dupa chiuretaj
depa chiuretaj la cat timp ai voie sa-ti reiei viata sexuala?nu am avut probleme si totul a fost bine.ma puteti ajuta?
Raspunsuri
Ninia81 spune:
Eu am reluat viata sexuala dupa o luna si jumatate.Medicii recomanda 1 luna, dar eu am preferat sa mai astept.
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
madau spune:
2 luni eu....medicul a zis dupa prima menstruatie, dar am mai asteptat eu nitel, sa fiu sigura ca-s ok
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
irlandeza spune:
Dupa prima menstruatie .
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
39+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 4 zile ?!?! 
kity2004 spune:
Sunt putin intrigata , mie dc mi-a spus cam la 2 saptamini , ca nu e necesar sa astept prima menstruatie , asta nu insemmna ca avem un chef nebun si nu mai avem rabdare, din contera suntem amandoi destul de afectati de pierderea sarcinii si de chiuretaj . Miine ma duc la control al 7 zile dupa chiuretaj si chiar sunt curioasa de ce o sa imi spuna .
Mi-a spus ca prima menstruaite o sa imi vina cam la 6-8 saptamini si ca nu e necesar sa astept atat .
Intradevar mi-a spus sa ne protejam pana la prima menstruatie.
Oana si Iza de 3 anisori
kity2004 spune:
Am reusit pana la urma sa ajung la control, dc mi-a spus ca totul e bine .
Mai vreau sa va intreb pe cele care ati trecut prin asa ceva cum v-ati simtit psihic dupa ? Eu cand plang cand imi vine sa rad , parca cred ca incep sa innebunesc cand am stari de nervozitate maxima .
Oana si Printesa de 3 anisori si 7 luni
Ninia81 spune:
Kity2004, este normal ce simti.Si eu plangeam intr-una dupa chiuretaj...mi-a ramas un gol imens in suflet...si de fiecare cand imi amintesc mi se strange stomacul...si imi dau lacrimile. Niciodata nu am crezut ca voi ajunge la chiuretaj....dar...de ce ti-e frik nu scapi!Asa ca stai linistita ca sunt stari normale cele pe care le acuzi tu...vor trece, desi niciodata nu vom uita aceasta experienta.Santate multa!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
kity2004 spune:
Merci Ninia, intradevar sper sa treaca toate aceste stari si sa imi revin .
Oana si Printesa de 3 anisori si 7 luni
angelinajoli spune:
Rabdare ca o sa uiti incet incet,dar sa nu crezi ca de tot...Trebuie sa-ti impui foarte mult, ca acesta a fost cel mai bun lucru gandit.De multe ori ,timpul iti da dreptate.In legatura cu sexul dupa avort,eu zic ca este in functie de cum te simti tu instare,dar nu trebuie sa grabesti lucrurile.Imi pare rau ca a trebuit sa treci si tu, prin experienta asta,si iti doresc sanatate si ganduri pozitive.
tanima_i2002 spune:
Denisa, dupa ce trece sangerarea poti incepe activitatea sexuala. Uneori poate sa dureze si 4-5 saptamani. Cel mai bine este sa stepti sa treaca sangerarea si cateva saptamani dupa un min de 4 saptamani. La mine dupa primul chiuretaj am sangerat 6 saptamani. Dupa al doilea 1 saptamana si menstruatia a venit la 6 saptamani de la chiuretaj.
Kity, golul ala nu va trece niciodata. Eu dupa 2 sarcini pierdute am reusit sa fac un bebe dar si acum am acel gol, parca lipseste ceva din mine. Cred ca nu va trece niciodata. In plus am ramas f sensibila la tot ce inseamna sarcini, nasteri, chiuretaje, copii morti, bolnavi, femei care isi parasesc copii...Chestii de genul asta. O sarcina pierduta este o pierdere si ea si nu o poti uita niciodata. Important este sa incerci sa nu te gandesti la ce a fost ci la ce ai. Eu abia dupa ce am nascut am putut sa fiu mai pasiva putin si sa nu ma mai gandesc tot timpul, dar orice stimul legat de asta imi readuce aminte de ce a fost.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007