M-am hotarat.............adoptie(44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzak spune:

Imi cer scuze daca am suparat pe cineva, poate nu m-am exprimat eu asa cum as fi vrut.Mi se invart toate in cap.Vroiam sa va mai povestesc ca Mihaita ,care vazuse in acea zi(cand l-am vazut eu, adica joia trecuta)pentru prima data un computer, apasa pe taste si a observat ca daca apasa se schimba imaginea pe monitor, si apasa, si apoi iar se uita pe ecran, o fi vreo mare scofala ??Intreb si eu....Sunt foarte emotionata, doar ca am fost crescuta sa vad peste tot "droburi de sare" , si sa-mi fac griji din orice.Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Este normal sa-ti faci griji. Daca ti-ar fi indiferent ar fi foarte grav. Oricum, cred ca si eu as proceda in felul tau. Oricum avandu-l acasa ii poti urmari toate miscarile si in felul acesta iti vei da seama ce tip de copil poate fi. Succes.

Mergi la inceput

Diciu sa-ti traiasca fetita. Este o scumpa. Baietelul meu iti place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariastoica spune:

Am vazut ca dureaza mult moderarea mesajelor asa ca incerc sa scriu mai multe ca sa apar in timp util.Va felicit pe toate cele care a-ti reusit sa aveti acasa ingerasul pe care toate il dorim.Am invatat foarte multe de la voi,legat de dosar pe care am reusit sa-l depun iar acum astept sa fim contactati de asistentul social si pentru asta va multumesc din suflet.

Mergi la inceput

Spuneti-ne va rugam cum va-ti gasit copilasii pentru ca noua ni s-a spus clar ca nu au copii adoptabili si trebuie sa cautam noi.

Mergi la inceput

Am intins "antenele" dar asa cum spuneau unele dintre voi nu stiu daca ma pot baza pe acele persoane.Asa ca va rog imartasiti-ne si noua din "secretele" voastre pentru ca si noi ne dorim foarte mult un coplias.

Mergi la inceput

Astept un raspuns de la voi si sper ca prieteniile legate aici vor fi de bun augur pentru noi toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Mmmaria...multumim f mult! Da...e tare bine si frumos..
Cons...nu reusesc sa intru in albumul tau...dar sunt sigura ca si baietelul tau e un scump, ca toti copilasii nostri!

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Diciu, incearca acum. Sper sa-l poti vedea. Sunt tare mandra de el. Fotografiile sunt facute de-a lungul celor trei ani petrecuti impreuna. Este o minunatie.

http://www.onetruemedia.com/shared?p=4c51cee17c2e19b163d691&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalv spune:

buna fetelor,va felicit pt alegerile facute si pt bb-ii vostrii si astept sa apara o raza de soare si pe drumul nostru.Am depus dosarul pt.atestat la sfarsitul lui dec.2007,au venit fetele de la DPC si au facut ancheta sociala,am inceput cursurile- vineri mergem la cel de al doilea,si am f.multe intrebari la care sper ca pe parcurs sa gasesc si raspunsuri.Ce ziceti ma primiti la voi in club?

nusica

Mergi la inceput