Gravidute si mamici de CLUJ-43

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

carrie de 1 milion de ori prefer sa merg la privat decat sa stau prin spitale.
mersi de info. ceva trebuie sa fac, ca nu mai pot asa.

mami de irina

Mergi la inceput

am gasit asta:
CABINETE MEDICALE ASOCIATE ”OFTA-PED” CLUJ-NAPOCA, Str. Porumbeilor nr. 41 MIU AURORA

asta sa fie, carrie? dar zice ca e oftalmoloaga tanti!

daca nu, mai sunt alte cabinete private de pediatrie?

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alex si noi stam acasuca de rev, stai calma..:)
diana si eu am fost un pic racita. am ;luat vit c si am baut gripovit, e din plante. si noi facem botez restrans in genul asta,masa.dar nu am loc acasa.
oana, eu ma gandesc ca voi sterge tv- ca inca nu l-am achizitionat cu niste servetele cu care se sterg ochelarii.se gasesc la hipermarket.
hainele i le spal separat cu det de bebe, sano.i le calc pe toate cu exceptia sacilor de dormit.
ramo si noi tot pe 12 ian facem botezul.eu fac la o bisericuta in zorilor si nu il va dezbraca, il va uda doar pe cap si atat.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

hello, ni s-a amanat sesiune de iesire pentru ca nu mai ajung musafirii:(
carrie, eu nu vad poze noi cu printesinele, ultimele din noiembrie sunt. fain ca mergeti la fam muresan, have fun si urari de la multi ani!;)

diana, la biserica din cipariu sau unde ati facut? eu ma gandesc sa mergem la cea la care ne-am casatorit, desi e mai departe de casa...sper sa nu fie asa frigut in febr/martie...

alexutzo, cu laptele sunt cam la limita...incerc sa iau si eu ceva ceaiuri ca pana acum nu am luat...desi imi pregatesc ca si lore echipamentul de facut lapte praf cu mine, in caz ca stam mai mult...

oana, la noi tv-ul(samsung) avea deja o carpita din aia ca de ochelari inclusa in pachet, e f fina si intr-adevar cred ca ceva de genul trebuie, cum zice si pufu.

Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ne-am intors de la plimbare. Ce bien e in casa dupa o plimbarica!
Patrick a descoperit un nou joc: arunca jucariile, una cite una, de pe masuta scaunelului si dupa aia se uita pe jos dupa ele. apoi se uita la mine... ca sa i le dau.. si iar de la capat.

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna fetelor...a trecut craciunul si ne pregatim de revelion...am intrat asa cateva secunde sa vad ce se mai discuta si sa va urez un an nou fericit si plin de bucuri.
Diana (dpop)..am vazut pozele voastre...e super draguta familia voastra si bebe...by the way..ne cunoastem...nu stiam pana ce am vazut pozele. sunt elena sotia lui vescan lucian.
si noi am facut botezul si am cateva poze in album..o sa-l rog pe luci sa-mi puna mai multe...noi avem bebe eduard mihai de doua luni si o saptamana.

va uram un an nou fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ramo - si eu sunt de aceeasi parere ca si gabriela ca botezul e frumos in biserica! insa daca voi va hotarati sa vina preotul acasa va fi ok si acolo! si la noi in gruia numai ii uda pe caput nu ii baga in apa! si nu am auzit copii care sa raceasca la botez! Doamne Doamne ii ocroteste iar ingerasi sunt in jurul lor si sufla cu aer cald! ce frumoooos! abia astept botezul!

si la noi va fi ceva restrans... insa nu acasa! nu vreau sa fiu agitata pe urma cu stransul si curatenia! ufffff!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

no am gasit pe alt site,
Miu Nicolae pediatrie, gastroenterologie str, Porumbeilor nr. 19

in caz ca doamne-fereste aveti nevoie.

bex, biserica e pe meteor.

am uitat sa va spun ca pozele is mortale. gabriela, imi place de tati cu urechi de ren.
si bex, ce mare a crescut carina!

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

TV-ul nostru nu a avut nici o carpita! nu stiu cum sa il sterg! si monitorul este la fel de sensibil si numai probleme am cu el! o sa incerc cu servetele de ochelari ca si asa am in posesie!

eu mi-am luat de la plafar si ceva ceai pentru stimularea lactatiei! as vrea sa o alaptez pe Maria cat mai mult! am descoperit ca "productia" de lapte depinde foarte mult si de starea mea de spirit! nu a luat prea mult in greutate in ultimul timp... ufff! 160 g in 8 zile! nu stiu ce sa fac... sa ii dau completare? pediatra... of course .. ca nu imi raspunde!

ma duc sa fac papica!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai fetelor, stiu ca s-a mai discutat dar atunci nu eram interesata..
deci, dupa ce isi termina sterilizatorul programul, ce fac? ca nu scrie nicicunde...trebuie sa scot biberoanele din el sau le pot lasa acolo? si cum le tin, deschise, inchise...adica sa nu se desterilizeze...
si tre sa sterg sterilizatorul?ca raman picuri pe el..pleaseeeee....

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput