Mamici de septembrie-octombire 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 16
oanasm spune:
miki felicitari ptr bb!!!! sarcina usoara si bb sanataos iti doresc! da datele tale fetelor (data nasterii, data ultimei menstruatii, si data probabila a nasterii) si te vor trece pe listutza!
Oana
6+ 
o noua viata
Theiuta spune:
Buna dimineata!
O saptamina buna, usoara si fara neplaceri, va doresc!!!![]()
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
_giulianna_ spune:
Buna dimineata fetelor! O saptamana buna!
ce urat e la munca
mai vreau acasaaaaaa 
Ma...eu n-am niciun simptom, de cateva zile adica de vreo 4-5 nu ma mai doare nimic, parca nici n-as fi insarcinata doamne fereste ma gandesc la tot felul de prostii. Voi cum va simtiti? V-au luat greturile ca pe mine nici vorba de asa ceva, "greutate" jos nu mai simt...doar seara putin putin cand stau in diferite pozitii in pat.
Spuneti-mi si mie cum e la voi ca mi-e o fricaaaaa 
5+
oanasm spune:
giulianna nu te stresa ca-l stresezi si pe bb! nici eu la5s nu aveam mari simptome...decat tzitzile mai sensibile...si somn...acum mi-e foameee...mananc des...fff des...si am avut ceva senzatii de greata de vreo cateva ori...
Oana
6+ 
o noua viata
JulyMorning spune:
Buna dimineatzaaaa, fetele!
Incerc sa ma alatur si eu voua, sunt insarcinata in 6s (maine se implinesc); observ ca mai sunt doua fete cu aceeasi UM ca si mine: 27.11.2007, deci acelasi DPN: 03.09.2008. Dar inca nu vreau pe listuta, o sa va spun de ce imediat.
In august 2007 am descoperit ca sunt insarcinata, prima oara in viata mea; chiar daca nu a fost o sarcina tocmai planificata, a fost tare dorita, insa ... n-a fost sa fie. Sarcina oprita din evolutie la 6 sapt. Am facut intrerupere de sarcina pt ca n-a vrut sa se elimine singura si dupa o serie de analize din care n-a reiesit nimic aiurea, cica as fi sanatoasa. Am gasit doar o mica “ciumpercutza” pentru care am luat tratament dupa ultimul ciclu, din 27 noiembrie. Cum ultimele mele cicluri au fost cam la 26-27 de zile si tratamentul a fost mai lung (ne-am protrejat in perioada aia), am zis ca sigur luna asta nu se prinde nimic. Dar, am stat un pic cu inima stransa, noroc cu pregatirile de sarbatori, ca am mai uitat. Dar in seara de Ajun am fost la socrii si cand am terminat de petrecut, in drum spre casa, am trecut pe langa o farmacie non-stop, asa ca l-am trimis pe al meu sa imi ia un test. Va dati seama ce o fi gandit farmacista aia, vazand in nene cu ceva aburi de alcool, care cere test de sarcina la ora 4 dimineatza :D. Nu aveau sure check, asa ca al meu a aparut cu un clear blue. La ora aia n-a iesit nimic, desi eram in z28. Amarata, m-am dus la culcare. A doua zi, in timp ce eram la cafelutza, am luat testul intr-o doara si mi-am mai aruncat o privire. Sa lesin, aparuse o chestie foarte vaga acolo, al meu a vazut-o si el. Asa ca pe 25 am dat fuga pana la universitate, la farmacia deschisa sa iau un sure check si... traiasca liniutzele !!!!!!!
Pe 27 am sunat-o pe doamna doctor care mi-a prescris utrogestan si vitamina E si m-a incurajat ca ma simtzeam tare debusolata dupa ultima mea patzanie. Azi trebuie sa o sun sa stabilim cand ne vedem.
De asta inca nu vreau pe listutza, pana nu aud eu ca e totul ok de data asta :)
Ca si data trecuta, nu am nici un simptom, doar niste vagi dureri de mijloc, cum aveam si la ciclu si uneori niste senzatii de greatza care trec in cateva secunde.
Nu stiu, inca nu mi-am dat voie sa ma bucur prea tare, mi-e teama sa nu repet patzania din vara. Incerc sa nu ma gandesc prea mult, ca sa nu-mi fac nici prea multe ganduri negre.
Va imbratisez si daca ma primiti, promit sa va tin la curent.
P.S. Daynira, vezi, am aparut :D
P.P.S. Scuzoaie pentru cearceaful asta, sper sa fiu mai scurta pe viitor :)
_
Our future determines our past
Theiuta spune:
Toate fetele de la Odisee si...eu, iti tinem pumnii, draga JulyMorning.

Cu drag, Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
JulyMorning spune:
Theiuta, sar'na de galerie 
Azi ma duc la control, pe la 5 si jumatate. Sper sa va dau ceva vesti bune mai pe seara, desi la 5s si 6z de sarcina clar nu se vede inca inimioara...
Va pup si sa aveti grija de voi

P.S. Am scapat de moderare, inca un motiv de sarbatorit :)
_
pingy spune:
Buna ziua si felicitari pentru viitoarele mamici si aspirante.Sper sa ma alatur si eu cat de curand,mai ales ca mai am un baietel" balanta".Eu sunt un pic in ceata,e posibil sa apara 2 linii in ziua 20?Sa fiu mai explicita:21 noiembrie-menstruatie normala,apoi pe 16 decembrie,mi-a curs 2-3 zile si ma-m mirat ca era prea devreme si cantitatea mai mica.27dec.-test negativ iar pe 5 ian.-test pozitiv.Ajutati-ma sa inteleg?
JulyMorning spune:
Pingy, bine ai venit, sa fie cu noroc :)
Nu stiu ce sa zic, poate pe 27 decembrie a fost prea devreme pentru test, iar sangerarea respectiva a fost de nidatie, probabil ai auzit. Nu ne-ai spus cat de pregnanta a fost a doua liniutza la testul din 5 ianuarie. Se vedea bine de tot, clar, sau mai palida? La mine la 28 de zile de la UM se vedea foarte palid, abia prin z31 se vedea ceva mai puternic, dar nici atunci la fel de puternic precum linia de test.
Incearca sa mai faci un test, eventual alta marca sau test de sange. Dar de obicei testele astea nu prea dau fals pozitiv, daca apare atunci e acolo mormolocul ![]()
_
pingy spune:
Mutumesc pentru raspuns,july esti draguta.testul s-a pozitionat dupa o ora si slab.Curios este ca la alte sarcini..testul s-a pozitionat dupa intarzierea cm.Nu vreau sa vorbesc despre ele,dar ma straduiesc de 2 ani sa am al doilea copil.