Caut medic
Sunt din nou insarcinata.Dupa doua avorturi,unul la 8 saptamani,cel de-al doilea la 22 saptamani,am inima cat un purice.Dar nu asta imi este problema cea mare,ci faptul ca nu stiu la ce medic sa merg.Ultimele doua sarcini,pierdute,mi le-a urmarit dr.Anca Florin,la care nu as dori sa ma intorc.Mi-as dori un medic bun care sa fie si un OM de calitate.Sa-mi inteleaga temerile(am 43 ani) si sa ma ajute sa le depasesc.
La cine ma sfatuiti sa merg? Intentionez sa fac asta in primele zile ale lunii ianuarie,eventual chiar pe 3.Sunt din Targoviste,deci pot ajunge la Bucuresti intr-o ora,o ora si jumatate.
Multumesc! Swan
Raspunsuri
Olgutzika spune:
Swan, imi pare foarte rau de ce ti s-a intamplat! Si te admir pentru puterea de a o lua de la capat
! Iti doresc multa multa sanatate si o sarcina fara probleme!!!
Cat despre recomandari de medici, sper doar ca parerile pe care le vei gasi pe forum sa nu te bulverseze...vei afla si bune si rele despre acelasi om, situatii identice apreciate diferit de paciente...Ce ne aseamana pe noi doua este relatia nefericita cu Anca. Din aceeasi lipsa a calitatii de OM despre care vorbeai, am ales sa il schimb la 14 saptamani de sarcina, sa nu ii respect recomandarile si pana acum nu pot decat sa ma felicit pentru asta!
Cand am decis sa merg la alt medic, complet devastata psihic de ce traisem in cabinetul lui Anca, am primit de la doua din fetele de pe forum ( Natynic si Gudinde, carora nu le voi multumi niciodata indeajuns pentru sprijinul pe care mi l-au aratat atunci ) cateva recomandari: pentru ca am vrut sa nasc la Municipal si pentru ca asa mi-a spus instinctul ( habar nu am sa explic....), am ales-o pe Monica Cirstoiu. Am tratat-o cu foarte multa suspiciune, recunosc, cu toate ca intelegeam de ce nu poate trece peste opinia medicala a unui coleg conferentiar, experimentat ( Anca adica ), insa in timp scurt a reusit sa imi castige increderea, iar acum sunt extrem de multumita de ingrijirea si atentia pe care mi-o acorda. Am vazut cum isi pregateste gravidute pentru cezariene de urgente, cum trateaza un inceput de travaliu, cum ingrijeste o mamica operata de o zi, cum se poarta cu o pacienta al unui coleg medic aflat in concediu...Nu regret pana acum nici o secunda alegerea facuta! In plus, ce a contat foarte mult pentru mine, a fost senzatia aia de hotarare pe care o emana! Eu functionez asa: daca am o problema, nu am nevoie sa mangai pe cap, zguduie-ma si ajuta-ma sa gasesc solutii. Nu am cautat empatie la ea, habar nu am daca as fi gasit-o, am gasit insa foarte multa deschidere si atentie pentru o sarcina care desi declarata cu foarte mare risc de Alexandru Florin Anca, a decurs pana astazi fara nici cea mai mica problema!!!!
O poti gasi la Clinica Polisano de langa Mall Plaza Romania, martea si joia ( pentru programari 021/ 3153205 ).
Nu am fost la alti ginecologi in Bucuresti decat cei mentionati. Am memoria plina insa de opinii aflate aici pe forum, le poti gasi cu usurinta si tu...Poate ca este o solutie sa incerci mai multe variante, si sa alegi singura, in cunostinta de cauza...Asta aveam eu de gand sa fac, insa a intervenit instinctul care mi-a spus sa ma opresc dupa prima incercare!
Iti doresc mult succes, felicitari inca o data pentru bebe mic si multa sanatate! Cu orice iti pot fi de folos...cu cea mai mare placere o fac!
Olga
30 cu
Ioana-Sofia
natynic spune:
...iar daca nu tii neaparat la un spital anume, sau la conditii de 5 stele, iti pot recomanda o lista intreaga de nume din spitalul Giulesti (Panait Sarbu), in care eu am fost internata peste o luna si m-am intors cu o impresie excelenta in ceea ce priveste personalul (ginecologi, ATI, neonatologie, moase, etc)
naty 25+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
burtika spune:
swan313, vreau sa intaresc cele spuse de olgutzika. si eu am fost pacienta d-nei carstoiu monica, am ales-o pe ea desi nu am gasit informatii pe net despre ea dar mi-a inspirat incredere si acum, uitandu-ma in urma, sunt foarte multumita de alegere. este foarte serioasa si competenta, eu am nascut sambata, am sunat-o si desi de la camera de garda au spus ca numai sunt locuri pt internari , m-au internat, am facut cezariana si a decurs totul ok, iar duminica a trecut sa ma vada (desi nu era la servici) si nu numai cu mine s-a purtat frumos, am mai cunoscut gravidute, mergand la consultatie la ea, cu care am tinut legatura sa aflu si eu cum a fost la nastere si toate au fost multumite. trebuie sa recunosc si ca eu am avut o sarcina usoara, fara niciun fel de complicatii. inainte de a ajunge la ea am mai fost la badea georgeta si almushaly alina, amandoua de la municipal, dar nu mi-a placut superficialitatea lor asa ca am mai cautat. sper sa faci o alegere buna si sa ne vedem la "clubul scutecelor". sarcina usoara!
lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD
Monnica spune:
Swan, pot spune ca am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare: am pierdut 2 sarcini. Diferenta este ca varsta era mai mica (12 si respectiv 10 sapt) dar durerea este la fel de mare.
Felicitari ca ai avut curaj sa mergi mai departe!
Eu am mers la 3 medici in Bucuresti: Badiu-Municipal, Nayel-CFR2 si Tutunaru-Elias.
Asa cum au spus si fetele parerile sunt impartite, eu nu am fost multumita de primii 2. Tutunaru m-a ajutat sa pastrez a treia sarcina, m-a incurajat,mi-a raspuns la telefon la orice ora, m-a trimis sa fac analize, eco, etc la oameni competernti si in final am nascut un baiat sanatos.
In concluzie si la al doilea bebe tot la el o sa merg.
Acum este cam aglomerat dar... asta este!
Iti doresc multa sanatate, o sarcina usoara si te sfatuiesc sincer sa mergi la Tutunaru.
mamica lui Alexandru
(04.06.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iordache_md/album?.dir=/mail&.src=ph