Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (133)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by gabitz78

ank - mersic pentru pontul cu metoclopramidul!functioneaza!
pupici tuturor si o noapte linistita.

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

vezi ca o sa se constipe de la el .. sa ai pregatite niste supozitoare ....Sper ca dupa isi revine.Eu mai am 5 zile de luat o singura pastila

Ank Raul 17.10.2007
Catelus cu parul cret, sa ai jeep-uri in cotet si o vila cu piscina, pe J.Lo.ca si vecina, si-o lopata pentru bani, la anu' si La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Adina, la noi au inceput colicile la 2 saptamani. Adica durerile de burtica, crampele, gazele. Ca de plans nu a prea plans, ca n-am lasat-o. Adica a functionat cantatul, plimbatul, dormit pe burta noastra.

Am si eu o intrebare : pot sa trec de la Nan1 la Nan HA1 (hipoalergenic ) ? Adica are rost, in conditiile in care eu alaptez si ii dau supliment cam 90-120 de ml pe zi (in general cand o apuca foamea la 2 ore de la ultima masa si eu n-am suficient, sau spre seara can productia mea scade din cauza oboselii). Ma streseaza ca are fata iritata, si niste scuame pe o urechusa. Vreau sa zic ca am fost iar la farmacie (de cand am nascut acolo e locul meu favorit de cumparaturi) si am golit-o de produse dermo-cosmetice. Chiar nimeni n-a mai avut probleme cu eruptii de bubite pe fata ?

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ank - ea oricum e constipata, asa ca...nu mai conteaza. deja m-am obisnuit. la doua zile, pac supozitor la poponeatza!
mihuta - eu am probleme cu bubitze pe fata, si folosesc mustela crema emolienta si are efect.
pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Totulii am uitat sa te intreb ce tetine folosesti. Eu le-am folosit si inca folosesc (noaptea ii dau lapte muls, din biberon) tetinele de la Avent, 0+ adik cele mai mici. Am citit ca sunt foarte bune, pentru ca nu lasa laptele sa curga prea usor, asa bb nu se puturoseste.
La mine a functionat si Kara nu a strambat prea mult din nas cand am pus-o la san.

De asemenea, poate ajuta sa incerci sa storci putin sfarcul inainte de a i-l baga in gura, asa va simti mirosul de lapte si poate il atragi si o data ce incepe sa suga ii va placea.

Victo si eu recomand cu toata increderea pompa de la Avent. Eu o folosesc zilnic si nu am nicio problema, si de scos laptele, asa cum spuneau si fetele, il scoate rapid si bine.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Mihuta si a mea a avut eruptii pe fata.
Pediatra mi-a spus ca nu e nimic anormal si sa nu-i dau cu nimic.

i-au trecut dupa cateva zile

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Nici eu nu i-am dat cu nimic, dar a facut iar, si ultima data foarte urat pentru ca a regurgitat peste noapte (in somn) si partea fetei care a stat in lapte s-a iritat ingrozitor.

Am tot citit despre dermatita atopica dar mi se face pielea gaina...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Mihuta, ieria fost pediatrul la noi acasa si mi-a zis ca in urmatoarele saptamani pielea lui Floris s-ar putea sa ia toate aspectele posibile (eruptii, pete in diferite culori, besicute etc.), si ca sa nu ma sperii si in nici un caz sanu incep sa-l ung cu stiu eu ce, nici ulei simplu de masline sau creme cica speciale, pentru ca numai agraveaza totul.
A explicat ca pieleabbilor este fff sensibilasi subtire la inceput, si chiar materiale moi si placute le poate "irita" (nu-i o iritatie adevarata, de aia ""), pentru ca simt totul altfel. Si ca sa-l las in pace. Chiar a dat de exemplu ca unii se irita de la propriul scuipat care le curge din gurita in timp ce dorm, cu urme de laptic...

Cu diversificatul am zis si eu ca fiecare trebuie sa hotarasca singur ce si cum face. Numai ca sa nu se sperie mamicile de exemplul dat de Ank, eu am asteptat pana la 6 luni cu diversificatul, cand am inceput fff lent si fara stres, adica fara sa ma stresez singura ca trebuie sa pape atata si atata. Paralel, am alaptat inca cat am putut. Nu am avut nici o problema,dar nici nu am silit-o vreodata sa manance ceva. Oricum, a invatat foarte repede sa bea direct din cana si sa si pape singurica, mananca de toate fiica-mea,fara mofturi si fara sa faca nazuri. Sper sa am acelasi noroc si cu Floris, ca sunt convinsaca e si un gram de noroc,fiecare copilas e altfel...

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna seara,mamici si viitoare mamici,sper ca va mai aduceti aminte de mine,ptr ca eu va duc dorul si chiar imi pare rau ca nu a mai putut tine pasul cu voi!
Noi suntem bine..,zilele trecute am fost sa facem vaccinele,ne-au facut 2 in loc de una cum ma asteptam,se mai face ceva in plus aici in Franta,asa ca daca mititica acum e si de nationalitate franceza..,am facut !! Nu a facut deloc temperatura..,din fericire sa comportat ne-asteptat de bine!!
La 2 luni si 7 zile am facut deja 7 kg.,si 63cm ,asa ca pediatra ne-a dat sa papam laptic ptr papaciosi ,dar se pare ca ne c-am constipam de la el,sper sa fie ok...si mi-a mai spus sa incerc sa-i dau sa manance doar de 4 ori pe zi.., 2 sticle de 210 l si 2 de 180 ml...,a zis ca e mult mai bine mai rar dar mai mult...,am incercat, dar tot de 5 ori mancam,nu stiu cand vom reusi sa ajungem doar la 4 scticlute pe zi,ca suntem tare papacioasa!!
Ne imbracam cu hainute de 3 sau 6 luni..,i-am schimbat deja toata garderopa!!
In Romania ne intoarcem pe 8 Ianuarie..,pana atunci sper sa fiti toate sanatoase alaturi de bebelusi papaciosi ,sanatosi si lipsiti de colici!
Am sa incerc sa va trimit si niste poze cu Angelina mare!!
Am vrut sa va intreb daca voi faceti baita in fiecare seara?! Noi da...,chiar daca se spune ca nu e recomandat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna
BB deja incepi diversificarea?
Adra acum s-a mai linistit si nu mai mananca asa des.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

anca, deci si-a revenit mariuca..nu mai baloteaza la fiecare ora?;)

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput