atacuri de panica??????

atacuri de panica?????? | Autor: aaalex

Link direct la acest mesaj

La multi ani!!Fetelor vi s-a intimplat sa simtiti o presiune in git si in cap asaparca tot singele ar fii acolo?Am fost si putin ametita azi.De citeva zile am senzatia asta.Am mai avut atacuri de panica,caderi de calciu,dar nu am avut asa ceva pina acum.Am tot fost la cardiologie si e ok,inafara de o tahicardie.Am avut niste certuri cu sotul si imi e frica sa nu fac vreun atac cerebral sau infarct.Am o senzatie ca imi vine sa pling mereu fara motiv.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

poate ca ar fii bine sa plangi sa te descarci...
incearca sa te odihnesti si sa rezolvi problemele cu sotul tau fara certuri
sanatate si numai bine

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

quote:
Initial creeata de aaalex

La multi ani!!Fetelor vi s-a intimplat sa simtiti o presiune in git si in cap asaparca tot singele ar fii acolo?Am fost si putin ametita azi.De citeva zile am senzatia asta.

Si eu ma simt asa de la un timp, cand ma asez in pat la culcare... Astept cu interes raspunsuri...Ma gandesc ca e ceva de la inima.. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor sa mergeti la dr dupa sarbatori, fiindca poate sa fie de la oboseala sau puteti avea lipsa de calciu,fier, magneziu...si va puteti trata si simti cu mult mai bine...eu iau tratament...daca uit cumva sa iau calciu..sunt pierduta...ametesc, tremur...
sanatate si numai bine

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Multumesc, Monica! Eu imi astept rezultatele la analize dupa sarbatori.

Numai bine tuturor in noul an!
La multi ani!

Poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaalex spune:

Cu caderi de calciu ma stiu,cu toate ca la analize iese in limite normale.Vad ca ba imi trece,ba revine!Sunt si obosita foarte tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Adina eu am de multe ori senzatia despre care vorbesti. Dar stiu ca am o spondiloza intr-un stadiu avansat pentru ca mi-am facut RMN. De asemenea senzatia se accentueaza atunci cand sunt anxioasa.

Pe mine ma ajuta Ginkoprim care este Ginko cu Magneziu.

Oricum nu te mai certa cu sotul ca sa iti cresca presiunea arteriala, fa miscare, eu ies in fiecare zi indiferent daca este frumos sau nu si ma ajuta mult.

Mergi la inceput

Ma cert cu sotul foarte rau,ma jicneste si pe mine si mai ales pe mama mea care nu stie ce sa ne mai faca sa ne fie bine.Mi se face rau si imi bate inima foarte tare.Fac atac de panica si mai rau in moment si imi e frica sa nu fac infarct sau atac cerebral.Acelasi lucru imi e frica si pentru mama.Eu nu am nimic la inima(ca doar mi-am facut control),nici mama nu are,dar in schimb are diabet si atacuri de panica.Simt ca ma topesc ca dau sa lesin de nervi.Va rog sa-mi raspundeti ca vreau sa va stiu parerea si daca voi treceti prin ce trec eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Dar daca aveti asemenea certuri de ce nu va despartiti? Chiar nu inteleg. Eu nu as continua sa stau intr-o relatie in care ma simt mizerabil si care imi accentueaza starile de panica. Cu atat mai mult cu cat este implicata si mama ta.

Sincer iti spun ca nu cred ca o sa scapi de atacurile de panica atata timp cat situatia aceasta se va mentine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Total de acord cu Val. Atacurile de panica par sa aiba la tine o cauza f. acuta si ele reprezinta doar un simptom, iar cauza/problema este de fapt situatia insuportabila pe care o ai cu sotul tau. Deci nu la simptome trebuie sa umbli, ci sa elimini cauza.

Felicia 14+
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Copilul meu de 3 ani ,il iubeste foarte mult (cu tote ca nu prea il baga in seama asa cum trebuie).Ma gindesc doar la copil.Aproape nu ma mai inteleg in nimic cu el.Dar are si parti bune.Imi e rau si cind o ducem bine.Parca atunci imi e mai rau ca deobicei.Vad ca iau xanax si ma simt mai bine,cum nu iau pastila,cum imi e rau.Si nu ma mai pot controla la nervi deloc.Pina si glasul meu e altul,nu mai e domol ca inainte,decit cu baietelul meu vorbesc frumos ca imi e drag,foarte drag si ma chinuiesc sa-l cresc asa cum trebuie.Eu cu mama mea facem totul asa cum trebuie pentru copil!Sotul meu are grija sa nu-i lipseasca nimic,dar mai trebuie si joaca si lingusire.Ma enervez din orice!

Mergi la inceput