Gradinita Hansel und Gretel
Buna ziua dragi mamici si tatici,
M-ar interesa cateva pareri despre aceasta gradinita.
Baietelul meu este acum la o gradinita unde face germana dar nu sunt multumita de gradinita cu pricina si as dori din ianuarie sa-l mut.
Va doresc un An Nou cu sanantate si impliniri!
Tana
Raspunsuri
Tanaion spune:
Buna ziua si La Multi Ani!
Chiar nu stie nimeni? M-ati ajuta mult cu un sfat.
Multumesc,
Tana
mamabuna spune:
La multi ani tuturor.
Si noi avem fetita la o gradinita germana. Stiu insa despre Hansel si Gretel ca in ultimul an au schimbat destul de multe educatoare si ca in general nu au locuri. Reputatia lor este destul de buna in ceea ce priveste limba germana, dar nu stiu daca numai datorita lucrului la gradinita sau faptului ca fac copiii meditatii acasa.
Cel mai bine este sa te duci sa vezi cu ochii tai si sa iti faci o parere.
De la ce gradinita vreti sa va mutati?
claritza spune:
quote:
Initial creeata de Tanaion
Buna ziua dragi mamici si tatici,
M-ar interesa cateva pareri despre aceasta gradinita.
Baietelul meu este acum la o gradinita unde face germana dar nu sunt multumita de gradinita cu pricina si as dori din ianuarie sa-l mut.
Va doresc un An Nou cu sanantate si impliniri!
Tana
buna ziua
va scriu pt ca de aproape 2 luni caut o gradinita in limba germana pt fiica mea si inca nu am gasit una care sa ne convina.
ati putea sa-mi scrieti la care gradinita ati fost pana acum si daca v-ati mutat la haensel und gretel si sunteti multumita?
la haensel und gretel am fost si eu in vizita, a fost prima la care am fost, si atunci mi s-a parut sala mica si curtea nu asa mare cum parea pe net. dar dupa ce am vazut mai multe mi-am dat seama ca prin comparatie e de fapt f spatioasa. problema mea cu ea e cu transportul, ca inca nu am carnet si mai am un bebe acasa.
cu multumiri,
claritza
Tanaion spune:
Buna Claritza,
Eu nu l-am mai mutat pe baietelul meu pentru ca nu am putut rezolva problema transportului. La Hansel und Gretel nu asigura transortul si chiar daca l-as fi dat la program lung, tot nu puteam ajunge sa-l iau.
Cand m-am interesat in ianuarie, am avut feed-back bun relativ la aceasta gradinita, se vorbeste numai in lb germana, nivelul de cunoastere al lb germane de catre copiii care termina gradinita e ridicat.
Tana
claritza spune:
buna tana,
la ce gradi sunteti acum? are transport? fac germana?
la hansel si gretel trebuie sa renunt si eu tot din cauza transportului.
claritza
diaconuelena spune:
buna fetelor, m-ar interesa si pe mine la ce gradinita in limba germana merg copiii si in ce sector e gradinita. am gasit si eu una buna in sector 6 dar e prea departe de mine....