Minunatele Scorpiutze (50)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

esme, ce fain ai povestit...ma bucur ca v-ati distrat
fetelor va pe toate...pe unde sunteti?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,
suntem prin case caci iar bate vantul.
Stiti la Ct bate vantul de doua ori pe an din primavara pana-n toamna si din toamna pana-n primavara,iar acum mai si ninge.
Bodoganici vrea deja la gradi,nu intelege ce-i aceea vacanta.
Va pup pe toate.

In oraselul copiilor
Toti suntem egali

Mergi la inceput

Gaby...tare faza cu vantul
iti dai seama ca el simte lipsa copilashilor de la gradi...si alex ma tot zapaceste cand incepe, cand incepe???
aveti grija de voi sa nu raciti

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Monica pt grija ta.
Dar nu e de plecat de acasa nu am gasit sa las copilul prin vecini iar cu el de mana NU SE POATE.
Zapada este mare 50-60 cm pe langa casa unde stam cu chirie si viscoleste de nu se "vede omu' cu femeia lui".Sotul a plecat la servici si m-a sunat,caci a facut un drum pe care normal il facea in 5 min in 10-15 min,sa nu ies nici la paine.
Minunatele mele unde sunteti?!
Sunteti bine,sper ca da?!
De la Ct multi si

In oraselul copiilor
Toti suntem egali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

LA MULTI ANI! si un 2008 cu realizari si impliniri maxime si de la mine!
Dragelor uite-ma iara pe baricade,dupa o mini vacanta excelenta.Am petrecut minunat si de Craciun si de revel...nu intru acuma in amanunte,revin cu detalii mai tarziu,ca vreau sa pun niste poze in album....incepand de la serbarea de la servici si pana la revel.
Una peste alta si facand un bilant al lui 2007 cred ca pentru noi a fost un an cu destule realizari si multa distractie,pe bune!
Hai ca mai povestim.Revin dupa ce pun si poze.Va pup si sa aveti un inceput de an minunat!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Hai sa va plictisesc azi cu povestea vorbei,sper sa aveti rabdare sa cititi tot.In 21 stat acasa.In 22 am mers in piata si am cumparat bradutul,iar in 23 am facut ordine si disciplina prin casa si am profitat ca Marius era plecat cu treaba,asa ca am ornat linistiti bradutul,eu si copilasii...eu una m-am distrat maxim cu ei.Asa ca Marius a ramas mai mult decat impresionat de prestatia noastra.In 24 seara abia am reusit sa o culc pe Luana...ca ea trebuia sa il astepte pe Mosu',sa il intrebe ceva.Ce?Habar n-am,ceva....Aaaaaa,asta era mizilicul,ca in dupa amiaza lui 24 decembrie au tot fost filme la tv cu Mosu' si a vazut ea intr-unul ca Mosul manca prajiturele si bea lapte....ufa...asa ca noi doua,in Ajun de Craciun,la ora 19 coceam prajiturele...vai de steaua mea!Ca habar n-am sa ma cocaresc si am pus bicarbonat de sodiu dupa cum m-a dus imaginatia si cand am dat sa halesc o prajiturica,s-a inmuiat in saliva si a inceput sa sfaraie si sa pocneasca ca si artificiile in gura....nebunie mare!In fine,din albusuri,ca doar nu era sa le arunc,hai sa fac un chec si cum cuptorul de la aragazul lu' este prajit merge si coace dupa cum vrea el...checul meu a iesit crud la mijloc,l-am halit eu si cu mine,ca ceilalti nu au indraznit...si ma intreba Marius ca ce mananc acolo si i-am zis ca e un purgativ nou scos din cuptor...dar n-am avut nici pe dracu'.Beleaua naibii cu prajiturelele pentru Mosu',ca Luana le-a numarat inainte de culcare,asa ca a trebuit sa halesc din ele,ca nebunica era in stare sa caute in cosul de gunoi,sa vada daca le-am aruncat....asa ca am halit doua pocnitori d-alea,vai de stomacul meu,ca am ragait la greu p-orma...si dimineata iar le-a numarat,ce credeti?In seara de Ajun...am injurat,aveam spume la gura...ca impachetam cadourile cu o hartie d-aia metalizata...bey si fugea tampenia aia de hartie in toate directiile,nu statea o clipa locului sa o lipesc,s-o asez...uau!am zis ca mor de draci....si Marius la fel...si dupa ce ne-am chinuit ca naiba,dimineata le-au rupt gorobetii in doi timpi si trei miscari.Eiiiiii...si nu am cuvinte sa va descriu fericirea gorobetilor cand au vazut ca au primit ce si-au dorit...ne-au dat lacrimile la amandoi,pe bune si fara caterinca.Nu ma asteptam vreodata sa-l vad pe Marius cu lacrimi in ochi....O sa vedeti poze.
Nah bun,si a trecut si Craciunul....in 27 si 28 acasa....ne-am cam plictisit.Eu nu am pregatit cine stie ce bunatati,ca de revel am fost invitati la colegii de servici ai lui Marius,sot-sotie.Asa ca acasa am facut doar sarmalute,fripturica si am prajit carnaciori.Salate si alte alea....am zis pas!Am cumparat ceva porcarii de la magazin si gata.
Ei...si am vorbit cu sor-mea,care in 24 dimineata aterizase si ea in tara,venind din Polinezia franceza via Los Angeles si Londra...asa ca am invitat-o la noi.Deci ne-am inmultit si a fost foarte bine.S-a simtit si ea excelent la oamenii aia unde am petrecut.Si chiar ca am petrecut...In 31 dimineata am facut ultimele cumparaturi si totul a fost super fain.Ce mai?Oamenii aia doi sunt super haiosi si de treaba.La 7.30 dimineata am ajuns pe 1 ianuarie acasa si tot pe 1 ianuarie,in jurul orei 15 am revenit la ei in vizita si am continuat cheful,ca nu mancasem inca din ciorba si din torturi...va dati seama!
Ieri am fost la zapada,cu toata gashca....imi venea sa-l strang de gat pe musiu Mariusache,ca a uitat aparatul foto acasa....Au incins un fotbal pe zapada....mama mia!Erau rosii in obraji si obositi leoarca...Ne-am dat cu saniuta...super fain!
Azi sunt la birou,prima zi de munca pe 2008....copilasii acasa,cu sor-mea...Sun si eu sa vad daca sunt bine,daca s-au trezit si sor-mea imi zice ca bine,bine,ei sunt in regula si "hai lasa-ne ca avem treaba!".Poftim si mai zi ceva daca poti!

Na,cam asta ar fi....o sa pun pozele in album....Pupici si vorbim!

Mergi la inceput

Pozele promise...sper sa va placa!

Serbarea de Craciun de la servici
Craciun in familie
De Anul Nou 2007-2008

Mergi la inceput

buna scorpiutelor,
ah peste tot ninge...numa' la mine nu las' ca o sa-mi ninga si mie peste cateva zile...
eu inca nu m-am apucat de facut bagaje fiindca nu avem aproape nimik de luat...plecam sportivi de aici...ca deh...na-vem haine de iarna decat astea de le-am cumparat si le punem pe noi...in rest...fluturam aripile
ana, ma bucur ca v-ati distrat fain si de Craciun si de revelion ssi mai ales ca v-ati reunit si cu sora ta.
bradutul vostru este tare fain si luana si alex sunt tare mandri de el si de cadourile primite de la mosh(papuceii sunt super faini...sper sa gasesc si eu pentru ruxita) sa stapaniti cadourile sanatosi ca am vazut ca si la tine a venit moshu...deci fusesi cuminte foc si frumushica pe deasupra erai de revelion.
Gabi, apai stati in casa daca e zapada asa de mare...
restul scorpiutelor pe unde sunteti? inca aveti vacantza?
va pe toate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Monica,sar'na!Nu stiu unde plecati,ca nu am fost in stare sa citesc in urma,dar eu va doresc drum bun!Papuceii respectivi i-a cumparat Mosu' din Real,asa ca de ajungi pe la vreun Real ,acolo gasesti....

Mergi la inceput

acasa ana... multumesc de pont...sper sa ajung la un real

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput