Rahova sau apropiere (37)
Raspunsuri - Pagina 5
monica-elizabet spune:
LA MULTI ANI! 2008
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
noi ne pregatim sa plecam in jumate de ora...distractie placuta
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
Buna fetelor si La multi ani!
noi ne-am distrat fain, astia mici au rezistat eroic, abia la 3 dimineata am venit acasa si atunci ei au mai stat la tv la desene la restaurant a fost tare dragutz, formatie live, am dansat(la un moment dat ruxi a atipit pe scaun si noi parinti nebuni am lasat-o acolo si ne-am dus la dans...cam dupa 15 min vine cineva si ne zice ca ruxi a alunecat de pe scaun) (darii ziceam sa mergem si nu vroia...) am papat, ne-am uitat la focul de artificii care a durat peste 20 de min...intr-un cuvant ma bucur ca am ales varianta asta.
va pup pe toate
sa aveti un an bun
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aissa spune:
Noi am terminat si inceput noul an in certuri si plansete pt ca soacra-mea si-a dat (pt ultima data) arama pe fata si ne-a anuntat pe 31 dec seara ca nu mai vine la Ale ca s-a suparat (pe un motiv tampit ca ea si ca fi-sa) asa ca acum suntem nitel in pom. Pe moment o sa intre Tony in CO si apoi o sa incercam sa o acomodam la gradinita, probabil la cea unde e si Stefan al sora-mii (desi eu vroiam aici la mine pe strada) pentru a ma putea baza ca o vor lua si pe Ale tot cine il ia pe Stefan. Sunt fff suparata si daca as vedea=o in fata pe soacra-mea i-as spune vreo 2 sa crape in fata mea dar asta e, e o magarita asa cum ma asteptam sa fie, nu e prima data cand face figuri dar acum chiar a sarit calul. Aseara i-a dat cheile lui T inapoi deci e definitva decizia ei ca si a noastra de a nu ne mai vedea in veci. Daca asa mi-o merge tot anul o iau razna.
violeta69 spune:
Criss,imi pare rau ca s-a intamplat asa cu soacra ta...
e normal sa fii furioasa acum,dar nu fii pesimista,ca in general ce incepe prost se termina bine
o sa fie bine...eu asa zic sa gandesti!
Ale o sa se obisnuiasca si cu gradinita,sunt convinsa...oricum mai bine sa nu v-a lasat balta peste 1-2 luni...
eu m-am gandit intotdeauna ca nu toti avem ajutor si copii cresc si se dezvolta f bine si la cresa,gradinita,etc...
Monica ce m-am amuzat cu Ruxi...era de filmat cum a alunecat din scaun!
va doresc,inca o data un an nou plin de realizari si cu sanatate!
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
of cris...imi pare rau...dar si eu zic ca tot raul spre bine...alexandra o sa iubeasca tot ceea ce inseamna gradinita, o sa-si formeze un program si o sa-i placa tare mult, o sa invete multa lucruri frumoase acolo si voi ati scapat de "stres"
pe toti si sunt sigura ca va descurcati
vio da...bine ca nu s-a lovit eu intrasem in panica...dar a fost ok.
noi am devenit de-o puturosenie rara ne-am trezit toti la 11...daca nu se trezea ruxi cred ca mai dormeam si acum
va pe toate
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dory232002 spune:
Cris, naspa situatzie., dar o sa va descurcati voi cumva, ati trecut voi prin situatii mult mai grele, sigur o sa treceti si de asta.
Monica, am ras initizial cand am citit de faza cu Ruxi, apoi mi-am dat seama ca se putea lovi si mi-am revenit, bine ca nu sa speriat sau lovit.
Vio, cand poti tu ne vedem pt. chestia de care ai pomenit in penultimul mesaj, nu-mi fac probleme ca stiu ca esti parolista.
Mire, voi ce mai faceti?, cum ati petrecut anul nou?Ce mai face Andy?Tu ti-am mai revenit?
Va pup pe toate.