Gravidute si mamici de Constanta (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Mav multumesc frumos! Nu am stiut de aceasta sarbatoare,in calendar sunt multe zile cu Sf.Teodor si Sf.Anton(stiu ca pe sotul meu asa il cheama)dar doar cate una sunt semnificative.Sebi al tau e dulce tare.Monica sa ne traiasca bebelusii cu numele!
Noi Revelionul il vom face la mama,nu prea ne puteam duce nicaieri cu Teo care tipa ca din gura de sarpe si a doua zi sa am musafiri,este ziua de nastere a sotului meu si in fiecare an la ora 10 am socri la usa(ca sa-mi mearga bine tot anul).
Eu va urez un an nou plin de bucurii,cu multa sanatate si cat mai multe realizari !LA MULTI ANI!

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Angice bebe Victor frumos ai! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos.Acum chiar sunteti o familie implinita.
Fetelor ieri seara am visat ca am nascut la 37 de saptamani iar printisorul avea 2700kg.Sper sa nu se adevereasca visul pt ca azi intram si noi in 37 de saptamani.
Fetelor eu va urez la toate UN AN NOU cu multa sanatate,iubire,intelegere,realizari dar nu in ultimul rand cu bebelusi sanatosi
toate fetele si va multumesc pt sfaturile date atunci cand am avut nevoie.
Mada 37+Ianis Cristian

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

AMR:maxim 3 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Da,fetelor confirm si eu :bebe VIKTOR e un scump si un dragalas iar mami nici nu zici ca a nascut,asa era de senina si priceputa peste poate de zici ca stia ce sa faca dintotdeauna.Dar nu stiu de ce nu ma surprinde asta....ANGI cu cateva ore inainte de a naste mai exact in noaptea aceea ,in toiul contractiilor ea se ambitiona sa termine o traducere-WINETOU-din germana in romana....Si a terminat-o!!
Deci YANNIA,MADALUTA,s-a nascut concurenta!Si ce concurenta!

MADALUTA,merci fain ca m-ai adus pana acasa!Si sa aveti o vacanta ca-n povesti,sa-ti fie cald si bine cum nu ti-a mai fost!Si pune dorul de Darius un pic in cui-desi stiu ca e greu-ca momente de astea nu mai pupi....

DOCULET,astept un semn de la tine -pt. mameloane -sper sa nu nasti pana ne vedem....Si niste instructiuni cand ai timp,despre cum sa transform link-ul de la semnatura cu ceva simplu,de ex:poze......BTW,am pus si poze cu noi,selectate aiurea dar promit sa le updatez.
MOKIKA SI JOJO-MIHA SA VA TRAIASCA COMORILE!!Sa ne tineti la curent cu optiunile pt. casa ,terenuri...Si pe mine ma intereseaza,poate scap de BRICK...JOJO,si la noi s-a pus pbl. sa luam un apart.cu 4 camere acum 2 ani jum.,si asa am ajuns la casa...Doamne ajuta sa luati decizia cea mai buna!Oricum la casa comfortul e incomparabil cu cel de la bloc.

Mav,succes la pregatiri si eu ma duc acum ca m-am trezit la amiaz'...noroc ca n-am prea multe ca de curatenie se ocupa sotiorul....cel putin asa mi-a promis

Va pup pe toate,va urez UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI ,DE DRAGOSTE SI COPILASI SANATOSI!aH,si NASTERI USOARE!ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (32 sapt) cu
Poze la http://www.kodakgallery.eu.com/AlbumMenu.jsp?folderid=0&view=1&sort_order=&albumsperpage=&displayallyears=0&&localeid=en_GB_EURO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Noul an se asterne ca un volum nescris de 365 de pagini goale.Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire, pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.

LA MULTI ANI dragele mele, un an nou 2008 asa cum va doriti, cu bebici sanatosi si norocosi..Doamne-ajuta..

Adriana S.
AMR maxim 5 saptamani
-35 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

SI INCA O URARE CARE MIE MI-A PLACUT TARE MULT, SPER SA VA PLACA SI VOUA

Aho, aho de Anul Nou
Am venit la voi din nou
Vrem acum cu mic, cu mare
Să vă zicem o urare
Spune-ne, frumoasă gazdă
Primesti urătura noastră?
Strigati mai!
Hăi, Hăi!

A trecut 2007
Am avut miere si lapte
Le-am pus toate pe cântar
si-a iesit dulce-amar
De la început, se stie
Mândra noastră Românie
S-a căznit un pic si hopa!
S-a trezit în Europa!
Suntem foarte integrati
si-i iubim pe-ai nostri frati
Moldovenii cu englezii
Ardelenii cu francezii
Iar când plecăm cu uratul
Nu mai colindăm doar satul
Spunem astă urătură
La Paris în bătătură
Mânati, măi!
Hăi, hăi!

Ce să vezi, ne-am integrat
Dar din loc nu ne-am miscat
si-nainte si acum
Focul vrea să scoată fum
Găina tot ouă face
Vaca tot pe imas paste
Câinele se tine bine
si nu latră-n limbi străine
Băsescu si Tăriceanu
S-au îmbrătisat tot anu`
Preturile cresc cu-avânt
Leul greu e încă sfânt
"Oare cum ne-am integrat?
Că nimic nu s-a schimbat."
"Nu-ntelege orisicine
E la fel, dar e mai bine!"
Bucurati-vă, măi!
Hăi, hăi!

Mâine anul se-nnoieste
Tot românu-n îsi doreste
O nevastă top-model
Copiii genii de fel
O căsută cât o vilă
Un portofelas de-o chilă
O trotinetă Ferrari
Luată din două salarii
Pâine neagră-n caviar
Vin, o tonă, chiar si-amar!
si, ne-o cere modestia,
Cupa pentru România!
Poate si putină minte
Pentru al tării presedinte
Hă, hă, hă! Gânduri desarte!
Mânati plugul mai departe!
Hăi, hăi!

S-aveti multă sănătate
Cei dragi să vă fie aproape
Să gânditi numai de bine
Necazuri să n-aibă nime`
Bucurosi mereu să fiti
Urători să mai primiti
La anul si la multi ani!
Aho, aho!

Adriana S.
AMR maxim 5 saptamani
-35 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, va pup tare-tare, sa va distrati copios la noapte, cele fara burtica sa va faceti de cap si pentru noi!!

noi cum am facut ieri 39 sapt azi stam cuminti, sa nu-i vina idei lu' bebe, dupa 12 noaptea e alta poveste, deja iese in 2008, an bisect, teoretic cu noroc, sa vedem cum ne-o veni!!

mi-am cumparat ieri din mega-image toate traznaile de mancat, somon fume, icre negre, midii in nu's ce sos, rulada de 50 ron -asta a fost alegerea lu' iubitu', somon sa facem fripturica, vin chilian si francez, ce mai, dezmat!!! oricum, mai ieftin decat sa mergem la vreun restaurant si mai frumos decat o friptura si sarmale -asta am mancat de craciun doar!!
si o groaza de fructe, o sa fac o salata imeeeensa, sa vezi ce mai rontai la ea!!

va pupic pe toate/toti si LA MULTI ANI, sa fie un an cu bine, cu copii sanatosi, iubire si bucurii in case!!

EDIT: Isi, mai apucam noi sa ne vedem pana nasc, eu preconizez vreun 10 ianuarie, cam pe-acolo. linkul cu poze nu se vede, album aveam si eu pe kodak gallery numai ca n-am reusit sa dezleg misterele site-ului, acuma imi cere sa fac login si se vede c anu mai stiu userul si parola, ca trecu' multa vreme...Iti recomand www.flickr.com , www.webshots.com , la flickr merge cu ID-ul de yahoo. dupa ce alegi, iti mai ofer consultanta (imi lipseste serviciul, ce mai!!)
daca vrei sa faci sa apara linku' la semnatura fa intai treaba cu pozele pe site, si dup-aia iti arata fata una-doua!!
daca tu stai pe messenger, s-ar putea sa fie mai simplu asa, te ghidez pas cu pas.

Monica 39s cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

hop si noi p'aici...cu urari de an nou - sa fie mai bun decat cel care trece, multa sanatate, fericire, impliniri- cu felicitari - pt angi, foarte frumos bb viktor, sa fie sanatos si norocos - cu alte felicitari pt sf. teodor - k si al meu bb e - si cam atat.
eu stiu ca in calendar sunt multi d'alde sf. teodor nu'sh cum dar eu am sa-l sarbatoresc pe bubu doar pe 26 febr cand e sf. teodor pt ca celelate sunt si cu alte completari pe langa teodor.

LA MULTI ANI! AN NOU FERICIT!
petrecere frumoasa !

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE!
Dragele mele va doresc sa primiti de la Noul An numai bucurii,satisfactii,fericire,dragoste, puiuti sanatosi si sarcini usoare pana la termen!
Va pe 2007 si sa ne vedem cu bine pe 2008!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 30+ cu Vlad Andrei

Au mai ramas 10 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Haaa...v-am prins la sorcovit...sunt prima!!!La multi Ani!Numai Bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!Sa fim mai buni si mai fericiti anul acesta!Sa avem parte de clipe de neuitat din partea boboceilor nostri!
Jojo-Miha...La multi ani pentru al tau sotior.Il pupacim!Ii transmite toate cele bune si Florin.
Si acum la treaba!Ia sa vad cine e mai darnic!1,2,3 si
Sorcova, vesela,
Sa traiti,
Sa-mbatrâniti,
Ca un mar,
Ca un par,
Ca un fir
De trandafir!
Tare ca piatra
Iute ca sageata;
Tare ca fierul
Iute ca otelul.