*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (101)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Nastere usoara Angeli'!Sunt cu inima alaturi de tine.

Poze - David Jonathan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, am dormit cu mobilu' la cap si cu gandul la Angi, astept o veste de la ea sa v-o dau si voua!

si mai astept vesti de la Cornilia si ralluca, cum ca e totul bine!!

Monica 38+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetele, eu mi-am luat aseara analiza de urina (albumine& Co) si mi-au iesit proteine in urina. Azi am dus un borcanel cu pipi pentru analiza citobacteriologica, caci dr crede ca e o infectie urinara... Adevarul e ca fac pipi mai des (eu am pus-o pe seama faptului ca bebe e de mult coborat si ma apasa) si e si colorat mai intens de cateva zile. Burta ma doare jos de tot, dar eu am datorat-o ligamentelor...

Acu' intrebarea e, doar antibiotic se da in cazul infectiei urinare??? cat dureaza tratamentul? mai am eu timp sa ma fac bine?!

Am citit ca infectia urinara netratata poate duce la nastere prematura (azi fac 36 sapt, deci cred ca tot cu risc e)...

Ma scuzati, nici nu stiu daca e infectie urinara si eu o iau deja razna. Dar prefer decat sa fie cealalta varianta (preeclampsie sau alte nebuneli)...

Sa inteleg ca azi e randul tau, Angi?!
Go, girl, go!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Lorena, eu nu sunt medic, dar stiu ca un tratament cu antibiotic nu prea dureaza mai mult de doua saptamani. Asa ca ai timp destul sa te faci bine. Mai stiu ca infectiile urinare sunt frecvente in sarcina, deci nu e vreo piatra de incercare pt. medici. Si mai stiu ca la 36 de saptamani bb chiar nu ar trebui sa aiba nici o problema, indiferent ca se naste prematur. mai ales in Franta...
Eu zic sa nu te stresezi si sa faci linistita tratamentul, ca nu e ceva grav. Pupici.

Irina 36+Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Neata!!

Ellenuta, am visat azi noapte ca nasteai. M-am si trezit la un moment dat sa verific daca sunt uda, ca in mintea mea , daca nasteai tu, nasteam si eu. Dar noi nu ne grabim, ca vrem inmatriculare 2008, nu?

Te

Miki 39+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR MAXIM 7 ZILE!!!

Mergi la inceput

Am uitat sa schimb semnatura...azi am incheiat si noi 37 de saptamani si am intrat in 38. Uraaaa!

Irina 37+Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

despre angi nu stimnimic? chiar nimic?

io vin acu de la doktor. m-a pocnit o depresie subita, fara motiv. bebe e mare, asta stim, intr-o pozitie proasta pt estimari. medicul a aproximat undeva la 3955 (vinerea trecuta 3600) a zis ca e mare, ok, dar nu poa sa fie sigur sigur ca asta ii e "marimea la pantofi". azi a fost ultima intalnire cu el inainte de cezariana. bebe e cu spatele la mine si cu fata la lume, deci prost angajat pt o eventuala nastere normala. in plus, in capul meu s-a strecurat ideea ca e ceva in neregula cu bebele asta. stiu ca e paranoia dar...ma uras ca sunt in stare sa gandesc asa ceva.
am pus o intrebare referitor la cordonul ombilical: raspuns: se intampla lamaimult de 25% din cazuri sa existe o problema de cordon. chiar daca se detecteaza la o ecografie, in burta, daca exista destul amniotic si nu e vreo problema de nod pe cordon, poa sa fie infasurat de cate ori vrea ca copilul nu e afectat. mi-a zis ca da, se detecteaza, dar pe ei nu-i ajuta, ca tot nu pot face nik. am replicat c ain ro se face cezariana in asemenea cazuri. a zis ca aici se considera destul de competenti sa incerce totusi nasteri naturale si doar daca complicatiile sunt grave sa treaca la o cezariana. apoi i-am povestit de mariana. aproape am inceput sa plang si mi-a zis ca cu toata monitorizarea posibila, decesul intrauterin se poate produce fara vreun motiv anume, clar identificat. ca se intampla mai des decat mi-as imagina eu si ca nu s epoate nici prevedea nici prezice nici preveni.

si-acu vreau vesti bune de la angi:)

si cine s eincumeta sa faca lista cu nasterilepe ianuarie? si cu zilele de nastere? ca e 28. io vreaus a se termine anul asta:d

miri_mik 38s en cours bebe sacha

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Miri, si mie mi-a spus dr. tot ceva de genul asta, legat de circulara de cordon. La eco a vazut ca sta cordonul cam in jurul capului si a zis ca e posibil sa faca circulara. Eu m-am speriat si am intrebat ce facem in cazul asta si zice ca ni8mic, nastere naturala, nu vede de ce nu. Si ca sunt multe cazuri si ca cezariana e o masura excesiva... Si mie mi-e cam frica...

Irina 37+Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Helou helou...am intrat pe net intr-o viteza..nici nu m-am spalat pe ochi...
Goooooo..Angeee...

Mai fetelor..a fost ceva in aer azi noapte...iubita mea a facut miscari de balet jumate de noapte, in conditiile in care toata noaptea eu am visat copii nostri...ai tuturor de pe forum..asezati in linie ...in ce credeti..in scoici auto...auziti voi...
E..acu..fie ca ati luat deja scoica fie ca nu..trebuie sa ne intalnim in aceasta formula, nu?...

Va pup si asteptam vesti de mamaici fericite.
Eu azi ma duc la ikea si la serviciu..sa le arat colegelor burtika...poate bebeficiez o leaca de traficul asta..un pic mai lejer..

Alina 33 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 7 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Miri . Eu sunt sigura ca totul e in ordine cu bebe Sacha, si tu stii asta foarte bine, dar acum esti stresata. O sa te linistesti curand si o sa vezi toata situatia in alta lumina! Aici nici macar nu se mai face ecografie dupa saptamana 21-22. Verifica manual daca s-a intors copilul si atat. Si nu-si mai face nimeni probleme de cordon sau alte chestii.

Ma mai gandesc si eu din cand in cand..ca daca Saara n-o sa fie bine, ca daca...prostii! Si Timo imi spune ca ma stresez degeaba ca oricum nu pot face nimic.Si sa stii ca are dreptate. Eu am ajuns la concluzia ca de-aia arata finlandezii astia atat de tineri, ca nu se streseaza, frate!

Miki 39+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR MAXIM 7 ZILE!!!

Mergi la inceput