LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (134)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny - e frig dar cat nu bate vantul, merge, nu ma plang

ivan are un singur somn pe zi, cateodata daca doarme putin ar mai dormi si pe seara pe la 8 dar incerc sa ma joc cu el sa nu.l las , daca totusi adoarme il las vreo juma de ora nu mai mult

am vazut pozele donia, si.mi pari mai slaba si mie, dandusa la fel de bine, si aia mica creatza a lui teutz e una din cele mai frumoase fetite care le.am vazut

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Nu, Dia, nu e Oana singurul fulgulet cu un singur somn pe zi... stam fff rau la capitolul somn ziua... Deci programul nostru arata cam asa: culcat seara la 21.30-22; trezit de 2-3 ori...depinde de stare; la 6-7 bibe cu lapte; adormit la loc intre mami si tati dupa ceva foiala pana pe la 10
- 10.30-11 - mic dejun
- 14-14.30 - pranzul
- somn de obicei afara in carut (sau macar in masina daca vremea nu permite prea mult statul afara) - variaza de la 30 minute la 1 ora jumate; in carut afara adoarme instantaneu, in casa e ff greu sa-l adormim (din pacate mi-e cam somn acum sa detaliez)
- 17-17.30 - iaurt
- 20.30-21 - baita si bibe cu lapte si nani.

Deci noi dormim si doar juma de ora ziua - e drept ca se si trezeste la 10. asa ca...

cu ce hidratati buzele fulguletilor cand e vant/frig? eu ma dau cu ruj sau un strugurel, dar parca nu-mi vine sa-l dau cu crema de fata...mi-e ca da cu limba si nu mi se pare tocmai ok...

Si inca o rugaminte: spre sfarsitul lunii am vrea sa mergem cateva zile la munte, sa vada si Serban zapada (ca asta din Constanta cica nu e buna )... in fine, sa respiram si noi aer de munte... imi poate recomanda shineva o pensiunea buna, nu f scumpa, unde eventual ati mers cu copilul... de preferat nu f departe de Bucuresti (adica Azuga, Predeal, ceva), in ideea ca oricum noi din Cta facem ceva pe drum - si adica sa nu trebuiasca sa merg pana la Cota ca la Sinaia (cam multe pretentii, stiu...). Eventual astept detalii pe PM, multumesc!

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a XII-a

Poze Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

De mult vroiam s-o intreb pe Ruxandra ceva, daca isi gaseste timp intre doua reprize de schiat: de ce NU Delaco?

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a XII-a

Poze Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Dia stai linistita ca si Isa are tot un singur somn peste zi de 2- 2,5 ore, in rest programul e asemanator cu al lui Serban de Luciaro.

A_dejule bine ai facut ca ai stat acasa la caldurica. Eu am iesit si era cat pe ce sa ma darame vantul. Am iesit sa iau paine si m-am intors cu mana goala ca kkk cartieru' nostru a fost cam rupt de lume (2 autobuze si-un maxi-taxi stateau inzapezite in fatza blocului).

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis.

Va asteptam la capitolul 135.

Mergi la inceput