![]()
AJUTOOOOOOOOOR!AM NEVOIE DISPERATA DE AJUTOR,DE 15 ZILE NU MAI IMI TRECE CICLU!AM VB CU DR MEA SI MIA PRESCRIS CYCLO3FORTE SI SUPOZIT CU MOVALIS DAR DEGEABA1ASATEPT SA TREACA REVELIONU SA MERG LA CONTROL,DAR POATE STIE CINEVA CEVA?AM O FETITA DE 3 ANI ,6 LUNI SI AM STRERILET DE 2 ANI.AM TOATE ANALIZELE FACUTE CHIAR SI PAPANICOLAU DE 1 LUNA,CACI VROIAM SA MI SCOT STERILETU IN IAN PT O NOUA SARCINA.DAR ACUM CE SA FAC? TOATE SUNT OK DAR MIE NU MAI IMI TRECE.......PLUS CA AINCEPUT SA MA SI DOARA OVARELE SI CAPU?
MA POATE AJUTA CINEVA?VA ROOOOOOOOG!
E posibil sa fie din cauza steriletului.
Am vazut ca nu esti din Bucuresti ca iti recomandam o clinica .
Dar nu poti sta asa,de ce nu mergi la un spital de urgenta?
Ai grija de tine.
Sarbatori fericite!
Eu nu stiu care ar putea fi cauza, dar cu siguranta nu e bine sa astepti prea mult sa mergi la dr.. O sangerare de durata cu siguranta te anemiaza, cel putin si nu e de gluma. Poate de aici durerile de cap. Iti doresc multa sanatate.
anca
17+
bb Adam
Nu stiu cat de abundent e ciclul tau.Eu am fost intr-o situatie similara luna trecuta , cand m-a tinut ciclul 7 zile si l-am stopat cu solutie de Alchemilla.Insa eu m-am speriat foarte tare , deoarece sangerarea era tot mai mare , asa ca m-am prezentat la urgente din ziua a3a in doua randuri , fiind duminica.Ceea ce cred ca ar trebui sa faci si tu , macar sa te controleze ,sa-ti faca un ecograf , pana vei reusi sa-ti faci alte investigatii.
Ar fi Fitomenadion sau Ethamsilat ,mi-au fost recomandate de cineva in domeniu , dar ciclul meu era deja pe trecute , care sunt injectabile , dar nu le poti lua fara reteta.Doar daca explici situatia unei farmaciste.
Eu zic sa te duci la urgente , si dupa control , roaga-i sa-ti prescrie ceva.
Nu stiu daca e de la sterilet,dar hemoragie din asta am avut si eu. La mine e cilcul in general abundent si ma tine 7 zile. Acum cativa ani insa s-a intamplat sa curga ca la robinet si dupa vreo 12 zile eram palida si ametita rau. Am scapat cu injectii cu vitamina K, date de doctor bineinteles. De atunci n-am mai patit-o in halul ala.
Vitamina K este si fiole, am luat si eu cu alte ocazii.
Dar du-te la doctor mai intai.
vitamina k fiole si clorocalcin am luat eu la mare ca sa scurtez perioada CM.oribile la gust dar de efect neasteptat de bun.