*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (177)
Raspunsuri - Pagina 16
Madutza10 spune:
Am bagat si io un ochi p'aici ca's iar in treaba pin' la gat ,plus ca am niste tipi prin casa ,palier care-mi schimba cablu' ,netu' etc . deci in curind o sa-mi taie firu' si dureaza nitel pina ma conecteaza in reteaua lor .
Eu anul asta imi doresc sa ma mut intr-un apartament mai mare si chiar o s-o facem ,la noi nu-i bai ca facem schimb cu socrii ei vin la 2 camere iar noi ne mutam la 3 numai ca o sa-mi trebuiasca citeva mii de euro sa-l renovez ,tati vrea sa-si schimbe din nou masina desi cea care o are face un an abia in februarie dar e manie asta n-am ce-i face ,sper numai sa avem si bani s-o facem ,vreau sa calatorim cat mai mult de-acum copilul fiind maricel il pot tara dupa noi mai departe si in rest sanatate multa .
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
bianca_mo spune:
LA MULTI ANI, DRAGA COLECTIE!
incerc si eu sa astern pe taste asteptarile mele pt 2008... nu imi doresc altceva decat sa reusesc sa am, impreuna cu ai mei, un trai bun, sa nu ne lipseasca nimic important, sa fim sanatosi si uniti, si, Doamne ajuta, sa reusesc sa il fac pe Serban mai putin dependent de mine...sper sa am putere si sanatate, si un dram de noroc mi-ar trebui...
Va urez sanatate si putere sa reusiti in orice v-ati propune, oricat de greu ar parea...
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007
maria_alexia spune:
Bianca, bine ca mi-ai amintit: pe 2007 imi propusesem asa:
- sa-l dezvat pe pui de biberon
- sa trecem la lapte de vaca
- sa-l invat la olita
- sa se spele pe dintisori
Dintre astea doar ultima ne-a reusit, restul se reporteaza pentru anul asta .
si se adauga:
- sa doarma singurel , macar in pat daca nu si in camera
miri__b spune:
IN 2008 vreau ca David sa scape de biberon, de scutece, sa se imbrace/dezbrace singurel macar partial si sa manance singur.
ptr mine imi doresc sa fiu ma slaba, si sa ma trateze sotul asa cum s-a compotrat in decembrie
canuta-om-sucit spune:
La multi ani, un an nou fericit cu multe satisfactii va dorim!
La noi de Craciun a venit Mosul si ne=-a adus un "tatou" mare, mare 9pe langa multe alte jucarii, insa asta raspundea cand il intrebai ce vrei sa iti aduca Mosul, ca drept urmare ca numai de asta s-a bucurat cu adevarat) asa cum l-am visat. A fost atat de incantat... l-a pupat pe Mos..., s-a distrat ... am despodobit ieri bradul vreau sa va spun ca am ramas decat cu jumatate de globuri, alea mai din spate si de sus ca in rest... au facut "paca" pe parchet.
Revelionul l-am facut acasa, ne-am simtit bine, a fost frumos, astept acum vacanta de 2 sau daca da Dumnezeu de 3 saptamani in Slovacia.
Ce imi doresc pe 2008 sa se infaputuiasca:
Sa se tina astia care imi construiesc casa de termenul din contract si pe 30 mai sa intru in casa finisata, aranjata, etc numai mobila sa mi-o aduc.
Sa castig mai multi bani , ca tot omul...
Sa fie Dimitrie sanatos si sa putem calatori un pic mai mult decat in 2007 sa nu mai fiu tinuta atat de tare de job.
Cam atat despre noi
miri__b spune:
aaaaaa si mai vreau o intalnire numai intre mamici forumiste! aia cu piticii aferenti sigur o sa se faca.
Mihaelutat spune:
Ok hai ca ne-am dat drumul la limba cu dorintele astea. Miri am priceput mesajul subliminal. Stai sa se stranga poporul pe la case si vedem cum facem.
Azi nu il opereaza pe tatal lui Lavi? Sa dea Dumenzeu sa fie bine.
Mihaela
album dn Titi
miri__b spune:
quote:
Originally posted by Mihaelutat
Ok hai ca ne-am dat drumul la limba cu dorintele astea. Miri am priceput mesajul subliminal. Stai sa se stranga poporul pe la case si vedem cum facem.
Mihaela
album dn Titi
miri__b spune:
v-am amenintat ca va spune fi-miu poezie!bonus:il invat pe tati alfabetul.
http://www.onetruemedia.com/shared?p=4a94c818012b509fe1de37&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Mihaelutat spune:
Citind din urma si vizionand filmuletele voastre am sesizat cu stupoare ca eu nu prea mai am poze recente cu fiul meu. Sunt o mama ingrozitoare de-a dreptul. De la Craciun am vreo 2-3, si alea miscate si naspa, de la revelion nu am ca a stat la socrii si acolo inca telefonul mobil este ultima descoperire tehnica, de la zapada nu am ca deja imi era prea frig sa ma indeletnicesc sa scot manusile sa fac o amarata de poza....Sunt varza. Si stai asa ca vine vecina Noki din voiaj si iar pune vreo 200 de poze misto ca sa ma umple de invidie definitiv.....
Mihaela
P.S. Gata ma duc acasa si scot si aparatul si camera si tot ce am de intregistrat in casa si ma apuc de poze....
album dn Titi