ajutati-ma cu o parere sau un sfat
Raspunsuri - Pagina 2
danutz spune:
Ladidi, eu as zice sa Nu te casatoresti, daca tu nu esti 100% ok cu ideea asta. E o mare tampenie sa te casatoresti de 'gura lumii' chiar daca ai unul sau mai multi copii. Eu cred ca sunt mult mai multe lucruri la mijloc care explica rabufnirile lui, nu doar discutiile cu amicii sau cunostintele.
Numai voi stiti cat de mult va iubiti sau nu, sau cat de mult va respectati (din ce spui tu eu nu prea vad ca ai parte de asa ceva), sau cat de bine va intelegeti.
De obicei eu nu dau sfaturi in astfel de situatii, in cazul tau fac o exceptie fiindca cred ca a te marita cu cineva, doar pentru a imparti cresterea unui copil e o mare tampenie!
Eu sunt divortata, am o minune de baietel de 1 an si locuiesc impreuna cu tatal lui...DAR , pentru moment cel putin, nici prin cap nu-mi trece sa ma marit cu el. Nu depind de el material, casa este a mea, locuim impreuna fiindca ne iubim si fiindca ne crestem copilul impreuna. Nu deranjeaza pe nimeni ca nu avem acelasi nume, ca nu suntem casatoriti si chiar daca ar deranja pe cineva nu as apleca urechea la parerile altora.
Poate ca, in viitor, o sa ne si casatorim, dar fara presinui din partea nimanui, pur si simplu fiindca asa simtim.
Multa bafta si sa auzim numai de bine!
angelinajoli spune:
Eu m-am casatorit de gura lumii la 18 ani,cunoscandu-ne de 10 luni.Dupa 6 luni de casatorie nu ne-am mai potrivit,despartindu-ne,si acum imi dau seama cat de ingusta la minte am fost,sa cred ca daca e primul,casnicia v-a functiona.Am trecut de faza aia!
anca_ spune:
Casatoria nu va imbunatati relatia dintre voi...dragostea dintre voi va fi aceeasi cu sau fara acte.
Se pare ca el vrea sa va casatoriti doar din orgoliu..nu e un motiv suficient. Nu accepta sa te casatoresti doar pentru a-i satisface lui orgoliul.
Casatoria presupune respect pe care se pare ca el nu ti-l arata..Daca nu te respecta acum (zici ca iti vorbeste urat, te jigneste...etc) nu o sa te respecte nici dupa casatorie...ba va fi mai rau, caci intervine sentimentul de proprietate in unele cazuri..o sa gaseasca el alte motive.
As zice sa mai astepti pana cand te vei simti tu pregatita si vei fi sigura ca el e barbatul cu care vrei sa iti imparti viata. Si asculta-ti inima, nu asculta de restul lumii!
nicoll_mada spune:
Ladidi si eu am nascut prima fetita inainte sa ne casatorim.Am facut acest lucru in ziua in care fata a implinit un an.Si acest lucru nu ne-a deranjat.Si sa-ti mai spun ceva.Si atunci cand ne-am casatorit eu mi-am pastrat numele.Si asta fara a fi vreo vedeta.Am vb cu el si i-am spus ca as vrea sa-mi pastrez numele pur si simplu.Asta simt eu.Iubirea nu are nimic de a face cu numele.Si nici actul in sine.Uite cat nu am avut acte a fost ok,dupa ce am avut acte a mai fost bine o perioada,dar a venit si mom in care ne-am despartit.Nici nu insinuez ca s-a terminat datorita actelor.Asa a fost sa fie...
Tu fa exact ceea ce simti,nu fa nimic din obligatie sau de gura lumii.Pupici!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN