Minunatele Scorpiutze (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Drum bun spre casa ,Monica
Noi nu plecam in oras dar l-am scos pe Bodoganici putin afara si a descoperit zapada,asa de fericit a fost.
A luat zapada in manutze si s-a topit (normal)i-am explicat de ce si nu mai vroia in casa.
Poate se mai potoleste vantul asta si pot sa-l mai scot sa se joace putin in zapada.
Ana am vazut toate pozicile super.
Nina unde esti?
Dar celelalte minunate?

In oraselul copiilor
Toti suntem egali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumim frumos gabi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

Ana esti geniala cu povestile tale, auzi prajituri explozive, vreau si eu reteta ca as trata pe unii altii cu din alea .

Trimiteti ceva zapada si pe aici, ca vad ca aveti de la litoral la timisoara peste tot...si noi nimic...foarte egoist din partea voastra...

Monica drum bun spre casa. De tot, sau doar in vacanta?

pupicei,

esme

Mergi la inceput

multumesc esme ...o vacantza mai lungutza

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani fetele pe 2008.noi suntem bine, cam paralizati cu zapada.am aparut si pe la tv, la realitatea sa va uitati cand arata de la cta un barbat in geaca rosie si cu basca de comunist care impinge un matiz gri, ala e sotul meu.cu tot cu lanturi am ramas in intersectie.viscolul ne termina, nici macar nu ne putem bucura de zapada.
ana, am ras cu lacrimi de se uita razvan la mine ca la felul 7.am vazut si pozele.
eu incep sa cam intru in panica, am foarte mult de lucru si a trebuit sa-l tin pe razvan acasa pana luni.incep sa ma documentez ca au aparut modificari si mi le descarc de pe net.pana pe 25 cred ca nu respir, asta in prima faza.dupa aia la foc automat.va pup pe toate.
monica, drum bun.veniti in romania?de tot?sau cat stati?

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

multumim adriana

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Gata, am aparut si eu!!
La multi ani!!! 2008 sa aveti un an nou plin de impliniri, multa sanatate si fericire.

...ne-am intors si noi ieri seara de la munte. A fost tare frumos si muuuuulta zapada. esme iti dau si de la mine daca vrei putina..
De Craciun am fost la socrii, apoi am plecat la casuta noastra unde ne-am instalat resedinta. A fost mult mai bine asa nu am deranjat pe nimeni si nu ne-a deranjat nimeni. De Revelion am ramas acasa au venit la noi matusa lui Heinz si sotul ei (care locuiau in aceeasi casa), o sora de-a bunici si un frate de-al lui Heinz. Eu inca visez la Revelionul ala in care sa meergem si noi undeva.
David a invatat sa schieze, din prima zi deja mergea singur cu liftul pana sus pe partie si singur la vale. Daca aveam echipament si pentru Daria s-at fi pus si ea pe schiuri, dar asa noi fetele ne-am rezumat la sanius, bronzat si topait pe trambulina.
Monica drum bun spre casa! Cred ca abia astepti! cat stati?
Ana inca nu ti-am citit povestea dar ma apuc acu!!
...vin si pozele dar poate maine.

V-am pupat, somn usor!

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

mira, bine ati revenit...wow...super ca a invatzat deja davidutul sa schieze felicitari!
ma bucur ca v-ati distrat...
mai avem vreo saptamana pana plecam acasa...nu stiu exact cat stam dar preconizam vreo 2 luni...sa vedem...
noapte buna pe toti si sa va fie de bine vacantza la munte

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata fetele dragi....

May,ma bucur ca v-am facut sa radeti(asta era si scopul...hihihihi)dar io am fost sincera,ca asa exploziva mi-a fost creeatia.Asa ca draga mea Esme,sincer si din sufletel,nu ma lasa constiinta sa scriu asa retete explozive,ca ma umplu de blesteme si nu-mi doresc....hehehehehehehehehe...Cu zapada,ce sa zic?E faina,e atat cat trebuie,nu ca la Bucuresti,in schimb e un ger de crapa pietrele,nici un amarat de caine sa nu-l dai afara din casa.Azi dimineata la ora 8 erau -8 grade.
Monica,inca o data drum bun spre casica!Ruxi si Alex ce zic de revenire?
Dodoliciule,Bogdanel abia anul asta a realizat treaba cu zapada?Ca imi amintesc de prima reactie a Luanei vis-a-vis de zapada,a fost teama si calca in varfurile bocanceilor si cerea in brate si de o puneam pe zapada incepea sa planga.Acumaaaaa....vai de noi!...face ingearasi pe zapada...se tavaleste de pana si la chilotei e uda.
Adriana...am vazut la stiri ce-i pe acasa...si Marius se tot minuna si tot scotea exclamatii si ii spuneam ca asa e iarna la Cta,ca mi se pare ceva firesc...doar de acolo am venit,nu?I-am mai zis ca el nu stie inca cum e sa nu poti deschide poarta sa intri in curte ca asa tare bate vantul,imi aminteam de vremurile de iarna si Crivat de la Palazu.Ia zi:cum s-a distrat Razvi la zapada?L-ati dat cu saniuta?Si tie spor la treburi,sa le rezolvi pe toate!
Mira,bine ati revenit acasa si felicitari lui David pentru schiat!Zau ca ar fi si pacat sa nu invete sa schieze,mai ales ca la voi muntele e omniprezent.Cat despre revelu' in doi....keep dreaming!Ca si noi la fel facem....hehehehehehehehehehe....Vorba lui Marius:poate dupa pensionare,cand copiii vor fi la rosturile lor si ne-or uita.Abia astept sa vaz si io poze cu voi la zapada.
Restul de gagicute...nu intrati la povesti?Lory,Ninocika,Lauriciu si care mai sunteti....

No,pupici si o zi excelenta!Vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor,
Mira bine ai revenit David shiorul.
Ana da Bodoganici abia anul acesta a realizat ce-i zapada caci ultimile doua ierni la Ct au fost cativa fulgi iar cand eram in Br el era "martian".
Esme e faina zapada cand nu bate vantulca la Ct.
Adriana am admirat sot cu "basca comunista".
Azi am reusit sa ajung in zona delfinariului speram sa iau abonamentuldar traim in Ro si au schimbat locul unde se vor emite si nr documentelor necesare.
Aici s-a rasturnat si un autobuz cu calatori(un 43 pt cunoscatori)si nu va pot spune ce era acolo.
Va doresc o zi placuta.

In oraselul copiilor
Toti suntem egali

Mergi la inceput