Gravidute si mamici de CLUJ-43

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Tu fetelor eu am mai mult de jumate din hainutzele fetei din State si sunt f bune :)

CO draga ai un inger de fata ,i am aratat o si sotzului e o superba ,ne a placut tare mult si poza cu paharele de sampanie si sticlutza ei de laptic

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

La multi ani si an nou fericit clujencelor
am vazut si eu pe web artificiile din cj

_

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

iata-ne in 2008, sa de-a Domnu' sa fie cat mai bun pentru toata lumea!

Eu sunt franta, asa e cand esti gazda trecerii...da' asta e ne-am simtit bine si oboseala trece!sambata ne asteapta o noua petrecere caci e ziua Ilincai!

Monica, da Ilinca va merge la scoala,va avea 6 ani si 8 luni-e pregatita zic eu.

ce de printese frumoase am vazut... fetele, sunt mult mai dulci!

Gata pauza mea,o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Merci Alexutzosi voi sunteti fericitii parinti ai papusii Tiadris, asa ca suntetm norocosi cu asa printese;)cand ne mai pui poze cu puiul mic?

Ralu, nu te invidiez...noi am fost oragnizatori de revelioane cativa ani...anul asta am scapat, pe motiv de bblus;)

Oana, nu stiu cu pamapersul tau, ma rog, al Mariei;)) inceraca sa il pui sus pe burtica si la spate cat mai sus, sa se uneasca cele 2 parti laterale si sta ca un chilotel:)

o zi/seara faian in continuare:)

Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977

Mergi la inceput

Am pus si eu niste poze de la Craciun si REV

OANA o sa vezi si suportul unde pun suzetele dupa ce le sterilizez
desigur ca l acopar si cu tifon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Alexutzo, ne-m uitat si noi la papusa in mov si la mami;) vrem si noi un balansoar pt cari, sta ca o regina tiadris in el:) sunteti 2 frumoase si tati evident;)cate kg are puiul mic? ati trecut si pe laptic praf?

Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Servus fetelor....si La multi ani!!!!!
Si acum prima intrebare pe anu asta....ce ziceti de cuptorul electric..intrebare existentiala pt mine!!!!Carrie am vazut ca tu aveai dilema asta.Vreau sa-mi iau unul ,nu stiu nimic de el...nici de care sa-mi iau,nici daca e bun etc.Am tot citit de tot soiu de functii etc da tot astept sfaturi.mersiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

LA MULTI ANI si un an nou fericit si plin de bine, iubire si intelepciune la toata lumea, sa va dea Doamne-Doamne tot ce e mai frumos si bun in lume si sa va bucurati cu piticii vostrii si cu cei dragi !

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Multzum mult CO draga
leganasul l am luat de la CARREFOUR ,a fost pana n 2 mil si imi este tare util (e de la Primii Pasi ),l am vazut si pe cel de 6 mil e mortal ,dar sincer nu prea mi a venit sa dau atatzia bani ,mai ales ca dupa 6 luni nu o sa mi mai fie util

nu am trecut la lapte praf ,deocamndata sunt f ok cu lapticul de la san si sper sa fiu in continuare
Tiadris are 6,300

MONICA draga nu stiu sa ti dau detalii legate de cuptorul electric ...de fapt si al meu e electric ,dar poate tu te referi la ceva mai sofisticat ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

monica eu am cuptor electric, dar cumparat acu multiani. de atunci au mai evoluat. eu m-as uita asa: sa aiba rezistente si sus si jos, si ventilatie, programe sa le poti selecta (cu/fara ventilator, numai rezistenta de sus, etc). mai nou sunt cu curatare automata, si alte briz-brizuri.al meu e ariston, dar is destul de necajita ca de cand l-am luat tot imi cade blatul la copt. creste,creste si dup-aia buf! numai vad ca e cazut.
oricum e practic sa ai posibilitate de gatire si pre electric, daca se opreste gazul

mami de irina

Mergi la inceput