M-am hotarat.............adoptie(44)
Raspunsuri - Pagina 13
maimutzak spune:
Imi cer scuze daca am suparat pe cineva, poate nu m-am exprimat eu asa cum as fi vrut.Mi se invart toate in cap.Vroiam sa va mai povestesc ca Mihaita ,care vazuse in acea zi(cand l-am vazut eu, adica joia trecuta)pentru prima data un computer, apasa pe taste si a observat ca daca apasa se schimba imaginea pe monitor, si apasa, si apoi iar se uita pe ecran, o fi vreo mare scofala ??Intreb si eu....Sunt foarte emotionata, doar ca am fost crescuta sa vad peste tot "droburi de sare" , si sa-mi fac griji din orice.Va pup.
cons spune:
Este normal sa-ti faci griji. Daca ti-ar fi indiferent ar fi foarte grav. Oricum, cred ca si eu as proceda in felul tau. Oricum avandu-l acasa ii poti urmari toate miscarile si in felul acesta iti vei da seama ce tip de copil poate fi. Succes.
dariastoica spune:
Am vazut ca dureaza mult moderarea mesajelor asa ca incerc sa scriu mai multe ca sa apar in timp util.Va felicit pe toate cele care a-ti reusit sa aveti acasa ingerasul pe care toate il dorim.Am invatat foarte multe de la voi,legat de dosar pe care am reusit sa-l depun iar acum astept sa fim contactati de asistentul social si pentru asta va multumesc din suflet.
dariastoica spune:
Spuneti-ne va rugam cum va-ti gasit copilasii pentru ca noua ni s-a spus clar ca nu au copii adoptabili si trebuie sa cautam noi.
dariastoica spune:
Am intins "antenele" dar asa cum spuneau unele dintre voi nu stiu daca ma pot baza pe acele persoane.Asa ca va rog imartasiti-ne si noua din "secretele" voastre pentru ca si noi ne dorim foarte mult un coplias.
dariastoica spune:
Astept un raspuns de la voi si sper ca prieteniile legate aici vor fi de bun augur pentru noi toate.
diciu spune:
Mmmaria...multumim f mult! Da...e tare bine si frumos..
Cons...nu reusesc sa intru in albumul tau...dar sunt sigura ca si baietelul tau e un scump, ca toti copilasii nostri!
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
cons spune:
Diciu, incearca acum. Sper sa-l poti vedea. Sunt tare mandra de el. Fotografiile sunt facute de-a lungul celor trei ani petrecuti impreuna. Este o minunatie.
http://www.onetruemedia.com/shared?p=4c51cee17c2e19b163d691&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email
dalv spune:
buna fetelor,va felicit pt alegerile facute si pt bb-ii vostrii si astept sa apara o raza de soare si pe drumul nostru.Am depus dosarul pt.atestat la sfarsitul lui dec.2007,au venit fetele de la DPC si au facut ancheta sociala,am inceput cursurile- vineri mergem la cel de al doilea,si am f.multe intrebari la care sper ca pe parcurs sa gasesc si raspunsuri.Ce ziceti ma primiti la voi in club?
nusica