LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (134)
Raspunsuri - Pagina 13
mamaana spune:
la multi ani Sofia !!
aelita felicitari, sa ai copiii veseli si sanatosi!!
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
ruxandra_sb spune:
Sofia
Mami Aelita sa-ti traiasca minunea nr1.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
danutz spune:
Gata, pus poze cu intalneala
Sunt convinsa ca pozele fetelor sunt mai mistoace...pana apuca ele sa le puna...delectati-va cu astea...
Daphna, offf, draga de tine...se zice ca busitura din prima zi de anul nou e semn bun...
Dandusule, sanatate multa la famelia mucitoare!
Fug ca Catalinul trage scaunul de sub mine ca sa-l las la calc...mai bine-i faceam cadou un laptop!!!
Teutz spune:
LA MULTI ANI, minunatelor! Sa aveti un an excelent, plin de bucurii si vesti bune! Sa dea DD sa se implineasca toate dorintele puse in noaptea de Anul nou!
La multi ani frumoasa printesa Sofia!
Dupa cum ati aflat deja, am fost si noi la intalnirea de azi, unde am cunoscut inca doua mamici deosebite: Danutz si Ziggy. Maria-sa e un dulce si e inalt bine. A fost super, fetele s-au distrat de minune, iar baietii ne-au demonstrat ca au voci foarte puternice . De-abia astept intalnirea urmatoare, poate il cunoastem si pe puiul Calin al lui Ziggy!
Kikineata, si Alexia ia cazaturi la greu! Are o gramada de vanatai pe picioare, iar acum are si una in frunte, de ieri. Referitor la somn, avem si noi mici probleme, in sensul ca adoarme mai greu. Pana acum vreo luna dura maxim 15 minute pana adormea pe mine, o puneam in patut si gata, se mai trezea dimineata. Acum, nu, ii ia cel putin 45 de minute sa adoarma. Ma ia pe mine somnul inaintea ei. Uneori adoarme, o pun in patut si se trezeste. O mangai pe capsor si uneori adoarme in 10-15 minute, alteori trebuie sa o iau inapoi in brate si sa o readorm. Partea buna e ca nu se mai trezeste peste noapte.
Fug sa-i fac baita Alexiei si sa o bag la culcus.
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
a_deju spune:
ce perdea bre... io-s cu cafeaua in mana, ma dreg dupa azi-noapte si ma pregatesc pt urmatoarea... nu va ganditi la petrecanii, nooo, e doar copchilul care ne face program... nush ce-i cu acest eolian, da' pe bune, cu cat se inteteste vantu' pe-afara, cu atat debordeaza de energica... bineinteles ca in noaptea cu pocneli a sforait ca un porcusor, si fix azi-noapte, cand era asa liniste si bine, si somnu'-asa dulce, si-a gasit cheful de joaca taman la 4... si-a tinut-o pan' la 6 juma'... dupa care a beut niste suc, ca se stie ca nu putem incepe noul an cu lapte, si s-a culcat. pana la 8..adica exact cand mi se asezasera si mie pleoapele din nou a somn..
in rest, daca mai e vreun rest, anul a inceput cum nu se putea mai minunat: pierdut telefon si lacrimat adanc pt agenda, cu sute de numere pe care in vecii vecilor amin n-oi mai avea cum sa le gasesc... cum, unde si cand - mister si groaza, jur ca nu stiu, ca de plecat n-am plecat nicaieri, o singura tura pe-afara, dar..nu-mi aduc aminte si pace dac-am avut treaba cu telefonul atunci au ba... in fine, s-a dus, asta e.. deci scuze daca n-am raspuns la telefon, mesaje, etc etc...
ma duc sa ma trantesc pe jos prin sufragerie, avem ora de entertainment de seara.
pupez si sper din suflet sa nu mai revin azi, sa dorm linistita, si sa va anunt maine dimineata ca a fost noapte linistita...
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
la multi multi multi ani sofia, felicitari aelita pt primul an de mamicie, la multi fericiti de-acu' inainte, in formula completa!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
ruxandra_sb spune:
Is rupta.. cred ca am inceput sa resimt orele pierdute.. Plus c-a fost azi un frigalau.. n-am rezistat decat vreo 4 ore pe partie.. eram super-echipata, manusi+supra-manausi, caciula+gluga+ochelari de numai nasul mi se mai vedea.. da era asa friiiig. De abia dupa un dus fierbinte de vreo 20 de minute mi-am mai revenit .. si acu mor de somn. Noroc ca s-a indurat mama si i-a scos ea pe baieti in plimbarea de seara.. Culmea, Matei n-a avut nici pe naiba; ce inseamna domle tineretea.
Donia, pe filmu cu pricina vroiam de mult sa-l vad. Iar de comedii sau usurele ma cam saturasem.. iar la desene nu ma mai uit de la vreo 12 ani; nu-mi plac..
Alexandra, poate fi o viroza noua sau o supra-infectie. Rabdare, putere si tutun. Si sfatu competent de la medic.
Flore, ca tot vroiam sa-ti zic. Am incercat cold cream de la Klorane si ne place mult. Chiar ca are pielea moale.. si-l dau si pe maini. Si-o folosim si eu si Matei. Multam pt pont.
Ohooo.. lume veche, lume buna. Miraco, Cleomoni si va mai asteptam.
Crykett, am priceput. Ca tocmai ma gandeam cu amigdalele astea.. cand eram copil tot se auzea ca s-au inflamat la X, ca lui Y nu stiu ce.. si se tot scoteau pe banda rulanta. Nici eu nu le mai am. Si la Matei, pana acum, nu mi-a zis niciodata ca ar fi avut amigdalele lui ceva.. pai te pui cu trendul..
Danutz, eu as sterge nr de mobil. Esti cumva prea expusa.. aici poate citi orice dubios.
Kikineata, eu zic sa nu-ti faci pb cu mersul gargaritei. Eu de ex am inceput sa merg pe la 1 an. Apoi am cazut mai rau si m-am speriat f tare si vreo cateva luni nu am mai mers deloc.
Si mie imi plac .. capricornii.. Cred ca si Dandusei..
Bambo, eu stiu ca si paracetamolul cel aparent inofensiv poate duce la pb ale stomacului, luat prea mult timp. Morala: nu va napustiti cu medicamente pe copchii.. mai lasati organismul sa lupte si singur.
Dandusa eu aprob in totalitate planul vostru. Mai ales partea anul 2008, ca sa va avem cat mai aproape cat ma mai rasfat pe-acasa. Iar dupa ce va faceti vila (musai cu piscina, da?!) si multe dormitoare pt oaspeti (noua ne tb cu 1 pat matrimonial, 1 pat simplu si loc pt patut Grigore) vom astepta sa vina vara.. care-i luuunga si fierbinte. Asa ca iese cum nu se poare mai bine. Ma duc acu sa vaz cu mssg.. te vaz, iti scriu.. tu ma ignori cu gratie
Ktrinel si noi am serbat 2 revelioane .. cel romanesc si cel nemtesc cu nasul din Germania. Am stat de vorba cu zecile de minute pe mssg si, printre altele, ne laudam care si ce are de mancare.. tipic romanesc. Ca facusera pe-acolo leber, caltabos, mici, carnati, toba, piftie, etc.... preparat loco Deutschland; cumparasera porcu de la macelarie.
Mamaana, ce cumintei ati fost. La putin dupa 12 deja acasa.
Ma duc vizonez poze de la intalneala; sa vaz ce-am pierdut azi..
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
Teutz spune:
Am pus si eu cateva poze de la intalnire, daca tot s-a oferit Cezar sa-i faca baie Alexiei.
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
dandusa spune:
ducem luptegrele de convins copilul sa adoarma...,il striga pe tati de zor...,tati care se ascunde de noi,sa adoarma copilul cica...,hahaha...,dupa cum vedeti iau o pauza...
Ktrinela,
m-ai ginit repede...,offf,greu cu styling-ul...,imi doresc din tot sufletul...,macar part time...,dar Crinuta nu-i pregatita sa stea prea mult fara mine si in plus n-as avea cu cine s-o las...,asadar ma gindesc serios ca in 2010 sa-mi deschid propria afacere,in felul asta am sanse sa fiu angajata
nu mi-a aparut listaaaa,,beyyy,care mi-ati ciordit-o?,mooor de nervi ca nu pot folosi mesengerul...,aaa si nici yahoo mail...
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
aka spune:
Sofia de Aelita
sa fii sanatoasa, cu un dram de noroc si sa aduci multe bucurii parintilor.
am fost azi sa vedem fulguleti si mamicile aferente. mi-a facut mare placere sa cunosc mamicile Danutz, Yagmur si Ziggy. iar fulguletii dulci ca intotdeauna, iti e mai mare dragul sa-i privesti chiar daca uneori se mai supara. am facut si cateva poze.
intalnire 2 ian 2008
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)