*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (101)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Si...inca un mesaj,..ca am vazut ce ai scris, tu Miri...zisesem si eu ceva asemanator..in urma cu cateva capitole..ca degeaba ni se spune are cordon in jurul gatului..nu se poate face nimik..in plus statistic e mai bine sa il lasi decat sa il scoti..pt ca in burtik e aparat..iar la nastere stiu ei ce sa faca...dr ma refer...
Probleme pot aparea cand exista nod...dar iar zic..nu se poate vedea 100% pe eco si oricum..monitorizarea e mama intelepciunii..si se scoate bebe la primul semn de suferinta (de obicei se monitorizeaza de catre mama miscarile)...Eu zic ca pana la ceza ta mai e un pic, bebe nu mai creste specatculos...ca nu mai are cand..nu trebuie sa te ingrijoprezi din cauza greutatii..si..oricum tu ai incredere in medicii aia si daca era ceva..te opreau acu...nu?!

Sa vedeti ce inseamna empatia...sau ma rog ceva pe aproape...apropo de circulara de cordon..si mie la eco mi-a zis ultima data ca ar avea circulara simpla...binenteles cu semnul intrebarii..ca nu poti fi sigur sigur la eco...eee..si de atunci pe forum..s-a tot vb ..de asta..eu nu am zis nimik..dar un monstruletz se instalase in sufletul meu..adik..am fost muuuult mai atenta la miscarile bebelinei...Acum ca am vazut ca si tie ti-au zis belgienii ce stiam eu..m-amj mai linistit...
Totusi...cel mai important e sa fim atente..si...vigilente

Alina 33 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 7 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by alinaatudor

Helou helou...am intrat pe net intr-o viteza..nici nu m-am spalat pe ochi...
Goooooo..Angeee...

Mai fetelor..a fost ceva in aer azi noapte...iubita mea a facut miscari de balet jumate de noapte, in conditiile in care toata noaptea eu am visat copii nostri...ai tuturor de pe forum..asezati in linie ...in ce credeti..in scoici auto...auziti voi...
E..acu..fie ca ati luat deja scoica fie ca nu..trebuie sa ne intalnim in aceasta formula, nu?...

Va pup si asteptam vesti de mamaici fericite.
Eu azi ma duc la ikea si la serviciu..sa le arat colegelor burtika...poate bebeficiez o leaca de traficul asta..un pic mai lejer..

Alina 33 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 7 Saptamani

Asta cu scoicile auto e chiar buna!! YOU made my day, Alina!

Miki 39+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR MAXIM 7 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Mesaj de la Cornilia (aseara,27 dec):

"Am nascut la ora 3:54 pm.Alma e bine,apgar 9,cezariana cu rahi,dupa 5 ore de contractii si membrane fisurate"

Bine ai venit Alma!Sa fii sanatoasa,mancacioasa si sa-ti bucuri parintii toata viata!Refacere rapida mamico!

Poze

Elena,mamica de Khaled 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

FELICITARI, CORNILIA! SA-TI TRAIASCA BEBE ALMA, SA FIE SANATOASA SI MANCACIOASA! REFACERE RAPIDA SI TE ASTEPTAM CU POVESTEA NASTERII!!

Miki 39+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR MAXIM 7 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Bine ai venit, Alma Sa fii sanatoasa, fericita si mereu iubita, de toata lumea Cornilia felicitari si recuperare rapida!

Angi e sigur, sigur pe "baricade" acum!
Angi
Nastere usoara ca un fulg

Fetelor si eu am visat azi noapte ca am nascut o fetita si ma gandeam ca, in sfarsit, am aflat si eu ce bebe am

39+ AMR 6 zile
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

a, fetelor, nu ma intelegeti gresit... io n-am treaba cu circulara de cordon, adica eu am increder ein medicul meu aproape mai ceva c ain Dumnezeu. temerile mele legate de bebe sacha tin cred de revelatia ca: a fost ultima intalnire oficiala, ca nu mai e nici un dubiu... iese pe 8, ca am zis io ca e urat la a doua ecografie, ca medicul insista serios acum pe fiecare particica deductibila a corpushorului lui... dar nu ma stresez pt o circulara. numai ca voi stiti ca daca am un dubiu, io intreb. cum am intrebat si de vaccinul impotriva cancerului de col si alte minuni, printre chestii esentiale:(
o sa-mi treaca, dar intre timp am aflat niste vesti foate urata despre o prietena de-a mea:( astea sunt mai greud e digerat:((

miri_mik 38s en cours bebe sacha

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

va salut si eu fetele, nu am mai intrat....cu sarbatorile astea, alergatura, agitatie, ma rog....am fost la Tulcea, la ai mei acasa, si la nasi, dar cu un morcov de nu va explic...ma tot intrebam ce se intampla daca ma apuca ceva pe-acolo...dar bebe a stat cumintica, a vacut valuri dar doar cat sa vada lumea ca avem o balerina, si atat.
Am vazut ca au aparut mai multi bebei decat stiam, si le urez la toti sanatate multa, si mult noroc, iar la proaspetele mamici refaceri rapide, ca puiutii au nevoie de ele...
Vad ca si Ange este astazi pe baricade, abia astept sa vina vestile bune, si sa ne povesteasca ce si cum a fost...oare isi pastreaza angi seninatatea pana la sfarsit? poate doar asa ma mai incurajez si eu, ca mi s-a facut o teama de momentul nasterii.....apropo, ca stiu ca ea e la D-na Lutescu...pe 25 a nascut o cunostinta de-a mea, care era la aceeasi doctora, iar cand a ajuns fata la urgente, si a zis ca doctora ei este d-na Lutescu, i-au spus sa nu se bazeze, ca d-na doctor nu vine nici daca e de cezariana, si asa ca aceasta cunostinta a mea a nascut cu medicul de garda din noaptea de craciun...
Eu am si eu azi control la dl. doctor Lutescu, sa vad ce mi-o spune despre bebe, plus ca as vrea sa am o siguranta ca vine sau ca NU vine la nastere, intru diseara sa va zic cum a decurs ....
Intre timp, mai recuperez putin din urma, ca am o gramada de recuperat...
Va pup pe toate

Adriana S.
AMR maxim 5 saptamani
-35 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

off, miri stiu ca e tare nasol sa nu ai nici un control...
poate ca ne-am invatat sau ne-a invatat medicina ca exista un raspuns sau un tratament pt. toate, dar e asa greu sa traiesti hazardul...
Ne punem speranta in DD, ca daca tot nu putem face nimic. acuma vorba poetului "le-om duce toate, de-o fi pace, de-i razboi". undeva se aranjeaza lucrurile si pentru noi!

ieri am vazut niste filme la tv despre copii si lipsa lor de drepturi sau de viata, "copiii invizibili", si mi-am dat seama ca doar in burtica putem avea grija de ei sa nu se intample nimic, dup-aia e dupa cum va vrea viata si DD, si nu-i vom putea apara de toate relele. si daca nici in burtica nu-i putem sti bine si in siguranta (ce s-a intamplat cu mariaana m-a lasat efectiv fara cuvinte), inseamna ca trebuie sa ne obisnuim de mai devreme sa nu stim totul sigur, ci doar sa facem tot ce tine de noi.

greu, dar nu vad alta cale mai buna. ne tinem impreuna si ne dam curaj, eu stiu ca o sa fie bine, dupa orice s-ar putea intampla, undeva lucrurile se aranjeaza si viata merge mai departe. e singurul lucru in care putem sa credem.

pup fata si sa iasa repede din oala, ca nu e misto deloc acolo!!

Monica 38+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Multumesc pt urari zuzici!
Felicitari noilor mamici!

Nastere usoara Angi!

Zuzici cu burtici bucurati-va de timpul liber de acum ca dupa nu o sa mai aveti timp de nimic,cel putin al meu nu ma lasa sa fac nimic.Macar doarme noaptea cu 2 intreruperi.Acum avem laptic,curge noaptea ca la biberon cu gaura mare.In schimb au aparut colicii.
Ne-a cazut buricelul de la 4 zile.Ne-a cumparat taticu cantar de bebe si l-am cantarit acum 2 zile si avea iar 3300.Azi avem doar 3350.
Gina te admir,am vazut ca ai scris imediat dupa nastere.
Imi cer scuze fetele ca nu am citit prea mult,doar rasfoit,nu stiu cand o sa recuperez,dar tare as vrea.
Nour,da,conditiile sunt super si toti profesionisti,de la femeia de serviciu si bucatareasa (care a venit sa ma intrebe ce vreau sa pap la fiecare masa) pana la doctori,desi cam rapizi in consultatii.Asistentele veneau mereu cand le chemam,m-au invatat sa alaptez,cum sa-l ridic,etc.In prima noapte au venit sa vada ce facem de cateva ori.

Poze

Elena,mamica de Khaled 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

felicitari cornilia! si bine-ai venit pe lume alma! sufletelul lu' mama! sa-ti poarte noroc numele asta superb si sa te bucuri doar de lucruri minunate pe lume!

darene, bine-ai revenit! nu te scuza pentru timpul liber car enu-l mai ai:) toate o sa trecem p-acolo (unele stim deja):)) dar... o poza cu khaled cand vedem si noi?

docdecap, i-am explicat si domnului sot ca nush ce bai am si de fapt de ce sunt asa. nu pot pune degetul pe rana si sa zic: uite asta! pur si simplu am iesit de la medic mai grea cu 100 de kg, mai batrana cu 100 de ani, cu lacrimi in ochi. dar nu mi-a zis nik de rau. era foarte optimist. mi-a zis chiar ca daca e ceva el e in cocnediu dar poate fi apelat oricand in caz de urgenta. numai gargaunii mei isi fac de cap. mama lor...

miri_mik 38s en cours bebe sacha

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput