LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (134)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ce-mi vad ochii? Bucurestiul sub zapezi! Ninge si pe aici, dar usurel... de vreo 2 ore, sper sa nu raportez si eu din iglu mai pe seara... Ktrinel, care e situatia mai la est? Torontooo... se aude? Dati la lopeti?

Program somn fulgulet din dotare:
- 7-7,30 desteptarea + tz
- papa, putina miscoteala sau condus surioara la scoala, dupa cum e vacanta sau nu
- 9-9,30 somn pana la 10-11 dupa care tz
- program divers in care intra si pranz la 12
- 13-13,30 - somn pana pe la 15
- program divers in care intra papa la 16,30-17 (+/-tz)si din nou papa la 20,30-21. Uneori mai prinde un somn de vreo ora, aleori nu. Baie dupa ultima papa, dar nu zilnic.
- 21-21,30 tz si somn, peste noapte mai maraie dupa suzeta de 1-2 ori.
Cristi adoarme dupa ce il pun in patut si sting lumina/inchid jaluzelele, uneori adoarme imediat, alteori isi arunca suzeta de 2-3 ori si vocifereaza, eu intru la el, ii dau suzeta si mai apoi adoarme.

danutz, imi cer scuze ca m-a bufnit rasul cand ai scris ca te-ai pravalit pe scari... hai recunoaste ca e faina faza... sper ca erai echipata corespunzator, macar.

ruxandra, in Niagara, pe strada care insoteste raul, sunt o multime de decoratiuni de iarna si pomi impodobiti cu luminite. Tot pe acolo e un parc cu lac si insulite in care sunt alte decoratiuni cu animalute luminoase si alte scenete si prin parc se intra cu masina acum, iarna, ca per pedes mie oricum mi-ar fi cam... hmmm... frica? sa ma plimb noaptea, sunt destule animalute care locuiesc prin parc, am vazut ratoni, veverite, iepuri, castori, testoase, posibil serpi... ziua e dragut sa ii vezi, dar noaptea...
Sa ne anunti cand ajunge sotul acasa! Cat sta plecat?

Dbunny, esti draguta, dar tocmai ce m-am mai ingrasat cu cateva kile... ieri tocmai ce ma uitam la pozele dandusei, dupa care am alergat la eliptica... cu chiu cu vai am ars 120 de calorii si eram lesinata... asa ca vine un an greu, trebuie sa ma bag la regim.

roxanica, vino sa dai raportul, unde ai chefuit? Ai plecat de acasa pana la urma?

kikineata, sa ma apuc sa decupez rochita Roxanei? Cred ca as reusi sa fac una mai mica... da, si mie mi-a placut mult, cateva zile n-am mai scos-o din ea, mai ales ca la anul n-o sa-i mai vina...

Lavinia, monique, bambo, ma bucur ca v-au placut pozele

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

-22C, Tzmetri de zapada...lopeti? nuuu....am dat acu 2 zile ...ca stiam ce vine ...si am zis sa nu ne prinda nepregatiti...sosele si trotuarele sunt curatate, autobuzele vin la fix...deci nu prea simt mare lucru...o zi ca oricare alta. cica in we vin +10C...

in rest, ce sa zic, ...socrii s-au hotarat sa plece pe 12 ian ...nu ma intrebati de ce...ca greul acum e in Bucuresti si poate trece intr-o sapt, dar ei s-au panicat...banuiesc ca din spirit civic vin sa va dea o mana la dezapezit ...

donia, f faine pozele.si vad ca ginerica are aceleasi apucaturi ca nora...telefon, telecomanda, conversatii la restaurant...iti spun eu ca sunt facuti unul pt celalalt.

dandusa, pot sa fiu geloasa pe crinuta ? ...pai eu nu am par ca al ei...de freza nu mai zic...se poate asa ceva ??

dianarus, se simte ca esti relaxata...nici macar faza cu laptopul nu te-a suparat prea tare

danutz, vaivaivai...e tot ce pot sa zic...ca nu mai are rost sa injuram primaru, utilajele si alte cele...grija mare pe unde calcati.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dbunny
deci...cum sa fac sa adoarma el singur la el in patut, asa cum scrie la carte?

Deci (rad ca imi aduc aminte de o faza din Divertis de acum 100 de ani) scriu repede pana nu vine dianocica sa-mi dea peste dejte acum s-ar putea sa fie mult mai greu, ca e mai mare si stie ce vrea... si mai ales stie ca se poate... dar eu iti spun cum am facut cu Cristi cand era mai micut, vreo 2 luni sa fi avut? nu mai tin minte, dar cred ca Dia, daca nu ma insel, postase atunci un material de la Parintii intreaba in care o tipa tradusese niste sfaturi.
Unul era ca sa nu existe asociere intre papa si somn, adica sa nu bea un bibe de lapte si apoi sa il pui imediat la somn, pentru ca atunci, de cate ori se va trezi, va avea nevoie de acelasi lucru care sa-l adoarma, respectiv bibe de lapte. Sau leganatul, sau cantatul, sau etc. Deci sa vina bibe si apoi sa treaca putin timp cu schimbatul de pampers, sau cu baia, sau altceva dar nu joaca nebuna.
Iar cu Cristi eu procedam in felul urmator, dar iti trebuie rabdare si vointa. Il alaptam, il schimbam si apoi il puneam in patut, stingeam lumina dar ramaneam in camera. Daca scancea ma duceam langa el si il mangaiam sau il luam in brate sa se linisteasca si apoi il puneam in patut. Si daca iar plangea iar faceam lucrurile astea. Si in cateva nopti (cam 10) s-a obisnuit sa adoarma imediat ce il puneam in pat cu lumina stinsa, in fiecare noapte era tot mai usor si dura tot mai putin.
Iar acum mai are momente cand nu adoarme imediat, uneori isi arunca suzeta, se scoala in picioare si vocifereaza, eu intru, ii dau suzeta si il culc iar, uneori de 2-3-4 ori. Uneori il iau in brate si il tin la piept si apoi il pun iar in patut si ies din camera... dar in tot timpul asta nu ii vorbesc, nu il stimulez. Si el cam stie ca asta e rutina noastra, facem intuneric si liniste si in felul asta adoarme.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel

-22C, Tzmetri de zapada...lopeti? nuuu....am dat acu 2 zile ...ca stiam ce vine ...si am zis sa nu ne prinda nepregatiti...sosele si trotuarele sunt curatate, autobuzele vin la fix...deci nu prea simt mare lucru...o zi ca oricare alta. cica in we vin +10C...

donia, f faine pozele.si vad ca ginerica are aceleasi apucaturi ca nora...telefon, telecomanda, conversatii la restaurant...iti spun eu ca sunt facuti unul pt celalalt.

Da, prevad niste batai pe telecomanda... Si o sa-si sparga toti banii prin restaurante, trebuie sa ne asiguram ca o sa aiba meserii banoase...
Ioi, ce ger ii la voi!

Da cred ca Romania ii toata sub zapezi, asa liniste n-a mai fost pe aici nici in ziua de Craciun!

Oare a ajuns asiza, stie cineva?
Si dianocica se mai intoarce vreodata, cine are noutati?

Da chiar, dianarus, ce baiat bun Ianis, saracul, a incercat sa faca ceva bun, dar din greseala i-a iesit prost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by Dbunny
deci...cum sa fac sa adoarma el singur la el in patut, asa cum scrie la carte?

Deci (rad ca imi aduc aminte de o faza din Divertis de acum 100 de ani) scriu repede pana nu vine dianocica sa-mi dea peste dejte acum s-ar putea sa fie mult mai greu, ca e mai mare si stie ce vrea... si mai ales stie ca se poate... dar eu iti spun cum am facut cu Cristi cand era mai micut, vreo 2 luni sa fi avut? nu mai tin minte, dar cred ca Dia, daca nu ma insel, postase atunci un material de la Parintii intreaba in care o tipa tradusese niste sfaturi.

na bine acu, cartea aia am citit-o si eu, dar n-am avut cum s-o pun in practica, ca cica nu se aplica copiilor cu colice sau alte dureri. si cum colicele ne-au durat 6 luni....

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

deci vin eu donia si completez.

fiind deja mare, nu accepta doar cu vociferari. urla cu mucii pana la brau, ma priveste cu un repros de om mare si vai mie... ma doare sufletul. nu pot. am incercat asta la somnul de zi, in noiembrie, cateva zile la rand, cand ianis era plecat cu bunicii in vacanta si ma puteam dedica 100% lui marc.

culmea, asa cum spuneam, in 2-3 nopti, in ultimele 2 saptamani, nu l-am auzit, desi s-a trezit, iar cu alin in camera - fara sa puna mana pe copil - se calma intr-un final. el zice ca intre 10-30 min a durat, timp in care mai scartzaia, mai tzopaia, se ridica, iar se tanguia... din moment ce nu am auzit - si camera noastra e vecina cu a lui, (chiar si cu usile inchise aud in 99% din cazuri) mi-e clar ca nu a plans nasol.

DAR, pun pariu pe ce vrei tu ca daca la noapte ma simte/miroase pe mine nu se va calma nici intr-o ora si cu siguranta va trezi toata casa... la varsta asta e prea tarziu sa-i impun EU o regula nasoala (pt.el). dar altcineva o poate face, fara ca aceeasi chestie sa i se para la fel de nasoala...

offf, s-a inteles ceva?!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Dbunny, cartile sunt pentru oamenii perfecti, echilibrati, cuminti...dovada mai sus.....nu vreau sa insinuez ceva, Doamne fereste, stiu ca Dani e si el, perfect ...dar despre mine si Julia.. trebuie sa recunosc ca suntem departe de tipare.. nimic nu se aplica / nu s-a aplicat...oare de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Donia
Oare a ajuns asiza, stie cineva?
Si dianocica se mai intoarce vreodata, cine are noutati?

Dianocica o fii petrecand inca...speram...
asiza o fii ajuns, dar stii tu cum e cu inceputurile intr-o tara noua...si la un servici nou tie- cumva, darmite sa-ti muti viata in alta tara...speram ca au ajuns cu bine, se acomodeaza rapid si ne da de stire

Dayanara mama, voi n-ati inghetat? la noi e un vaaaaant...da-s 15 grade afara

Dani tocmai a invatat sa se urce singur pe canapea! si nu-s deloc joase!

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Uauuu,cata zapadaaaaaa!!!!
Am vizionat poze de DANDUSA cu o CRINUTA superbaaaasi de DONIA cu ai ei copii frumosi(mi-a placut pulovarul lui Cristinel si rochita Roxanei mult mult de tot!!)
Am iesit si noi putin afara,dar nu am rezistat prea mult din motive de vant f. puternic,era asa de haios David infofolit pana in dinti ,doar ochisorii i se mai vedeau,iar genele ii erau pline de fulgii de zapada .
Mai fug sa citesc din urma,asta dc ma lasa sotul(maine scap de el ca incepe munca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Kikineata-Antonia doarme cam asa:
-se trezeste la 9-10.30,
-somnul de pranz de la 13 pana la 14.30-15
-somnul de dupa amiaza 17 la 17.30-18(uneori sare somnul de dupa amiaza si doarme pe la 18-19)de ex acum doarme
-somnul de seara 12-1
Laura-bine ati revenit

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Sarbatori fericite !!!

Mergi la inceput