Gravidute si mamici de CLUJ-43
Raspunsuri - Pagina 18
iko spune:
LA MULTI ANI
noi am sarbatorit in trei am dansat am filmat si am facut poze fata a stat toata noaptea
miine mergem la ski nu departe numa la Cavnic si o ducem si pe Szendi cu noi sper sa fie bina numai ca o sa sckiem pe rand
iko
Ioana13 spune:
AHO, AHO de Anul Nou!!!
Foarte frumoase fetitele din poze!!!!
Noi am petrecut cu alte 2 familii, 3 baietei in total, dintre care cel cit bebe al meu a plins cind a inceput Patrick sa "vorbeasca" cu el (un fel de chiut de bucurie). Apoi am plecat acasa, din motiv de culcare, dar a stat pina la 1, la 12 rideam toti 3 in momentul numaratorii inverse.
Cuptor electric avem de ala incastrabil in mobila(bosch), imi place functia de gril si rotisor, ies super carnurile. Prajituri nu fac asa ca nu stiu cum iese. Dar pizza iese buna. Merita, nu trebe sa verifici daca nu s-a stins gazul si nu consuma mult.
De miine cura de slabire!! Nu se mai poate!!!
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
IOANA asa zic si eu de maine cura de salbire ....pai cum saracia sa slabesc cand mananc ca o vacutza
NOAPTE BUNA FETELOR
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
arghirmonica spune:
mersi fetelor de sfaturi...de aia imi era groaza de ce trebuie sa aiba ca nu prea ma pricep..oricum sfaturile sunt binevenite
Victo spune:
La multi ani inca o data..ca e prima oara cd scriu pe anul acesta.
fetelor, intrebare. cat de des fol batista bb? eu in ult zile am fol in fiec seara, dar cred ca e prea des. desi puneam destul ser..vreo 7-8 ;picaturi in fiec nara..am obs ca iese si un firicel de sange. ati patit asa?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
carrie spune:
Noi am petrecut cum v-am zis super bine de Rev da sper sa nu arate anul ca ziua de azi, cand fetele au fost super teroriste, mai ales Thea, care e ff rar asa dar azi ne-a facut nervii prastie.noroc ca a promis ca maine a fi ingeras.cred ca fugim la Baisoara maine.
Monica eu am fost ff reticenta cu cupt electric, sotul meu si vanzatoarele din magazinele de electrocasnice au insistat mult si in final am cedat.si bine am facut.am un Siemens Bosch si e suuuperare mai multe tipuri de incalzire si fripturile iese delicioase.prajituri nici eu nu fac.deci cu sinceritate e o alegere buna, nu risti sa ti se stinga gazul.
si am si plitaelectrica.pe care iar o recomand cu toata caldura e f practica si usor de intretinut.va recomand gama Pyramis-grecesti cu un raport calitate bun excelent, sunt la Simsons.
ALEX29 spune:
VICTO draga eu cred ca pui prea multe picaturi ,stiam ca se pun doar doua picaturi in fiecare nara si e bine daca incalzesti putzin serul inainte de al pune in nasucul puiutzului
daca e intradevar necesar sa folosesti batista bebel cred ca e ok ,dar sa nu o faci din obisnuintza
pupici
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
Victo spune:
alex,eu din contra stiu ca dc fol ceva de scos muciosrii, at tb sa pui si ser ca lumea, sa se inmoaie.
ma gandeam ca-i fac un bien ca va dormi usor dc nu are mucisori...dar dc nu se vad de-acu nu cred ca-l mai aspir
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
Victo, eu am folosit primele 2 luni pompita de nasuc, manuala, cam in fiecare zi sau daca nu la 2 zile. Stii, pina s-a desfundat de tot nasucul, dar am folosit apa de mare, cam 2 picaturi, inainte de a folosi pompita. Sau dupa baita. Foarte bine se desfunda nasucul dupa baita, atunci nu mai e necesar sa pui picaturi.
Dupa o perioada o sa vezi ca nu mai e necesar, daca nu e racita, sa folosesti pompita/batista bebeului asa des.
Alex, eu nu alaptez, tu poate o sa mai slabesti si prin alaptat... mai ai rabdare cu restrictii la mincare, mai profitaaa pe pretextul ca ai nevoie de laptic
Noapte bunaaa
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
OanaAlina spune:
victo- noi cand am fost la doctor la control ne-a spus sa pun in fiecare nara cate 10 picaturi ser fiziologic ca sa se inmoaie bine si apoi se pune aspiratorul nazal... acum ce sa zic... cum crezi tu...
o seara placuta!
Oana si Maria-Teodora
asa crestem noi