*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (177)
Raspunsuri - Pagina 17
Mihaelutat spune:
Miri super tare fi-tu. nu ma gandisem la intrebuintarea dopului ala pe post de jucarie. Mi-ai dat o idee super.Si are David un ras colorat ca ma busit rasul singura in birou.
Mihaela
album dn Titi
miri__b spune:
so, Mihaela go home si gadila copilul in timp ce-l filmezi!
dc n-are bietul copil jucarii...
eu ma apucasem sa citesc la parinti despre aruncat biberoane, scos olite la interval...
Mihaelutat spune:
Olita, biberonul si suzeta sunt deocamdata aspiratii de neatins pentru mine. Ma rezum sa visez la vacante si masini noi decat la facut pipi si kka la olita si adormitul fara suzeta....Cel putin sa plec in vacanta e mult mai probabil decat sa il aud pe Titi spunand ca vrea sa faca la wc.
Mihaela
album dn Titi
miri__b spune:
al meu ma tachineaza. imi spune"caca baii" eu luminata la fata"vrei sa faci kk la baie?" el "nu".
sau "pipi olssa". il dezbrac si aproape ca se aseaza pe urma zice nu. dc il pun fortat-ohoho ce mai urlete.
bianca_mo spune:
poze de decembrie, ca tot nu am ce face cat doarme puiul, bine e in concediu!
MIRI, e dulce David! si Serban invata de zor litere acum, e mortal cu "p de la pipi " si "b de la mama, adica bianca"
despre olita, ieri a facut pipi prima oara ca se uita intr-o carte si era pe post de scaunel olita, dar azi nu a mai vrut sa stea, deci nu ne grabim... macar suzeta nu o avem de scos ca niciodata n-a vrut-o, ca altfel avem si noi o gramada de scos...
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007
bianca_mo spune:
MIRI, multumesc, din pacate la aproape 34 de ani mai greu cu modeLATUL, vai de batranetile mele...(emoticon cu babuta in carja...tremurand pe picioare)
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007
miri__b spune:
multe fac 34 anul asta .numai eu arat de 38
am plecat ca am programare la cosmetica poate ma apropii si eu de 35 la infatisare!
lavi02 spune:
mihaelutat, leea & co multumesc pt ganditul incoace ; nu azi il opereaza, probabil luni, daca vine anestezista din concediu ca trebuia sa apara deja dupa spusele chirurgului. Important e ca tata e intr-o stare buna si speram sa suporte bine operatia.
Pana atunci daca toata lumea e bine eu sunt in dispozitie de shopping ce n-am vazut de mult. Asa ca:
Cine ma ajuta si pe mine?
Am fost azi la Z in Timisoara ca sa vad ce ar fi de ochit pt luni cand incep reducerile si vanzatoarea a zis ca poate sa mi le puna deoparte pana luni . In consecinta am adunat eu ce am adunat, dar am nevoie de niste ciorapi asortati pt Silvia, nu au aici marimea ei.(la o fusta si 2 bluzite)
Se ofera cineva care trece luni pe la Z sa-mi ia daca gaseste ciorapi lungi pentru Silvia, culoare albastru deschis spre petrol (exista si sosete asemanatoare) marimea 31-34???
L-am trimis pe Virgil in Z din Orhideea ca e aproape de serviciul lui; daca vreuna din voi merge la alt Z si i se face mila de mine...
roxisialexia spune:
Eu nu stiu ce sa mai zic, alexia a renuntat la biberon, la suzeta, face pipi si kk singura la olita si asta fara sa o fortez cumva, insa pentru mine bucuria cea mai mare ar fi:...as vrea sa nu mai plangociasca zilnic, sa nu mai miorlaie cand vrea ceva..sa nu se mai enerveze vesnic si sa fie cooperanta. De doua sapt ma chinuie cu dezbracatul..se descalta de ciorapi si de panatloni si umbbla asa prin casa de parca ar fi vara
marie, la fel ca si tine imi doresc sa supravietuiesc cu doi copii.te rog frumos sa imi spui si mie ce citesti, ma intereseaza, multam fain!
meems am vazut pozele voastre, ce imi place ca aveti asa multi prieteni . tu imi pari schimbata si asta nu cred ca este de la culoarea parului.
anda, cum te mai simti cu piciorul? am vazut pozele lui nic de la gradi, cele de la craciun, nu ne-ai povestit detalii.Buza lui nic este bine, da?
cami, e superba dariuca ta cea verde , avem si noi ceata de pitici dar in format mic, nu am vazut pana acum in format asa mare, unde spuneai ca se gaeste si la cat? eu am dat pe astia mici-7 la numar- intre 16 si 18 lei in functie de accesorii.
Se vede ca ati petrecut fain de tot la munte, sa va fie de bine!
melku, scumpa ta tot frumoasa este, un pupic pe nasuc
mada, andreas vad ca este fan zapada..super pozele voastre si vila unde ati stat arata foarte bine.Mada tu esti in gemeni ca mine, se spune ca anul asta o sa fie foarte bun dpdv familial, asa ca poate bb 2 vine odat cu apartamentul de 3 camere
noki, venisi soro, te-ai intalnit cu sora-mea pe acolo ? . cum te-a intampinat "galagia" ta?
ina cum ai reusit sa te adaptezi frigului de acolo? lui rachel ii place la zapada?
gandacel iesit de sub nameti si mai da un semn de viata.Hai ca acum te intorci la "didici" si nu mai ai timp chiar deloc.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -