Poate inspir pe cineva pentru meniul de revelion. Arata asa, se face f. usor si este buna si aspectuoasa.
Pentru blat:
5 oua
350 cascaval
250 g maioneza
Pentru umplutura:
500 g carne tocata
1 ou
sare, condimente
Se bat ouale, se adauga cascavalul ras si maioneza. Se intinde in tava de la aragaz (a mea are 28x38 cm), tapetata cu hirtie de copt. Se coace circa 20 de minute in cuptorul incins la 180 C, pina se rumeneste usor suprafata. Se scoate si se lasa nitel la racit. Blatul iese ca o omleta mare. Carnea tocata se amesteca cu oul, sarea si condimentele, apoi se intinde pe suprafata blatului. Se ruleaza, procedura e usoara, intrucit asa numitul blat este moale si usor de rulat. Se da rulada la cuptor pentru 40-50 de minute. Daca suprafata are tendinta sa se rumeneasca prea tare, se acopera cu folie de aluminiu. De preferat sa se taie si sa se serveasca rece. Pofta mare!
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
arata super bine Natalia si multumim de reteta
si se face relativ repejor
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Mmm, ce bine arata! Nu mai am carne tocata ca faceam si eu, dar cu prima ocazie o incerc!
Oana 23+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
eu am incercat de revelion. problema a fost ca tava mea era prea mica si a iesit foaia cam groasa, n-am putut s-o rulez, am taiat-o in doua si am bagat compozitia la mijloc si a fost ok si asa. in seara asta vrea sa mai incerc odata
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)