adoarme zmeul, trebuie sa stau in camera. dar adoarme repede, ca e foarte obosit.
in cazul in care nu adoarme incep repertoriul muzical: un bebelus se legana...la auzul acestui cantec, reactioneaza ca si cainele lui pavlov.
ziua mai avem probleme, si pt. ca nu prea respectam ora de culcare. il pun in patut si ii spun ca facem nani. el se mai joaca putin cu sosetele, dupa care se ridica. il pup si-l pun din nou sa se culce. daca e prea agitat ii dau sa bea putin lapte.
ii cant, il mangai pe spate si intr-un final adoarme.
Andrei (16.12.2006)
saryta spune:
Laura - eu zic ca e mai bine ca a facut acum cat e mic si nu stie ... Sara mea a facut exact la un an si a facut o forma usoara zic eu si nu are nici un semn. Totul a durat vreo 10 zile. Nu mai stiu exact , dar se spune ca daca ii dai o bluza rosie ii ies bubitele mai repede si trec mai repede - nu stiu daca-s babisme sau nu. Sanatate multa.
LA MULTI ANI !
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA(99), SARA(05) si ANTONIA(21.11.2006)
saryta spune:
m-monique - ce rosu are in obrajori zmeul! ... i-a placut la sanius.
Despre tema zilei cu somnul cam asa stam noi:
- trezirea la 9,30 - 10
- somnul de pranz pe la 12 - 12,30 in jur de 1,30 - 2 h
- somnul de dupa-amiaza pe la 17-18 depinde 1-1,30 h
- seara adoarme pe la 23.
LA MULTI ANI !
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
Dia1609 spune:
kiki, programul Oanei e cam asa:
- dim la ora 6 trezirea pt bibe cu lapte, se culca instant la loc pana la 10-11
- 10-11 micul dejun, apoi iesit afara
- 13- somn cam pana pe la 15 sau 15:30
- 15-15:30 masa de pranz si apoi iesit afara
- si de aici incepe nebunia, respectiv venim de afara, si pana seara la ora 22:30-23 nu mai doarme deloc..........uneori mai papa un iaurt,sau un desert, sau ceva fructe la ora 19, alteori nimic, la ora 21 papa masa de seara si un bibe cu lapte (cam anemic bibele dc masa de seara e consistenta), facem baita si ajungem in pat la ora 22 .. partea nasoala e ca acum de cand cu mega agitatia cu dintii de abia o mai culcam la 12 noaptea si chiar si dupa... acum vreo luna mai avea un somn de seara la ora 18:30 de fix jumate de ora, dar de o vreme nu-l mai vrea, dar nici nu-l lungeste pe ala de la pranz... anyway, ne reglam noi cumva cand terminam si ies dintii astia nenorociti care-mi chinuie fata
cu programul vostru etalat pe-aici sunt invidioasa si am senzatia ca al meu copil doarme cel mai putin :( ... cred ca nu easa, dar cu siguranta ca doarme cel mai putin ziua :))
cand apuc, poate ca pun niste poze de la mega intalnirea de ieri a fulguletilor din timisoara de la noi de acasa ... au fost prezente: oana, bea, ada, alessia si karina .. numai fete, remarcati, da? nu vin niste baieti la timisoara? ![]()

da' de ce-l faci zmeu?? ca pare atat de cuminte...
are mama