un strain langa mine

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

Brazuca, ce vrea femeia aia (soacra) de la tine de fapt?

When you want something you never had, you have to do something you've never done.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

quote:
Originally posted by Cristina_A

When you want something you never had, you have to do something you've never done.

Asta ma chinui si eu sa inteleg. Nu am gasit inca un raspuns.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by Aprilie

MissParker,punctul tau de vedere e marcat de subiectivism (imi amintesc postarile tale despre parintii tai...).Relatia dintre voi e una atipica.Nu ar trebui sa gindesti ca toti parintii sint ca ai tai.

Cred ca te-ai pripit putin numind socrii brazucai "rai si egoisti".Pina la urma,nu avem decit marturia ei...

Doar nu crezi ca dupa patru ani de terapie si de citit zeci de carti de psihologie as mai transfera acum inconstient povestea cu parintii mei asupra tuturor parintilor, asa la modul general, de-a valma si prosteste. Am lasat cumva impresia ca as fi atat de limitata? Mi-ar parea rau.

Mi-am bazat parerea pe un citat concret, pe cuvintele soacrei brazucai:

quote:
Ce mi-a raspuns soacra cand i-am spus ca ar fi cazul sa vorbim in alta zi pentru ca acum alaptez si o agit pe fiica-mea: lasa sa sufere ca si eu am suferit destul din cauza ta.

Ori asta se cheama rautate si egoism.

Felicia 14+
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

quote:
Originally posted by brazuca25

quote:
Originally posted by Cristina_A

Asta ma chinui si eu sa inteleg. Nu am gasit inca un raspuns.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

pur si simplu considera ca i-ai invadat intimitatea si casa. Cand stateam la soacramea nu ma lasa sa dau eu cu aspiratorul ca da ea mai bine, sa nu folosesc oalele ca i le stric , sa nu mai dau apa pe jos in baie cand spal si multe alte faze . Totusi daca stau bine sa ma gandesc poate asa o sa fiu si eu , nici mie nu-mi place sa ma ajute cineva sa fac curat sau sa se bage in oalele mele.Cred ca sunt foarte putine familii care convietuiesc bine impreuna cu socrii.Nu consider ca este normal ca parintii sa-si sacrifice fericirea doar de dragul de a o duce bine copii.Si eu tin la copii mei , dar prefer sa le dau eu bani de chirie sau sa le construiesc o casa numai sa stea separat cu familia lor.

Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kokiy
Nu consider ca este normal ca parintii sa-si sacrifice fericirea doar de dragul de a o duce bine copii.

E mai bine sa-si sacrifice copiii fericirea doar de dragul de a o duce bine parintii?

Felicia 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

quote:
Originally posted by MissParker

quote:
Originally posted by kokiy
Nu consider ca este normal ca parintii sa-si sacrifice fericirea doar de dragul de a o duce bine copii.

E mai bine sa-si sacrifice copiii fericirea doar de dragul de a o duce bine parintii?

Felicia 14+

daca copii considera ca nu sunt fericiti cu parintii cine ii tine sa nu plece.

Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Ah, acum am inteles, era vorba doar de situatia cand stau toti in aceeasi casa. Crezusem la inceput ca ai vorbit la modul general.

Atunci sunt de acord cu tine, ca fiecare trebuie sa procedeze asa cum trebuie, pentru ca el si familia lui sa fie fericit. Cu conditia ca parintii sa nu fie egoisti si sa nu-si manipuleze copiii sau sa bage intrigi in relatiile copiilor. Care "copii" dealtfel sunt ditamai adultii si ar trebui - ca in cazul sotului brazucai - se se mai desprinda odata de fustita mamicii si sa devina independenti si pe propriile picioare.

Felicia 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Sorry, mie tot imi vine sa vomit la chestii cu "sa ne respectam parintii".

Felicia 14+

Sincer, chiar imi pare rau pentru tine ca nu poti sa ti-i respecti si ca nu poti avea o relatie apropiata cu mama ta. Golul din suflet se vede.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Adina Iulia, un om este capabil sa simta iubire si sa aiba un preaplin sufletesc de bunatate si sa daruiasca si la altii chiar si fara sa-si respecte parintii. Mai ales cand parintii nu merita acel respect. Poate din cauza asta recunosc mai repede si la altii aceleasi simptome.

In sufletul meu nu este nici un gol, este doar o rana. Care se va vindeca in timp, dar nu cu fariseisme de genul "sa sarutam mana care ne loveste". In rest, iti multumesc pentru compasiune, dar zau ca nu sunt atat de nevoiasa sufleteste precum crezi tu.

Felicia 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Poate ca ai dreptate. Cand nu stii ce pierzi, nu ai cum sa simti lipsa. Ca e sau nu, e egal cu zero. Daca ai fi avut parte de dragoste de mama si daca ti-ai iubi mama, probabil ca nu ti s-ar mai fi facut greata la postarile astea.

Stiu ca nu esti deloc nevoiasa sufleteste. Probabil ai acoperit golul respectiv cu altceva. Doar tu stii daca a fost singura solutie, sau cea mai buna.

In orice caz, aici era vorba despre ceva diferit. Sotul Brazucai probabil ca isi iubeste parintii. Asa cum si Brazuca probabil ca ii iubeste pe ai ei. De aceea mi se pare normal sa respectam sentimentele celuilalt pentru parintii sai.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput