Gravidute si mamici de CLUJ-43
Raspunsuri - Pagina 11
Victo spune:
elena maria, ce fel de biberon ai folosit?
lui stefan spre ex doar cel de la avent ii prieste. am mai incercat inca vreo 3, inclusiv chicco..ca am eu acuma ce am cu firma asta..si se ineca de numa, chit ca cica tot pt nou-nascuti erau.
deci dc nu ai avent, te sfatuiesc sa ii cumperi si sa vezi diferenta. trage mai greu,dureaza mai mult suptul, dar nu se ineaca.am inteles ca e vorba de ceai, dar cred ca e cam tot pe acolo.sa iei biberon mic, pana la 125 ml e pt copii pana in 3 luni.cel mai mare e pt copii de peste 3 luni.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
OanaAlina spune:
am "ajuns" si noi pe aici... terminat curatenia! uraaaaaaaaaaaaa!
raluca, gabriela - multumesc de incurajari! sper sa fie bine! am PREVENTIV si eu lapte praf in casa si bibe ca daca o fi sa fie sa nu ma ia pe nepregatite!sa pot sa ii dau papica!
nu mi-a raspuns nimeni de balansoar!
gabriela - te inteleg cu plansul! e tare rau sa nu ai pe nimeni langa tine atunci cand ai nevoie! noi facem altfel cu cumaparaturile! ramane sotul si eu merg daca e cazul sau invers! sptul meu nu vrea sa o ducem nicaieri pana la botez! e de moda veche in privinta asta! hihihi! asa ca nu vizite si chestii de supermarket oricat am insistat eu.... dar lasa ca mai e asa de putin... si recuperam noi dupa... ca doar si ea o avea shoping-ul in sange!
va pup si va doresc o zi frumoasa!
Oana si Maria-Teodora
asa crestem noi
ALEX29 spune:
URAAAAA a facut cacutza ...putzin dar conteaza
tu fetelor sa betzi ceai de fenicul ,anason ,chimion ,ma refer la cele care alaptati ...conteaza f mult pt laptic
OANA draga ce balansoar ?...ti am promis ca ti pun poze cu suportul unde pun suzetele ,azi sau maine ...promit
va pup
mergem la Mall ....oare o fi aglomerat ?
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
Ioana13 spune:
Oana, in poze apar bebei in scoica, balansoar si scaun de masa (al meu). Eu zic ca voi deja sunteti mari si puteti lua direct scaun de masa care are spatar pe 3 pozitii. Balansoarele si scoicile sunt de la o zi la 6 luni comode, dupa aceea, daca e bebe mare nu prea sta comod in ele. Scaunul de masa il poti folosi de la 4 luni la 3 ani. Noi asa l-am folosit, pe pozitia de jos, pina la 6 luni. Acum si pe pozitia din mijloc. Asta e al nostru. L-am luat din Cora.
http://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=3&subcategorie_id=18&produs_id=231
Am folosit si scoica de masina in casa, dar pina a fost micut, ca acum ii e cam strimta.
No, despre balansoar sau cum se numeste sa iti spuna mamicile care au.
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)
carrie spune:
Ioana, Meli, miemi-a zis dr , care e specializata pe gastro la bebei, ca glutenul si malaiul daca pot sa-l las pina la 8 luni.insa pe la 7 jumate pot incepe cu iaurt preferabil facut in casa si sa incep sa-i dau branzica calcica, ficatel putin pt fier si galbenus de ou care se introduce cu inetul, un sfert la inceput.
azi mamarutza a fost tare marait,i-au iesit dintisorii de jos dar gingiile sunt inca rosii si umflate.mi-a refuzat si pireul
Gabriela, saracutza Sara, stiu cum e cand plang de oboseala si apoi suspina.Distractie placuta la Deva!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Ioana13 spune:
Carrie Multumesc de raspuns referitor la malai. Cit despre galbenus, ficatel si iaurt, am auzit muulte variante despre cind poti sa le introduci, ca nu mai stiu ce sa fac. Eu le-am introdus pe toate astea 3, ou ii dau mai rar, cam o data pe saptamina, ficat la 2 saptamini, dar iaurt cam la 3 zile. Acuma daca i-am dat... i-am dat. Oricum in 3 zile avem 7 luni... mai amin malaiul 2 saptamini,, ca voiam la inceputul anului, dar mai bine asa, mai incolo... sa nu manince mamaliga toata viata.
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)
Ioana13 spune:
Pentru cine face paginile de inceput... eu apar de 2 ori si nu se iese la numaratoare la o a adica.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Buna seara! Sarbatori fericite!
Nu am timp sa va citesc, ajung acasa saptamana viitoare si recuperez. Pana atunci, va doresc numai bine, sa va distrati de Revelion, sa aveti bebelusi frumosi si sanatosi!
MAMI & bebe ALEXIA
Raluca spune:
Cristiana, ce centre de joaca ce organizeaza petreceri ai frecventat cu Thea? Caut locatie ptr. ziua Ilincai si am schimba un pic , pana acum am facut party-uri la Boom-boom party si castelul piticilor si as schimba. Recomanzi ceva????-ptr. app.20 de copii!
dpop spune:
elena, am uitat sa-ti spun ca daca vrei sa faca eduard kk mai des sa mananci portocale. asa mi-a zis dr de fam, ca portocalele au efectul asta daca alaptez.
mami de irina