***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (41)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Hai, [b]Andrada[/b}, ca m-am tinut de burta de ras la mesajul tau catre MOnicoasa. Sa traiesti, ca m-ai inveselit rau de tot! Stai linistita, ca nu te-ai transformat (INCA) in sperietoare . Fiecare face asa cum considera.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Andrada am inteles de la inceput ce vrei sa zici, multumesc de raspuns, dar pe urma ne-am pierdut in explicatii, paraexplicatii si neintelegeri. Gata, da-l naiba de ridicat in picioare (vorba fetelor cu sarea) ca ne prinde anul nou tot dand explicatii la explicatii.
Iar cu laptele s-ar putea sa-i fie si sete, m-am gandit si eu , dar dupa cereale cand nu-i mai dau lapte abia cateva gurite de apa. O sa incerc sa-l si cantaresc, desi la cat l-am stresat la capitolul asta se pune pe urlat numai cand ma vede ca scot cantarul. Plus ca dupa supt adoarme si nu prea imi da mana sa-i stric somnul cu cantaritul ca apoi e vai de mine. O sa incerc sa-i dau mai multa mancarica si apoi apa si sa vad daca asa mai vrea lapte.
Si mi-am mai amintit ceva, acum ca tot am inceput macar sa te stresez pana la capat cu intrebarile. Uneori, cand doarme mai mult in general, se trezeste cu ochisorii umflati. Si bine inteles ca asta m-a dus cu gandul la posibile edeme nefritice/nefrotice (nu mai stiu exact, mai am eu ceva sertarase cu informatii de prin facultate, dar e cam demult si s-au mai dus si neuronii cu ocazia sarcinii). Si de asta ma stresez cu cantitatea de lapte/lichide pe care o bea pe zi. Tu ce parere ai, de unde ar putea fi edemele astea?
Graviduta vad ca vorbeati de reducerile de pe LR. Parca citisem dincolo ca ar incepe pe 9 ianuarie. Voi ziceati ceva de 12.
Monicoasa 6 dintisori si al saptelea pe drum (ce ciudat suna), felicitari. Cu mersul de-a busilea eu zic sa nu te stresezi inutil, poate nu-i place pozitia si merge direct in picioare.
Mica bine ai revenit. Ce domnisoara frumoasa e Maya, e promisa deja? Trece-ne si pe noi pe lista cu pretendenti, nu se stie de unde sare iepurele.
Ella succes la examene.
Urez si eu de azi LA MULTI ANI!, un an nou fericit si plin de impliniri, cu bebei sanatosi si mancaciosi, si parinti impliniti si fericiti. Maine poate nu mai apuc sa intru si nu vrea sa fiu iar ultima la urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI DE 30!!!

Alexandru Stefan de Michelle35

Diana de Cheburashka

Bogdan de Lbelciug

Eden de Eda

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by numai_eu
Graviduta vad ca vorbeati de reducerile de pe LR. Parca citisem dincolo ca ar incepe pe 9 ianuarie. Voi ziceati ceva de 12.

Nu eram eu cu reducerile, dar asa am citit si eu la fetele de la LR, ca incep pe 9. Poate pe 12.01 incep la noi.

Diversificarea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Graviduta

quote:
Originally posted by numai_eu

Nu eram eu cu reducerile, dar asa am citit si eu la fetele de la LR, ca incep pe 9. Poate pe 12.01 incep la noi.

Diversificarea

Scuze. Citeam in paralel un capitol din urma unde vorbeai cu Ella de LR si cred ca am incurcat borcanele pe aici.
Edit: Acu' m-am lamurit, discutia era din capitolul celalalt, cu mult in urma, dar mai aveam eu niste restante de atunci. Si cum se apropie data reducerilor am crezut ca era acum. Greu cu neuronii astia obositi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI DE 31!!!

David Gabriel de Didialex

Maria Antonia de Monytza

Elias de Elteka

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am uitat sa va spun ca am cumparat pentru Maya un patut pliabil din auchan cu 120 lei. Si e foarte ok. L-am luat pentru calatorii...si il voi folosi si acasa ca tarc.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

La multi ani! Bogdanel de Liviana, Elias de Elteka, David de Didialex si Antonia de Monytza.
Si mi-am mai amintit ceva de LR. Ma intrebase Chiquitita acum vreo doua zile daca am luat ceva si pentru mine, abia acum mi-am amintit sa raspund m-am sclerozat de tot, nu mai am tinere de minte. Da, am luat, unele foarte dragute si am luat ceva si pentru sot. Pun linkurile zilele urmatoare ca trebuie sa le caut. Sper sa nu uit iar, mai trage-ma tu de maneca daca vezi ca am intarziat prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei de 31:

David Gabriel de Didialex
Maria Antonia de Monytza
Elias de Elteka

Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Poohy, multa sanatate si lui Manu!Eu i-am facut oscillo intr-o cescuta cu ceai si i l-am dat cu lingurita;n-a zis nimic!
Vrem si noi s-o vedem pe Manu in poze mai recente.A,vad ca ai raspuns cu pozele…Astept…Merci de aprecieri si de info legat de dr!
Toate hainutele lui Ducu marimea 74 erau de 9 luni,iar pt 1 an avem marimea 80.Eu pana acum n-am gasitt 74 pt un an,dar probabil difera de la firma la firma.Oricum ma dispera diferenta asta intre marimi,pt ca eu acum cu 74 nu pot sa-l mai imbrac,iar cele de 80 sunt cam mari,unele,mai ales body-urile
Aaaaa,mi-am amintit si eu de calendarul de la dol.ro(noroc cu numai_eu)…a fost ok pt mine,adica am fost cam socata cand am vazut pozele puse pur si simplu in suportul ala,caci imi imaginasem altceva,ca sunt prinse cumva…ca la un calendar,dar asta e vina mea,ca vorba ta,pe site se spune clar despre ce e vorba.Insa,cea careia i l-am daruit de Craciun,cumnata mea,a fost super incantata si il pitea de sotul ei care vroia sa-l ia sa-l puna la el la birou,ca si lui i-a placut.Nu mai zic de soacra,care m-a felicitat pt ideea geniala(asa ca iti multumesc tie si lui Mica,ca de la voi am furat) si care am vazut ca ar fii vrut si ea;asa ca de 8 martie stiu ce-i iau cadou

Ella, pai atunci sa ai mult spor la invatat,sa iei examenele si asta sa fie marea ta realizare in anul care vine!Nu stiu ce e un solicitor,dar imi explici tu cand mai ai timpSi dupa ce le iei,va mutati in UK sau pleci trimisa de cei de unde lucrezi tu acum?Scuze pt curiozitate!

Graviduta, merci!Da il stiu subiectul…ce crezi ca am facut de cand m-am hotarat sa merg la B?Am scotocit internetul!Si acum sunt mai in ceata ca la inceput,ca am gasit o gramada de medici si de pareri pro si contra si…are dreptate cumnata mea,care tocmai m-a certat,ca ea mi-a zis de la inceput sa nu mai caut atat si sa mergem la Mirica,ca acolo au fost si fetele(colegele ei) si ca e buna,etc…Ce mai,maine ma apuc sa sun:Mirica,daca nu se poate,Taropa sau Culcer si apoi,Palicarie,Manda,Stanciu…sper sa gasesc ceva.

Mica, felicitari pt “tata”!Foarte frumoase pozele,iar Maya e o scumpa in costumasul de Craciun!

Si cum deja e 31,

David Gabriel
Maria Antonia
Elias

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput