Strumfi de iulie-august 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 9
mychydutza spune:
LA MULTI ANI 2008, sa dea DD sanatate la toti bb-ii si parintilor lor! sa ne vedem cu bine la anu!
*mihaela*
xela_07 spune:
LA MULTI ANI! Multa sanatate si tot ce va doriti pentru noul an! Distractie placuta in aceasta noapte!
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007)
Anya20 spune:
intru si eu sa va urez la multi ani!!!
noi am avut o perioada proasta, caci arina a facut o bronsiolita urata si am fost nevoite sa "vizitam" spitalul timp de 4 zile...n-am avut curaj sa o tin acasa, avand in vedere antecedentele ei, si am vrut sa-i fac analize si radiografie. cel mai greu a fost cu "branula", pentru ca are niste vene subtiri si fragile si s-au spart cam toate (toata lumea imi zice ca e copilul gras si are pernite de grasime, de aceea nu se vad venele! pai daca la 6700 e grasa, nu stiu ce ne-am fi facut pe la 8-9 kile). a plans cu suspine si m-a strigat printre lacrimi (zice "mama" de ceva vreme), de mi-a sfasiat sufletul. acum e tot pe tratament iv, dar i-l fac eu acasa, caci faza acuta pare ca a trecut si nu cred sa mai necesite oxigen, daca n-a facut-o pana acum. sta cumintica si la aerosoli, dar are o figura trista si nu mai recunosc bebelusul meu hlizit de acum cateva zile. se uita la noi cu niste ochi mari si tristi, de imi vine sa plang. of, nimeni nu merita atata suferinta.
ma bucur macar ca nu a fost mai rau, ca nu a facut complicatii si ca suntem impreuna acasa. anya mi-a dus dorul, desi a stat acasa cu tati. s-a bucurat enorm cand am venit si spunea la toata lumea ca "mami a fost in spital cu arinuca" si ca "bebe are o bubita la mana, saraca de el" :).
acum este mai bine, in cateva zile sper sa treaca de tot. ma bucur macar ca mananca foarte bine, cereale, piure de legume si de fructe. e disperata dupa san, mai mult ca niciodata. cred ca asa isi alina supararea. cat am stat in spital, am dormit "bot in bot", ne-am iubit...am constatat ca e un copil foarte sensibil si afectuos...imi pune manutele pe fata, ma mangaie, ii place si se intinde ca o pisicutza cand o pup. simt ca s-a consolidat intre noi o legatura f speciala, ceea ce ma bucura enorm.
cam asta am facut noi in ultimele zile.
asa ca pentru noul an nu-mi doresc decat sa fim sanatosi cu totii. restul or veni de la sine.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
cristina26 spune:
alina.a imi pare asa de rau ca Elisa nu se simte bine de cand ai inceput diversificarea. La noi se recomanda sa incepi cu rice cereale pt bebe combinate cu laptele tau. La inceput ii faci cerealele de orez foarte apoase apoi tot mai grosute pana sta pe lingura. Iar in fiecare saptamana sa incepi cu un aliment nou, ca sa vezi daca este alegrica la ceva.
Plange micuta, fug dar nu inainte sa va urez sanatate si un nou an fericit
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
Anya20 imi pare tare rau ca "arinuca" (dupa cum ii spune anya) a facut bronsita. Ma bucur insa ca ati avur oportunitatea sa va aporpiati mai mult si ca se simte mai bine si sper sa se refaca repede, repede. Va imbratisez si va dorim un an nou cu sanatate, fericire si multe impliniri.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Ashera spune:
Am intrat si eu sa va urez "La Multi Ani" si tot ce va doriti in noul an. sper ca 2008 sa fie un an cel putin la fel de plin ca 2007, si de ce nu, poate si o noua odisee ce zici Oana, ne bagam?
Alina, mult succes cu diversificarea si multa rabdare. Eu simt ca mai e mult pana acolo si inca mi-e groaza de ea.
Anya, multa multa sanatate ptr strumfita ta. Restul, ai dreptate, vin de la sine.
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
mychydutza spune:
anya imi pare rau de problemele voastre. stii cum zice omu cand are necazuri : doamne fereste de mai rau! bine ca a trecut faza "critica" si ca mica ta minune e ok. o sa treaca si asta. cu o mamica asa grijulie si "pe felie" ca tine sigur o sa se faca bine curand. va doresc un an nou bun si multa , multa sanatate !
miroase pe holu blocului si la mine in casa a gratar de mi-a mutat nasu din loc!!!!!vecinii astia! zici ca au facut foc pe hol.........da ce mai conteaza! e anu nou, nu?
*mihaela*
X-ray spune:
lorina asa e si la mine si dintii si fundu'...acum e costipata
cristina eu nu vreau sa-i dau cereale deocamdata elisei.ea cu laptele meu ia pe luna 800g-1 kg. are deja 8,500kg la 65 de cm e un "dop".asa ca nu vreau sa-i dau ceva care o ajuta sa ia mai mult in greutate,legumele si fructele au un continut caloric mai scazut.cand va incepe sa umble va primi dimineatza cereale cu lapte.
alina)anya) pup cu drag "petele"
in alta ordine de idei noi ne pregatim de revelion sa facem deplasari...dintr-o camera in alta.si sa dormim cu bulina intre noi
cu multa dragoste va doresc tututor ce-mi doresc mie pentru noul an,adica multa sanatate dragoste,intelegere si numai bucurii alaturi de cei dragi.LA MULTI ANI MAMICI SI STRUMFI!
BINE AI VENIT 2008!
si totusi la noapte mai vine pe aici cineva?ca sa stiu sa trec si eu...
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
danis spune:
cred ca vin si eu la revelionul de pe forum ... dau si sampanie... sau poate vreti un merlot de pietroasa yammm... tot o sa-l gust, chiar daca alaptez
anya20, imi pare rau de ce vi s-a intamplat, fruntea sus si speram la un an mai bun si mai usor
eu la inca o odisee nu ma mai bag... desi oana imi cam face pofta... abia la al doilea prinzi gustul, probabil third time is a charm
va pup pe toate, la multi ani si ma duc sa fac o baie aromata, ca sa ma rasfat la sfarsitul anului...
povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by alina.a
si totusi la noapte mai vine pe aici cineva?ca sa stiu sa trec si eu...
cu siguranta ca da....sper sa nu adorm! ca la petrecere nu ne ducem. o sa "petrecem" cu Andrei. oricum aseara n-a dormit pana pe la 12. e fff nervos si se tot trage cu mainile de cap, de-si face numai zgarieturi. cred ca e de la dinti cu toata ca inka nu simt nimik pe gingiile lui.
*mihaela*