Gravidute si mamici de CLUJ-43
Raspunsuri - Pagina 19
Ioana13 spune:
Carrie, nici eu nu am fost de acord cu cuptorul electric, dar sotul meu m-a batut la cap, a fost un fel de troc, el pune in bucatarie ce aparatura vrea, eu pun termopane de lemn... dar nu imi pare rau deloc. E super util cuptoru.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
neatza
OF tu fetelor cu picaturile astea nu stiu ce sa mai zic ,dar eu asa stiu de la dr mea si am auzit si la tv ca nu se pun mai mult de 2 3 pic intr o nara ...totusi cred ca 10 sunt foarte multe ....acuma fiecare facem cum credem ca e mai bine pt bebe
OANA ai vaz suportul cel folosesc pt suzete ?
foarte simplu si util
eu nici nu exagerez ,doar copilul treb sa si faca anticorpi
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
velenamaria spune:
buna fetelor...va urez un an nou plin de impliniri si multa sanatate.
am vazut si eu discutiile privind serul in nasuc..ma dau si eu cu parerea...cred ca e ok sa-i pui mai mult de 2-3 pic. dar nu foarte multe ca nu are sens..cred eu. oricum picaturile aluneca in gat si bebe le ingite..eu asta am observat la bebe al meu. eu ii pun 2-3 pic, scot muculetii, mai pun 2-3 si apoi scot din nou...daca ramane ceva.
am si eu o intrebare. eu ii fac baita lui eduard in fiecare seara si-l spal si pe cap ..e bine sa-l spal asa de des. am citit undeva ca bebe se spala pe cap de 2 ori pe sapatamana. voi cum procedati?
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
dpop spune:
nu stiu cum e cu picaturile. eu am pus cum am auzit, cam 2 pic/nara, dar sincer nu am vazut nici un efect, nu iese nimic in batista bebelusului. eu o aud ca are ceva muci totusi, pentru ca respira cateodata mai sforait, dar nu a iesit nimic in aspirator!
mie mi se pare ca inghite serul ala, parca nu ramane in nas si se duce in gat direct.
eu fac cum ai zis tu, las cateva minute pt a se muia, dar cred ca in minutele alea, picaturile is in stomac de mult.
elena, si eu o spal pe irina pe cap zilnic in continuare. parca se face unsuros daca nu-l spal o zi. in plus transpira la mine in mana cand alaptez.
voi ce jucarii ii dati la bb, fetele care au bb mai de varsta noastra? acuma la 8 saptamani, nu are nici una, dar cred ca ar avea nevoie, sa-si dezvolte diverse aptitudini.
mami de irina
OanaAlina spune:
eu nu o spal in fiecare seara pe caput... acum ce sa zic, fiecare bebe e altfel... eu asa am obisnuit-o... tot cam a doua seara...
alex - eu nu vad pozicile tale... deci nici suportul pentru suzete...
pe la 2 luni ce folositi voi pentru DIVERTISMENT-ul bebe-ului???? balansoarele alea am inteles ca nu merita ca nu stau prea mult in ele...
Oana si Maria-Teodora
asa crestem noi
Victo spune:
pai al meu are 9 saptamani..si cd nu doarme..ca mai nou doarme mult...ne distram cu muzica..adica cant si eu pe langa cd...
are o jucarie atarnata de patut si se tot uita la ea si "vorbeste" cu ea...mai are de la chicco un elefant cu urechi care fasaie si i-l pun langa el si cum tot da din manute il tot atinge pe ala...ii mai pun , dar nu mult, carusel muzical-asta seara sa ii faca lumini pe tavan...mai are o jucarie din plus,m louminou..care se vede noaptea, insa cum el doarme cd e intuneric, inca nu prezinta interes.
cam astea sunt jucariile la noi..si in rest..mai vorbim cu el, el zambeste, mai nou cu gura mare pana la urechi...
deci, diana pana la urma ai reusit sa si alaptezi? suge cat de cat pitica? al meu azi dim nici n-a vrut biberon..asa mi=l scuipa cu limba de numa..si se si stramba..:)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
RAMONELLA spune:
Salutare!!
Azi Bea nu a dormit deloc pana acum...dar nici nu plange,doar maraie..
Fetelor,de unde iau eu batista bebelusului???Se gaseste la farmacie???Ca cu pompita asa plange,parca cine stie ce i-as face..
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
ALEX29 spune:
OANA du te la pag 1 ,acolo unde avem fiecare datele de nastere si da clik, in dreptul numelui meu ,la poze
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
Ioana13 spune:
Ramonella, se gaseste la farmacii batista bebului. Noi am luat, dar nu am folosit-o numai odata de proba. Si Patrcik plingea la pompita, dar acum, cind o vede ride, isi intinde nasucul si isi tine respiratia. Batista o vom folosi in caz de raceala cu mucishori muulti. Altfel, nu e asa comod sa tot pui aspiratorul in functie.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
bex spune:
hello!hello:) cu un stop de cafeluta cu lapte, ce a mai ramas de dimineata...
Alex, super ca mai ai laptic:) sper sa il mai pastrez si eu macar cateva saptamani.
Fetelor, eu am luat o pompita Tigex si folosesc Rhinomer. e f prractic, are pompita lui si nu mai e nevioie de pipeta etc. plus ca si el singur are efect. cand ii pun rhinomer ii ridic capul si atunci nu mai curge din nasuc.
jucarii...are soricelul de la manuta pe acre il pun permanent, plus ca o aud cand se misca pt ca soricelul suna. apoi mai are ceva jucarii tot de plus pentru nb care suna si care se pot baga in gura, ceva caracatita si o papusa mica si un mielusel care are un fluturat care suna, care cica stimuleaza auzul si ce fisher price cu 2 papagali care suna si ala evident. le-oi face o poza sa le vedeti.
va o zi frumoasa si hai la bulgareala;)
Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977