Mamici de septembrie-octombire 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Stai ca acum am inteles mai clar... mie mi se pare cam devreme daca tu consideri ca UM fiind 16 dec, dar cine stie, fiecare femeie cu corpul ei :) Mai ia un test, deja au trecut 2 zile si Bhcg ar trebui sa creasca, deci liniutza sa se vada mai bine. Eu iti tin pumnii si fac galerie

_
Our future determines our past

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pingy spune:

Multumesc,test nu cred ca mai iau pentru-ca miercuri ma duc la doctor,atunci voi avea un rezultat sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Felicitari noilor burtici! Multa sanatate si sarcini usoare!

Carnea a pregatit-o sotul meu si a pus-o la fiert. Nu stiam ca nu am voie sa pregatesc carnea cruda...
Eu cred ca doar tre sa fim mai atente ...adica sa spalam cutite, tocatoare etc...ce a venit in contact cu carnea cruda...ca pana la urma nu trebuie sa inghitim carne cruda...nu?
Sau ma insel eu? Spune-ti-mi voi ...poate stiti mai bine si trebuie sa fiu mai cuminte...
Mersi mult!

Greturi eu am cam de o saptamana cam din ziua a 21-22 de la conceptie. Nu prea pot suporta carnea....de orice fel. Mananc legume, fructe, lactate....etc dar cane...numai daca ma gandesc la ea si simt gadilaturi pe cerul gurii...

Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Tinem pumnii :)

_
Our future determines our past

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare!!
ce fac fetele azi?
miki, felicitari si bine ai venit printre noi!! sa-mi dai datele daca vrei in listuta:)
July, te asteptam cu drag si sa dea DD sa fie totul bine de data asta!! de fapt o sa fie, ca la odiseea asta toata lumea duce sarcina pana la capat!!
pingy, eu zic ca e sarcina, dar daca te duci la doctor vei avea confirmarea. bafta multa!!
_giulianna_, nici eu nu am simptome, adica simt exact ca si tine. sunt doar constipata, dar scap repede cu o cana de lapte cald dimineata:) am mai baut si ceai de musetel indulcit cu miere...
sanii vad ca sunt mai cuminti...mai am senzatia asia de presiune uneori, dar am vazut eu ca are legatura cu balonarea...deci in rest...a, ieri am dormit aproape toata ziua
mi-am luat rev. SUPERBEBE si are si un CD cu muzica pt bebe, se numeste "sunt relaxat", asha ca am pus CD-ul si am citit revista, o incantare!!:)
mi-au dat fetele de la mai-iunie niste carticele interesante. o sa fac acum un mail comun, o sa va trimit adresa si parola prin PM si o sa le puteti descarca de acolo, daca va intereseaza
va pup!

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Clau mi-a fost dor de tine!
Sigur ca ne intereseaza carticelele, abia asteptam sa ni le trimiti.

M-am mai linistit putin acum ca te aud ca si tu ai aceleasi simptome. Eu asa sunt...daca mai e cineva ca mine ma mai linistesc

dragutza!

5+

Mergi la inceput

iti dai seama ca si eu m-am linistit cand am auzit ca si tu esti la fel:))
sa va zic
am fost azi la medicul de familie
nici nu s-a uitat la mine,s a-mi ia si el o tensiune, sa-mi dea un sfat...a zis sa-mi caut un obstretician si ala imi da si-mi spune ce si cum si ca el nici nu trebuie neaparat sa ma ia in evidenta...un nesimtit!!
bine, ca stiam eu ca e nesimtit, dar...ma gandeam ca in conditiile astea e si el mai uman
am pus primele carticele

fff important!!
totul pentru bebe
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pingy spune:

Buna,fetelor.Clau unde ai pus primele carticele?nu le gasesc sau poate nu stiu sa le caut.Ce emotionata sunt,am uitat si zodia copilului meu.e fecioara.Tin minte ca um 28.11.1996,si am nascut pe 03.09.1997,la fel ca tine clau.
clau tu in ce zi ai facut testul acela mai putin pozitionat?

Mergi la inceput

wow, pingy, ce coincidenta:)
pai...stai sa ma gandesc...l-am facut pe 26 decembrie si UM fusese pe 28 noiembrie....deci Z29si urmatorul, mai pronuntat, in Z32

fff important!!
totul pentru bebe
5+

Mergi la inceput

pingy, ti-am trimis PM

fff important!!
totul pentru bebe
5+

Mergi la inceput