Gravidute si mamici de CLUJ-43

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

diana - si noi nu ne prea laudam cu productie mare de lapte! asta este... deja m-am obisnuit cu ideea!

eu sunt necajita ca i-au ramas o gramada de lucruri super dragute mici si nu am apucat sa i le dau ca nu stiu de ce am avut impresia ca ii sunt inca mici!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

capitol nou: 44

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu-k spune:

quote:
Originally posted by dpop

alex, si noi tot singuri acasa de rev. deja al treilea an.

http://community.webshots.com/user/susca

gabriela, imi spui cum pot face o coprocultura la bb? irina tot nu e bine cu scaunele, cand e complet zeama, cand are grunji. nu stiu ce sa mai fac, neonatologul nu stie nici el care poate fi baiul, acu presupune ca e o alergie la lactoza sau proteinele din laptele de vaca, si ii dau lapte fara lactoza ca si completare. mi-e o mila de ea de numai,ii dau ceaiul de afine cu smecta, biotics si eridiarom, dar nu-i place.

mami de irina

Esti amabila sa imi spui la ce farmacie ai gasit ERIDIAROM?
Avem si noi probleme cu burtica (enterocolita acuta) iar medicul ne-a recomandat, printre altele si acest medicament, care am inteles ca nu se prea gaseste...
Pt coprocultura poti duce un scutec (cel mai bine la un laborator serios, gen RomBel)
Prelevarea de probe ca la carte e dificila daca nu imposibila, la copii mici. Practic ar trebui sa faca direct in vasul de analiza.
Noi am facut initial un examen la un spital, rezultatele au fost negative cu toate ca scaunul era modificat si prezenta clare semne de boala.
Inutil sa mai adaug ca sarbatorile au fost eclipsate de acest eveniment nedorit...:(
Ca idee, medicii spuneau ca este o epidemie de enterocolita la bb

Mergi la inceput