Gravidute si mamici de CLUJ-43

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Raluca, primul imi vine in minte Magic Land pe str Alba Iulia, e mare si aerisit, Castelul piticilor de pe Fabricii nu celalalt care nu mi-a placut, locul de joaca din Iulius Mall unde e fain dar mai nasol e ca locul pt parinti e f ingust, locul de joaca de la Big din Manastur.mai sunt altele dar sunt mai mici adica 20 de copii ar fi inghesuiti.
no am facut la Castelul lui Piticot pe Heltai, f dragut si locul si patroana dar daca nu e vara sa stai in curte e inghesuit.as merge sa vad primul de care ti-am zis daca nu-l stii.
nu te-am uitat cu Racovita, in februarie se fac inscierile pt 2008-2009 dar inca a doua persoana nu se stie.totusi poti s-o inscrii si sa decizi ulterior invatatoarea.

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

stiu ca am mai intrebat o data insa tot nu m-am lamurit... cum puneti voi scutecele la bebei??? cu picioarele drepte sau la piept? cat de mult trebuie sa urce un pampers pe burtica???

asta seara am observat ca bebelina are buricutul un pic rosu... voua vi s-a intamplat???
uffff!

o seara placuta!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Cristiana, multumesc de info. Sunt atatea locatii da' multe nu sunt OK, ba nu e spatiu sufcient, ba nu ai loc de parinti, ba nu-mi plac animatoarele....si eu sunt ca o soacra.In privinta scolii cred ca vom merge la Sincai..se pare ca va fi o invatatoare OK anu'viitor.

Oana,eu nu stiu cum ii pun scutecul... asa cum sta cu picioarele, adica nu i le intind, nu i le adun.balansoar eu nu am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Drage mamici si gravidute de Cluj!!! Eu postez destul de rar pe la voi pt. ca nu prea am ce scrie, majoritatea din voi sunteti deja mamici si va sfatuiti despre bebeii vostri, discutii in care nu ma pot baga fiindca nu ma pricep deloc, iar gravidutze "incepatoare" ca mine vad ca nu prea sunt. Dar va urmaresc indeaproape, si-mi sunteti tare dragi! Aveti niste bebei de toata frumusetea (si nu numai bebei, ci si copilasi mai marisori), as putea sa va iau pe fiecare in parte si sa spun despre copiii fiecareia cat sunt de frumosi, dulci, scumpi etc. Imi pare asa de rau ca nu prea am timp sa ma implic si eu mai mult, sa scriu mai des, uite, de Craciun nici n-am apucat sa intru sa va urez sarbatori fericite, rusine sa-mi fie! Dar azi, am zis ca nu mi-o iert daca nu intru sa va scriu, m-am trezit mai devreme, si m-am apucat de citit din urma, iar acum vin cu urarea de An Nou Fericit!, multa sanatate, fericire si iubire in familiile voastre, Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe fiecare in parte, si fie ca noul an sa ne aduca numai bucurii si impliniri, copilasi sanatosi si cuminti, iar noua cat mai multa intelepciune, rabdare si bunatate in suflet!
V-am scris de azi fiindca de maine plec la munte si nu ma mai intorc decat in 3 ianuarie. Apropos, este cineva care isi face revelionul la Baisoara? poate ne vedem pe-acolo.
Va pup cu drag pe toate si sa ne auzim cu bine in noul an !!!
LA MULTI ANI!!!

Adriana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

alex - tu cat ceai din ala bei intr-o zi???

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare si de la noi!!!

Ieri n-am intrat ca am facut de la 3 pana la 8 ciorba de burta...a fiert burta aia 3 ore...si cum a trebuit sa ma ocup si de Bea,a durat cam mult...Dar rezultatul a fost pe masura..am facut o ciorba de burta fetelor!!!Ma tot lauda sotul.

Raluca tocmai de asta vrem si noi sa facem botezul acasa.Ca Bea are o greutate mica,3810 avea vineri cand am cantarit-o.Bine,ia normal in greutate,dar cand te gandesti ca altii se nasc cu greutatea asta..E micuta saracuta...Si eu as fi vrut la biserica,dar asta e...daca ar fi avut vreo 5 kile ar fi fost altceva...
Apropo,bebe Mihai e tare frumusel...De abia astept sa ne intalnim la plimbare...Si domnisoara e foarte draguta!!!

Gabi sa aveti drum bun si sa va distrati!!!La fel face si Bea cand e obosita...plange de mama focului...

Meli va urez si voua drum bun si distractie placuta,si stai linistita,piti e pe maini bune!!!Du-te si relaxeaza-te ca ai nevoie!!!

Bexule bem o cafeluta???

Cristina tare frumoase fete ai!!!Sa-ti traiasca!!

Oana eu parca mai bine ii pun scutecul cand are piciorusele stranse.Si de obicei ii acopera buricul.Ma chinui cateodata sa il pun,ca se tot misca...

Adriana chiar daca nu esti inca mamica,poti sa ne intrebi tot ce vrei,stiu ca in timpul sarcinii eu aveam o multime de intrebari.Daca vrei sa stii ceva,poti sa ne intrebi.Suntem experte.

Distractie placuta la Baisoara si ai grija sa nu cazi Doamne fereste!!
Azi mergem pe la Lore cu fetita.

Fetelor,eu pt ceai folosesc de la Nuk biberon pt lichide subtiri.Pt apa si ceai.adevarul e ca Bea orice bibi il ia in gura...Numai sfarcul meu nu...Am tot incercat,zici ca-i dau in cap,asa urla...nici daca ma mult nu scot mare lucru...cred ca nici 5 ml...asa ca oricat de mult mi-am dorit,nu se mai poate...

Pupici la toate fetele si la toti bebeii!!!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

helooo. fetelor, stiti careva ceva referitor la salariul bonus ce trebuie sa-l primim la nasterea copilului de la locul de munca ? eu am citit ceva la capitolul legislatie....dar nu stiu exact ce lege e. daca ati depus careva o cerere in acest sens...poate imi spuneti si mie in mare ce ati scris in ea. ma refer la nr legii.articolul etc.

diana, merci de sfat..o sa incerc sa pap portocale desi pana acum m-am ferit de fructe proaspete..asa am fost sfatuita....dar avand in vedere ca cel mic oricum are colici ce mai conteaza cateva fructe.

referitor la problema scutecelor...baietelul meu de obicei e foarte agitat cand il schimb, da din picioare de parca ar vrea sa alerge...si oricat de grijulie as fi cu aranjatul scutecului..tot ma trezesc cu hainute ude de pipi..pe o parte sau pe alta si pe burta. sunt zile cand il schimb si de trei ori de hainute....ce sa fac?

va urez un an nou fericit!

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata Ramo, sunt la apel, cu cafeluta...ma rog, ce mai e din ea pe aici:)

Ramo, nu faci o livrare de ciorbica si pe la noi:)? platim bine;)noi suntem fani ciorbita de burta, dar eu veci n-0am facut, mi se pare prea complicat

Elena, si io mai patesc din astea, dar mult mai des inainte cand foloseam pampers sau happy, dar cu huggies, nu prea, sunt mult mai usor de "montat" si f absorbante.plus ca au ca un soi de banda elastica cu ceva aripioare, care tre sa ramana ca o danteluta pe afara si atunic e destul; de etans sa zic asa, dar se mai intampla sa iasa pe afara, daca scutecul e prea plin sau agitatia f mare.

Oana, eu il ridic pana peste buric si la spate pana pe la jumatate, sa evit orice "surgere".

va si ne mai povestim azi:)

Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Ramo, si noi vrem ciorbica....ce pofta mi-ai facut! Poate ma pun si eu pe treaba sau comand la vreun restaurant

Mi-e tare sooom si vreau un pic la Polus ca-s reduceri frumusele si nu prea incap in hainele vechi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

heloo fetelor,

Si noi ne petrecem acest revelion acasa,dar sincer nu-mi pare rau ,vom fi toti trei "o familie fericita".anul trecut am fost la un restaurant la 100 km de Cluj , am lasat-o pe Sorana la bunici si totata seara m-am gandit la ia,la ora 12PM am plans ca nu o am langa mine.asa ca anul asta acasuca.......so oricum la restaurant nu e asa frumos ca la munte nici nu se compara.

Oana,scutecele in general sunt lungi cel putin astea de la Pamp.,asa ca eu nu ii pun foarte sus , pana la buric si e foarte important ca elesticul din interior sa fie drept daca se indoaie iese pisu pe langa.

hainele Soranei le-am spalat separat pana dupa 1 an cu detergent obisnuit si le-am calcat si acum le calc mai ales ca ii dau bluzite 100% bumbac si astea se sifoneaza,si cum a zis si gabriella se mai si dezinfecteaza ptin calcare.

Lore,Meli,Atb distractie placuta de rev!
Atb, revul de la Baisoara din 2002 nu am sa-l uit niciodata!acolo m-a cerut Sory de sotie!oricum e foarte frumos acolo de Rev.

azi m-am uitat la pozele cu bb vostri absolut superbi ,fetelor avem cei mai frumosi copii din luma!pe bune unul mai frumos decat celalalt.

Diana
,printesa ta-Irina e superba ,ochisorii ei m-au dat gata,si la botez era asortata cu nasa,sau asa s-a nimerit?sa-ti creasca mare si sa-ti aduca numai bucurii.

Carrie,fetele tale Craciunite foarte suumpe ,mi-au placut pozele cu voi 4 langa brad,sanatate si sa iti incalzeasca mereu sufletul fetele tale.

Raluca,copilasi frumosi ,Mihai e un scump.

Bex ,deci asa ...ne apucam de invatat ,daca iti zic ca azi lucrez la un referat, zici ca-s susu la cap!tu unde esti la master?

Sorana e de aseara la bunici ,eu maine lucrez daca nu s-a anuntat ca si ziua de 24 liber ,maine fac mancare dupa ce vin si parca vad ca pic de somn pe la 12,da asta e- sanatosi sa fim si sa avem la anul multe realizari si impliniri ,sa fim la fel de fericiti asta imi doresc pt la anul.
Voi ce va doriti???????????

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput