Gravidute si mamici de CLUJ-43
Raspunsuri - Pagina 16
dpop spune:
fetelor, la multi ani!
ramonella. ce frumoase sunt pozele! tare mi-au placut.
mami de irina
ALEX29 spune:
BUNA DIMINEATZA .........uraaaaaaaaa eu sunt prima
Cum v ati distrat dragele mele ?
noi am fost f bine ,am dansat ,am mancat la greu ...am facut poze ,filmari ,asa ca pe la 2 dimin am picat franta
si vrau sa va zic ca matzuca mea mi a stat treaza de la 8 seara pana dupa 12 ...a stiut ca e Revelionul ,iar la 12 :15 min mi a adormit ca un inger pana la 5
TU fetelor sa aveti o zi frumoasa si inca odata sa va aduca noul an tot ce va doritzi
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
ALEX29 spune:
RAMO sunteti niste superbi totzi ,mamarutza ta e o dulcica de fetitza
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
carrie spune:
LA MULTI ANI!
la fiecare sfarsit de An privesc inapoi si multumesc lui Dumnezeu ca e atat de bun cu mine.anul 2007 ne-a adus-o pe Sofia si-i suntem vesnic recunoscatori pentru asta!
imi doresc un 2008 cel putin la fel de bun, sa ma ajute sa devin un om mai bun, sa fim sanatosi.
Va doresc din inima La multi ani!, sa aveti multa sanatate, dragoste si implinire sufleteasca si profesionala!
Si noi am petrecut tare bine, am dansat, am mancat si am ras intre prieteni, sunt convinasa ca vom avea un 2008 f bun!
va imbratisez pe toate
bex spune:
Buna dimineata!!!
Fetelor, a inceput 2008:) sunt tare happy pentru ca anul trecut am avut si rele si bune, dar mai ales ca va ramen cel mai important an din viata noastra de pana acum, anul nasterii minunii noastre de fetita! cred ca toate simtim la fel, mamici sau gravidute:)
Ca si Cristiana, la fel simt si eu ca va fi mai bine si sunt foarte increzatoate, desi ma astepta un an dificil, cel putin pana prin vara...profesional vb, am examene, referate tot felu';)
Noi, cumva spuneam am petrecut acasa in 3:) puiul mic s-a trezit la 12 fix si la 12 si 10 a adormit la loc, a fost mortala:)
am pus evident cateva poziti, ca asa ne-am distrat noi, facand poze;)
va si sa a vem un an excelent!!!
Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977
RAMONELLA spune:
La multi ani!!!!!!
Si noi am petrecut in familie.Am fost la masa la ai mei,apoi am venit acasa sa vedem artificiile de pe balcon.Bea a fost cam agitata,nu a putut sa doarma la ai mei,desi nu e obisnuita sa doarma in liniste,ca nu am vrut noi.Acasa putem sa vorbim tare ca n-are treaba.Cum am ajuns acasa am pus-o in patutul ei si a adormit instant.
Multumim pentru aprecieri.
Co ce-mi place de Carinuta cu parul ei mare!!!Si salopeta aia de mos...Eu am vrut sa-i iau ceva de la Carfur,dar nu erau numai pt 3-6 luni,si Bea cum e micuta..Lasa ca crestem noi mari.
Pupici!!!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
bex spune:
Merci Ramo si sa stii ca parutul ii tot creste, desi am crezut ca va cadea. Salopetica eu am luat-o pe al inecputul lui dec, cand inca erau si pt 0-3 luni.
oricum hainele care le are din state de 0-3 luni inca ii sunt mari, cred ca acolo sunt bblusi uriasi...:)
Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977
RAMONELLA spune:
Daaa,asta am zis si eu,ca in State sunt bebelusi uriasi!!!Am primit niste hainute de la nasii mei care au fost acolo,si mi-au adus niste hainute de 0-3 luni care cred ca cel putin la 6 luni o sa-i fie bune...Si a mai primit niste blugi si 2 bluzite de la Calvin Klein.Ce mortale sunt.Iti dai seama ce fitoasa va fi fata mea.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
OanaAlina spune:
buna si de la noi! noi am dormit fara nici o problema cand au fost artificiile desi mi-era teama sa nu se sperie... insa nu au fost probleme! noi am petrecut in 5 ca sunt si parintii mei care sunt asa de dulci ca se tot cearta care sa o tina in brate si sa o plimbe!
ce frumosi bebiti aveti ramonella, co si lavinia!
cristina - aveti cumva un BMW si ati fost in Gruia duminica? mi s-a parut ca te vad!
Oana si Maria-Teodora
asa crestem noi
OanaAlina spune:
si eu sunt de aceeasi parere cu hainutele de state... sunt mult mai mari decat la noi...
mai fetelor la voi se muleaza perfect pampersul ala pe fundulet au ba? ca la noi ramane un picut intre picioare... ufffff!
Oana si Maria-Teodora
asa crestem noi