Strumfi de iulie-august 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 10
mychydutza spune:
hopa si eu cu intrebarile in ajun: andrei se trezeste de multe ori din somn plangand cu lacrimi. tipa de parca ar fi visat ceva urat! oare e normal? o fi de la dinti? colice?
*mihaela*
X-ray spune:
poate viseaza urat sau il chinuie vre-un partz care e si dureros si se mai incapatzaneaza sa nu iasa.vorbesc din proprie experienta.
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
brazuca25 spune:
Si eu tot pe forum cu voi o sa petrec pana la urma. Nu ne ducem nici noi la petrecere, desi sotul chiar si-ar fi dorit si s-a cam bosumflat ca nu mergem. Nu pot sa las fata singura de primul ei revelion.
Deci pt 2008!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Ashera spune:
mychydutza, tocmai acum am tras o trezite din asta, cu tipete. Parca nici pe noi nu ne recunoaste in primele secunde. Cred ca viseaza urat.Cu toate ca nu-mi pot inchipui ce cosmaruri pot avea ei la varsta asta.
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
X-ray spune:
ashera mai sti ceva de otilia?ce face laurentiu?
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
mychydutza spune:
alina, ashera merci.ma gandeam eu ca o fi vreun vis sau partz, da parca cateodata tipa prea tare.
brazuca petrecere frumoasa in sanul familiei! las ca-i trece si sotului. nici eu nu mi-as fi lasat copilu acasa........
*mihaela*
siminoc spune:
ati crezut ca v-am uitat? nu se poate sa uiti ce ti-e drag!
primiti cu uratul? (e o intrebare retorica , pana raspunde cineva scap copilul din brate, c-o tin doar cu o mana!)
La multi ani cu bucurie!
Casa, casa sa va fie!
Masa, masa sa ramaie!
Iar in jurul ei sa vie,
Oameni buni, de omenie!
Sa v-aduca veselie,
Ganduri bune, cumpatate
Si urari de sanatate!
Zile multe si prospere,
De la Dumnezeu putere,
Sa invingeti relele,
Ce va-ncurca vietile!
Miruna, Simona si Marius
Va pupam dulce si va uram petrecere frumoasa, chiar si pe foru sau in fata tv-ului! Multi ani si buni!
Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)
lorinaoo1 spune:
La multi ani sa aveti un an perfect din toate punctele de vedere cu sanatate, bucurii si mult noroc. Sa reusim sa fim mai buni si mai intelepti in 2008!
Anya uffff ca incercata e Arinuta, dar asa va deveni mai puternica sau cel putin eu in asta as gasi consolare. Pupici multi si sanatate printeselor
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
valen spune:
la multi ani fericiti si de pe taramuri canadiene!!!www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie