Azoospermie - cap 13 -

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Andruzza: la Gynera spermogramele le face Dascalescu...care,vorba aia,e embriolog la ditamai Giulestiul si "lucreaza" cu gigeii zilnic...eu,una,nu cred ca e greseala.Mai ales ca au trecut 6 luni de la spermograma cealalta...si se pot intampla multe in atata timp...poate a luat ceva ce i-a priit(ma refer la naturiste),poate a indepartat vreo cauza pentru care ii iesise atunci spermograma proasta...Eu,in locul vostru,as topai de bucurie...pentru ca as crede ca e real rezultatul.

Iyoana: la FIV,fetele consuma albusul fiert.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,
Scuze pt absenta mea de pe DC, intr-adevar am avut foarte multa treaba la servici, dar asta nu e o scuza.
Despre inhibina b eu stiu ca se face la laboratoarele Unisyn, in Bucuresti, pe bd.Tudor Vladimirescu nr.29, costa 300 RON iar rezultatul se primeste cam in 2-3 saptamani, deoarece analiza se trimite in Germania.
ptr toate fetele

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

andruzza - eu zic ca ai motiv de petrecereee! Si pune-te pe treaba, poate iese si naturel :)
iuca - heeei, de cand nu ne-am vazut ! Multumim de info si iti doresc o perioada cat mai usoara la serviciu

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Andrutzza eu zic ca e o veste buna. Embriologul de la Gynera e f bun asa ca tb sa ai incredere in rezultat.Posibil ca de la ultima spermograma sa se fi produs imbunatatiri . Da-i carnitina pt mobilitate.
Iuca bine ai revenit. M-am uitat de cand nu ai mai scris (11 ian) si incepusem sa-mi fac griji. Deci fac inhipina B si la barbati? De laborator stiam dar o fac la barbati? Un nr de tel ceva ai de la laborator? E cu programare? Sunt conditii de recoltare a probei? Vreau sa facem analiza asta odata cu vizita la dr Damian de aceea ma intereseaza programul de recoltare si conditiile .
Iyoana se pare ca tb albusuri fierte. Nu stiu de ce stiam eu de ele crude, tocmai de aceea i-am spus lui Pisu sa nu le ia decat dc e nevoie pt ca eu credeam ca tb crude iar crude distrug biotina din corp (vit B7).
Pisu si dr Ion Ionutz e un dr f bun si face laparoscopii.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Noi inca nu am ajuns sa facem analiza, dar e primul pas pe care il vom face anul acesta.
Eu din materialul in lb. franceza am inteles ca se face si la barbati si arata daca se produce spermatogeneza. Mai exact in functie de valoarea care iese la analiza se va vedea ce sanse sunt la biopsie.
Nr telefon : 021 410 70 93
Fax :021 410 07 79
e-mail: laborator@unisyn.ro
Program de lucru al laboratorului UNISYN Bucuresti
LUNI – VINERI: 8.00 – 19.00
SAMBATA : 8.00 – 13.00

Si noi tot asa ne-am gandit cand venim sa facem analiza sa ii facem o vizita dr. Damian. Inca nu stim exact cand dar in viitorul apropiat.

andruzza ce a luat/a facut sotul in timpul dintre cele 2 spermograme? Rezultatele sunt extraordinare. FELICITARI

pisix, miki miki va multumesc ca v-ati gandit la mine
ptr toate fetele si le tin pumnii celor ce sunt pe

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Iuca multumesc pt informatii. Am sa le trec pe prima pagina . Tu cunosti pe cineva care sa fi facut ac analiza? Adica cineva de sex masculin.

Fetelor
1.Care ajunge la Damian mai repede, o rog frumos sa intrebe ce parere are de ac analiza la barbati.
2. Are cineva o adresa de mail a cab Gynera? Vreau sa-i scriu dr Damian.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Miki nu stiu decat pe cineva sex feminin. Oricum e ceva destul de nou in Romania, desi sunt mai multe laboratoare care au afisat pe site si analiza aceasta, cand suni spun ca nu o fac.
Si eu sunt curioasa de parerea dr Damian vis-a-vis de aceasta analiza la barbati.

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzza spune:

fetelor
dupa ce a facut spermaograma, in loc sa stea sa ia rezultatul, sotul a plecat de frica rezultatului. peste o ora am sunat eu la cabinet si mi-a citit asistenta ce scria pe spermograma.am pus-o pe tipa aia sa-mi citeasca de 2 ori caci prima data nu-mi venea sa cred. adunasem mult prea mult stress, suferinta.apoi sigur ca am topait de bucurie. primele care mi-ati venit in minte ati fost voi.am simtit nevoia sa impartasesc bucuria mea cu cineva care stie ce inseamna sa treci prin asa ceva. credeti-ma ca sotul nu a luat NICIUN TRATAMENT. ABSOLUT NIMIC.nici vorba de ceva naturist. nimic. am baut numai sucuri naturale fara acid, a redus stresul de la serviciu (pe cat a putut), se culca seara ceva mai devreme, dar mai ales am scapat de acea infectie cu metronidazol. am luat amandoi 10 zile, apoi ceva ovule si el o crema.atat.stim ca poate mai este drum lung pana la bebe. dar macar sperammmmmmm.sa ne ajute Dumnezeu ca in 2008 sa ne implinim visul. sunt fericita. va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Andrutzaa felicitarile mele!
Aveti cu ce va mandri acum!

Spor la treaba si mult succes in proiectul bebe! Acum sansele voastre sunt cu mult mai mari!

Fetelor, nu mai ziceti nimic? e cam liniste pe aici, ma obisnuisem ca macar Pisix si/sau Miki sa dea tarcoale pe DC..

va pup si mai vorbim!

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Iyoana - iata-ma ! am avut o zi super-grea azi si nu am apucat sa intru
miki - am sunat eu la Unisyn si mi-au spus sa revin inr-o ora (deci pe la 19:30) ca nu stia asistenta. Au program pana la 20
Nu cred ca ma mai operez acum. Am citit pe forum ca o gramada de oameni au si traiesc cu ei. Nu de alta dar cica recuperea oricum dureaza ceva timp, deci nu am voie sport si alte alte inca mult timp ....
andruzza - da nu e posibil ca prima spermograma sa fi fost gresita ?

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput