***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (41)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

la multe lunisoare ptr bebei de lbelciug, didialex si elteka

lauradi, copilul tau pe primul loc, racitii sa mai stea si pe la casele lor, si eu paream ciudata, dar .....ramin eu cu ciudatenia si copilul cu sanatatea

andrada, tare bine ne-ai explicat, multumim, si al meu are tendinte de a se trage de ce apuca sa stea in picioare, si citeodata asa se incoarda ca mi-e greu sa=l pun in fund, asa ca multumesc ca m-ai linistit, si nu-mi mai sun pediatrulfelicitari ptr papatul de carnita, si mai ales ca-i place.ei da sotul repede zicea hopa o fata frumoasa hai la incuscreala, ma el s=o fi referit la tineca esti fata frumoasa, nu la copil, ia sa=i cer eu explicatii detaliate

ella, ma bucur cind scrii, imi lipseai,sa ai bafta mare la examen draga mea, il vei lua esti fata ambitioasa, sa aveti un shopping placut la Londra

va urez si eu sa aveti un An Nou Fericit si plin de sanatate sa va bucurati alaturi de puiuti si sa fiti fericite si iubite!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Doamne! Frumosi copii mai aveti ... avem!!!!

* Ella, rectificare .... Boby seamana clar cu tine! M-am inselat eu ... sau poate la forma capului seamana cu tati, dar dupa fetisoara e clar ca e al tau!!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Anul Nou bate la usa!
Raul faca-se cenusa!
Bucurii si sanatate
Domnul sa va dea de toate
Si cand nici n-o sa ganditi
Sa fiti si mai fericiti!!!

LA MULTI ANI!!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Andrada, multumesc pentru urare, dar sper ca nu te referi la tine cand vorbesti de ambitie si vointa "spre deosebire de altii"; iau aceste examene ca pe o provocare fiindca am terminat facultatea in 98 si examenul de licenta pentru mine a fost ultimul examen la care am invatat pe viata si pe moarte; memoria trebuie cultivata, or eu n-am mai pus mana pe o carte sa invat (de citit citesc tot timpul ca trebuie), bruma de neuroni ramasa mi-a murit dupa sarcina , asa ca oricata ambitie as avea, daca nu ma ajuta creierasul, degeaba.
Asa ca vom vedea...
Daca te hotarasti cu LR, ok, facem comanda impreuna, e mai avantajos fiindca va veni in colet si nu "scrisoare" si asta inseamna ca va avea nr de inregistrare si nu va "disparea".

Lauradi, solicitor e consilierul juridic in UK; si daca iau examenele,da, ma gandesc sa incerc marea cu degetul si sa plec pentru o vreme in UK;

Motanel, daca zici tu ca Boby seamana cu mine...

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Buna fetelor,
vreau sa va urez din inima un AN NOU FERICIT, cu multe muuuulte momente incantatoare oferite de puiutii vostri dragi! Sa auzim numai de bine tot anul 2008!!!
LA MULTI ANI!!!

Lara, printesa de catifea
Louisa, cea mai scumpa Craciunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Am intrat si eu sa va urez "LA MULTI ANI, MULTA SANATATE VOUA CAT SI BEBEILOR VOSTRI,FAMILIILOR VOASTRE;BEBEII SA FIE CUMINTEI, SA PAPE TOT SI SA MEARGA CAT MAI REPEDE!VA MAI DORESC VOUA SA AVETI RABDARE CU PITICII, SA AVETI PARTE NUMAI DE REALIZARI SI SA FITI IUBITE!
FIE CA TRECEREA IN NOUL AN SA VA ADUC TOT BINELE DIN LUME SI....MULLLLTIIIIIII BANIIIII!

"LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR DE 31"!

Ella, pai cu Dentinox voi incerca dar numai dupa ce voi intarca!Cam grea incercare ma asteapta!Bobita e super dulce!

Monicoasa,[pup]

Si....piesa de rezistenta:am descoperit de ce eram urlatori de cateva zile-aseara , dupa baita, a inceput sa aiba muci si respira f greu.Azi-noapte s- a trezit de nu stiu cate ori ca nu putea respira si mai si tusea!Acum si stranuta!Deci....era un virus-a racit!Cred ca stiu si de unde dar nu mai conteaza!Am inceput sa-i dau Nurofen si Ambroxol pt tuse.Febra n-a facut si sper sa nu faca!
De regula, la bebici asa se manifesta virusul ?Dupa cateva zile?Ca ieri l-a scos sora mea putin si au fost pana in Selgros iar eu il tinusem putin in geam imbracat si baricadat si nu cred sa fi luat ceva ieri si sa se manifeste asa repede,nu?Acum nici nu mai conteaza(dar stiu de unde a luat, e clar-socrii)!Speram sa ne revenim repede dar.....halal intrat in noul an cu muci si tuse

Va pup pe toate si va doresc petrecere frumoasa diseara!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fetelor vreau sa va urez si eu UN AN NOU CAT MAI BUN, CU MULTE REALIZARI SI SANATATE CAT CUPRINDE!

LA MULTI ANI si sarbatoritilor zilei( nu mai nominalizez sa nu uit pe cineva!)

Eu am dat din lac in put, adica, ma plangeam in Jp ca nu mai pot de oboseala. Lasa ca am venit in Ro si acum , desi este si mama si tata prin preajma, simt ca nu mai fac fatza.

A doua zi de Craciun am avut inundatie. Dar intr-un stil, de am zis ca dupa treaba asta trebuie sa ma mut ca sa nu ma omoare vecinii. Problema care a fost: mi s-a spart o teava (!!!) de la calorifer, din cauza celor de la Termoservice - sau cum s-o mai chema acum- caci au golit instalatia si au reumplut-o de vreo 2-3 x. Si din cauza presiunii....s-a intamplat nenorocirea. M-am scarbit intr-un mare stil, caci ABSOLUT NIMENI nu a venit sa opreasca apa (fierbinte!!) desi am sunat de cel putin 20 de ori si la punctul termic, si la termoficare . Toti ma asigurau ca "maxim intr-o ora trimit pe cineva" si NU a venit NIMENI!! Asta in conditiile in care la mine in casa tasnea aspa ca la fantana arteziana si deja aveam apa pana la glezne. Pana la urma tot tata m-a "rezolvat" si mi-a schimbat si tevile , a oprit si apa. La finalul aventurii astea, stateam cu Maria in brate, cu pantalonii suflecati ca prin casa deja incepuse sa pluteasca covoarele si imi venea sa cant:" Marie si Marioara/ Ia un par de ma omoara!" Mi s-a ars cam toata aparatura din casa de m-am "innoit" in 2 zile cu masina de spalat vase, rufe, expresor, mi-am adus un Tv de la parintii mei... ce mai , jalea de pe lume. Ieri mi-a scos tata si cu frate-meu tot parchetul din casa ca se umflase si nu mai puteam sa deschid usile . In sufragerie se facuse in asemenea hal, de trebuia sa te uiti pe unde calci sa nu-ti rupi gatul. Ghinion!!

In alta ordine de idei: Maria este bine , s-a "rotunjit" , s-a obisnuit cu fusul orar si nu se mai trezeste decat noaptea ( de vreo 3-4 ori). Sta bine in fundulet ( dimineata se trezeste inaintea mea si se aseaza in fundulet si ma priveste. Daca vede ca nu reactionez , incepe sa ma traga de par, de nas, imi baga degetele in ochi). Are cateva zile de cand incearca sa se ridice singura in picioare ( si reuseste daca se sprijina de canapea sau de mine) si vorbeste pe limba ei : ba- ba, nga-nga, bu-bu. Am incercat si noi cerealele de la Milupa ( si "3 cereale" si "7 cereale") si vad ca le mananca. E innebunita dupa Danonino ( avem aceiasi marca de iaurt si in Jp, si acolo scriau ca sunt Ok de la 6 luni+) dar ma dispera ca sunt numai cu fructe care ii provoaca purgatie ( gen caise sau piersici) sau fructe pe care nu i le-am introdus inca ( capsuni). De banane nu mai vb, caci suntem alergice si nu "servim" asa ceva. Gama de borcanele e destul de restransa ( in general doar fructe am vazut), nu sunt multumita nici de Pampers, in schimb am descoperit servetele umede misto ( cele de la Nivea Baby ). Dinainte de sarbatori ma chinui sa ii iau un scaun de masa de la Chicco pt la maica-mea acasa si nu reusesc caci nu il mai aveau pe stoc.

Gata, s-a trezit Maria, mergem sa ne echipam caci plecam la parintii mei.

Pupam toti capsuneii si mamicile lor si le uram un an nou, cat mai bun.

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mica gand la gand cu bucurie.... chiar am imprumutat de la o prietena patutul pliant in care il vom culca pe A... in noaptea de revelion.... dar sunt convinsa ca tre'
sa luam si noi unul...sper sa mai aibe dupa sarbatori la AUCHAN... Super pret.... Mersi mult (chiar...sa nu uit... cam ce lungime are?)

Numai_eu, si Antonio pateste asa cand doarme mai mult... si cam toata lumea... nu e nimik "broken inside"

Sa zic si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor ultimei zi a anului:

David Gabriel de Didialex
Maria Antonia de Monytza
Elias de Elteka

Pepsi, DOAMNE FERESTE... cum sa se incuscreasca asa??? Pai ce? Ma vezi vreo pedofila Legat de mancarica... i-am facut piureul si l-am pus in borcanel si la frigider pana maine, deci o sa tina sigur...

Ella_74, daca aveam ambitie acum eram GINECOLOG si deci cu sanse mai mari la SPAGI (mai ales de cand am fost gravida am vazut ce sume se vehiculeaza )... deci DA la mine ma refeream cu AMBITIA... Legat de LR... SUPER MERSI MULT!!!

Cu siguranta anul 2007, a adus in casele si in inimile voastre MULTA BUCURIE! Ce va doresc eu este ca 2008 sa fie de doua ori mai imbelsugat ca anul care tocmai se incheie. De 2 ori mai multa sanatate, de 2 ori mai multa fericire, de 2 ori mai multe realizari, si de 2 ori mai multa iubire... Eu una ma multumesc si cu un an la fel ca precedentul... LA multi ANI 2008... sa ne aduci cea mai frumoasa prima ANIVERSARE a copilutilor nostri!!!

Gata...fug ca sunt cu bagajele la masina si trebuie sa schimb copilul si sa plecam...V-am pupat!

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
FILMULET ANTONIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Acum ca am devenit mamici, fiecare an trebuie sa fie deosebit pentru ca micutii nostri ne uimesc mereu cu ceva nou, fie ca au zambit, fie ca au mers de-a buselea,sau ca au zis MAMA sau TATA,fie vor face primii pasi. Eu doresc ca anul 2008 sa ne aduca numai bucurii!Sa ne tina capsuneii sanatosi si pe noi parintii.Sa ne aduca multa intelepciune sa putem sa apreciem ce ne ofera.

Un gand bun si special am si pentru prietena noastra OANA si pentru micuta SONIA

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Si mai trece un an...Sa va amintiti cu placere de toate implinirile,cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ati reusit.Fie ca noul an care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun si mai frumos.La Multi Ani!!!

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput