Gravidute si mamici de CLUJ-43

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

alex - acum am vazut... deunde ai luat balansoarul???

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ce se intimpla? V-a cazut netu la toate?

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

voi ati iesit cu bebelusii zilele astea??? noi nu am iesit ca e cam ceata... ufff!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

cu mucii - se poate sa nu aiba si de aia sa nu iasa nimic? cat timp tineti batista bb la o nara? o bagati de tot, sau numa' o tineti langa gaura?

ramonella la farmacia din piata mv este sigur, eu am vrut pompa simpla si am trimis sotul, si vanzatoarea i-a dat dinasta, asa ca acu am doua batiste.

victo, eu ii tot dau tzatza, dar productia nu e cine stie ce. poate si finca doarme acum 6 ore noaptea, si in alea 6 ore nu ma trezesc sa ma fac cu pompa, si atunci s-o fi obisnuit rar? din pacate cantarul meu idiot nu ma poate ajuta sa fac proba suptului. insa si irina scuipa biberonul, plange cu el in gura daca insist. dar stiu ca nu e satula, si suge in gol la piept, si-apoi vad ca nu creste destul in greutate. e cam complicat cu hranitul la noi... o mai pacalesc cu biberonul cand e mai adormita sau moarta de foame, atunci il ia. i-am si dat formula fara lactoza, poate aia are gust mai rau. tu n-ai pozici?

noroc ca cu kk suntem mai bine, au redevenit galbene, si cu graunte. nu mai stiu cum trebuie sa arate unul normal. va desciu, ma scuzati cele slabe de inima da' trebe sa ma lamureasca cineva daca-s bine: deci galben, cu graunte galben deschis, si arata ca un fel de muci mai gros . uf, sper ca e bine. oricum face mult, deci daca face 1 data pe zi, umple scutecul si mai da pe-afara, daca face de 2 ori, e plin amandoua turele.

o sa iau si eu jucarele daca voi ziceti ca se joaca ai vostri. eu am atarnat de manerul de la scaunul de masina (oana, eu ala il folosesc pe post de balansoar) o caciulita rosie de mosh, dar nici nu se uita la ea, mai degraba vrea sa povesteasca cineva cu ea, sa o traga de piciorute...

mami de irina

Mergi la inceput

oana, eu nu am mai iesit de 2 saptamani, ca am fost racita tare, si bb tusea si era ragusita si mi-a fost frica. dar sambata si sapt viitoare sigur vom iesi, ca avem control si vaccinul de 2 luni.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Oana, noi iesim afara, chiar daca uneori numai 10 minute, azi e chiar caldutz fatza de zilele precedente. oricum, flacaul seamana cu mine si nu prea-i place la frig.

mami de Irina, mucii poate sa-i aiba in gat, asa am patit eu cu Mihai . Degeaba aspiram ca nu iesea nimic desi se auzea la respirat ca are secretii, i-am pus ser la greu, inmoaie si i inghite. Cu kk e OK sa cum ai descris tu, mucusul e tocmai de la secretiile ce ai zis ca le are.

Bex, ce-as mai bea o cafea.....da' am promis ca ma limitez la una/zi cat alaptez.Si mi-e tare somn.... si noi avem papagalii de la fisher da' nu-l intereseaza prea tare.

Jucarii in top la noi, la aproape 3 luni: caruselul muzical, playground-ul, telefon fisher cu 4 sunete-miunat,latrat, sunat, oracait, un cangur rosu facut din diverse materiale, o testoasa muzicala si o papusa floare foarte colorata a Ilincai. Eu sunt adepta invatarii prin descoperire asa ca e plin de jucarii la noi insa multe sut 6+ si nu vreau sa-l supraolicit asa ca mai asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Diana, cam asa trebe sa fie kk. Noi am avut verde mult timp, cica de la laptele praf sau de la ceva ciupercuta, de care l-am tratat, dar tot verde a facut pina la diversificare. Rar facea galben. Acu face toate culorile curcubeului... citeodata deodata iese curcubeul.
Jucarii noi i-am dat de mic, la 3 luni fix a luat-o pe prima in manute... ce mindrii am fost!!! MAi ales tata-su, ca el a reusit performanta. E bine sa fie moi, de plus sau cauciuc moale, la inceput cind incep sa le prinda, ca nu se coordoneaza si isi trag cu ele in cap. Acum deja stie cum sa le manevreze. Cel mai mult apreciaza niste cheite, sunt la Cora cu 4 lei. E mare mester, cred ca inginer se face.

MA duc, sa vad ce culoare are, ca l-am lasat in liniste sa faca kk.

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

dpop (diana)- de ce nu incerci galactogil daca ai probleme cu lactatia??? sau sa bei ceai de fenicul, anason si chimion? nu stiu ce sa zic... eu incerc sa mananc cat mai des si diversificat ca sa am laptic (insa nu sunt ferm convinsa ca am suficient) si deja am pus 1,5 kg! ufff! sper sa le dau jos ulterior!

nici noi nu intram in categoria "la carte" cu papatul... noi mancam la cerere si programul nostru este variat! foarte variat! asadar nu ne putem lauda ca mancam la 3-4 ore chiar daca avem deja 2 luni!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

raluca - zici ca bei cafea? iui ce pofta imi e macar de un cappucino... eu am renuntat din momentul in care am aflat ca sunt insarcinata si nici acum nu am incercat desi asa ma tenteaza... nu este mai agitat mihai dupa ce bei cafea???

ieri am papat sarmale si aseara a cam durut-o burtuca desi nu am mancat varza... sa fie de la asta???

oare se face vreme mai buna? cand iesim si noi afara macar o ora?

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

oana, cu galactogilul mi-a zis farmacista ca le-au retras de ep piata producatorii, ca este ceva probl. cu el.oricum am luat pana acu 3 cutii si nici un efect. am luat o groaza de chestii, la un moment deja luam vreo 6-7 chestii, pana le-am lasat toate balta, ca nu au nici un efect (galactogil,nutrinatal, ceaiuri - anason,fenicul,chimen, schinduf, schinel, soc - toate le-am incercat, ceaiuri de la hipp, de la humana, ce mai, eram farmacie naturista. asta e, daca n-ai, n-ai.
sa nu va zic ca am pus 2 kg de cand am iesit din spital.
si ziua mananca uneori si la 1 ora, si la 1/2 h, ca e flamanzila dar nu vrea biberonul. deci si "pusul des la san" - nu functioneaza.

mami de irina

Mergi la inceput