LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (134)
Raspunsuri - Pagina 12
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
dbunny, nu te mai apleca peste marginea butoiului, te rog, te vad...
Pai cand zisasi sa ma preling pe langa butoi Dani al meu s-a linistit...si nu ma mai arunc...pana la noapte
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Ktrinel spune:
...sa stiti ca noi am ciocnit de Revelion paharele dupa ora Romaniei...la 5 dupa amiaza aici, ascultat discurs de basescu, vizionat concerte ale diversilor, benoclat la programul PROtv-ului......vai de mine si de mine ce au ajuns si astia.....si a altor tv-uri autohtone...deci am trait revelionul alaturi de voi ...socrii erau ff exaltati de moment ...nu vorbeeau decat de prietenii lor care chefuiau la ora aia ...si «sigur le duceau lipsa»..
ziggy spune:
Sofia
Ma bucur mult ca azi am reusit sa mai cunosc inca cateva minunate mamici cu fulguletii lor. Astfel azi i-am cunoscut pe Danutz si inaltutul de Rares, Teutz si dulcica de Alexia si Aka si cumintica si blonduta de Cristina. Intr-adevar, salata de bouef de la danutz a fost tare buna, fapt pentru care maine am program la bucatarie.
ziggy spune:
Kikineata, ce pot sa iti spun despre cazaturi, da si la noi s-a intamplat la fel. Eu am pus si pe seama oboselii, a greutatii de aceea se dezechilibreaza. Cu somnul nu am avut probleme deosebite in acea perioada, avem tot timpul.
Ktrinel spune:
danduso, pt asa/atatea planuri eu mi-as face o agenda...sa nu le incurc ...nu vad nimic legat de coafura ...cu asta cum ramane? incepi treaba la domiciliu? si apoi vreau sa stiu exact perioada de cules a visinelor si cand inaugurezi sarja pe anul asta ...eu as mai lucra la lista aia
ziggyparca voi erati in renovare ? termopane, etc..cum merge?
sa va fie de bine intalnirea.si daca mai pomeniti odata de salata de boeuf a lu Danutz ma teleportez pana acolo...ca pana si Kiki o sa ramana surprinsa...
Donia spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
...sa stiti ca noi am ciocnit de Revelion paharele dupa ora Romaniei...la 5 dupa amiaza aici, ascultat discurs de basescu, vizionat concerte ale diversilor, benoclat la programul PROtv-ului......vai de mine si de mine ce au ajuns si astia.....si a altor tv-uri autohtone...deci am trait revelionul alaturi de voi ...socrii erau ff exaltati de moment ...nu vorbeeau decat de prietenii lor care chefuiau la ora aia ...si «sigur le duceau lipsa»..
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
Cam in acelasi spirit am petrecut si eu anul trecut de revelion... insa noi ne-am distrat cu Antena 1, multumita soacrei...
Dbunny, am rasuflat usurata ca mai munceste cineva se simte ca te-au nationalizat spaniolii
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
daphna spune:
LA MULTI ANI !!!!!MINUNATELOR,sa aveti un an super bun din toate pct de vedere si sa ne fie copilasii sanatosi.
petrecuram super frumos,am continuat si a doua zi,copil la bunici in fine...toate bune si frumoase pana ieri seara cand datorita vantului din constanta si neatentiei mele,ditamai poarta de fier a casei mele a vrut sa vada cat de rezistent e capul meu si asa am un ditamai cucuiul,dk m-ati vedea.....nu va zic k in momentul impactului mi-am vazut intreaga viata derulandu-se in cateva secunde.offffff...si acum ma doare capul.
va pup!
mamaana spune:
gata, am reusit sa citesc (mai pe diagonala)
alexandra multa sanatate lui Mark
dandusa ti-ai gasit lista din messenger?
noi am fost intr-un irish pub de revelion; la 12:15 am plecat acasa
iar acasa, Isabelle nu putea sa adoarma de tot ca nu avusese tz in seara aia; off, cred ca o sa-mi fie tare greu sa le intarc
am intepenit de frig de dimineata, nici nu am curaj sa ies afara acum, de cat de frig e, iar pentru la noapte au anuntat -24 de la vant
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
danutz spune:
Alo, alo, ce-i carcoteala asta?!!! Canada, Spania, alooo, si la Romanika se munceste, io maine ma prezentez la munca cu un chef nebun
La multi ani Sofiuta, iubire mica, sa cresti mare, sa fii sanatoasa si numai bucurii sa aduci mamicii tale minunate!
Kiki, nu-ti fa griji, cred ca toti fulguletii umblatori au avut perioade de cazaturi intense dupa primii pasi. Eu cred ca e firesc sa fie asa, fiindca descopera echilibrul si profita de el, intelegi tu? Maria-sa si acum are semne deasupra unui ochi si sunt recente, de vreo 3-4 zile!!!
Bey...bine ca ati mancat voi salata aia ca al meu consort nici nu s-a atins de ea...
Fetelor, ce ziceti voi de revelionul de la Pro-TV? Io cand am vazut ca apar greii de-alde Vijelie si gasca, nu am stiut cum sa schimb mai repede postul...astia au luat-o razna rau de tot!
Ma duc sa pun neste poze...
Ktrinel spune:
daphna, ce-o fi insemnand asta, chiar din prima zi a anului?
a_deju...iesi de dupa perdea...nu mai arunca cu cartofi, suntem noi , minunatele...gata cu nuclearele..pe bune, am vorbit eu cu baietii ...i-am trimis la dianocica s-o trezeasca pe ea...