Stie cineva o super-crema?

Stie cineva o super-crema? | Autor: magghyc

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de sfatul vostru..
De cateva saptamani tenul meu, mixt de felul lui, isi face de cap - adica zonele uscate au devenit infiorator de uscate, pielea se descuameaza in permanenta, ma strange infiorator... situatia a ajuns atat de proasta incat nu ma pot machia cu nici un chip - orice fond de ten nu face decat sa evidentieze dezastrul si uscaciunea pielii..
Am incercat deocamdata creme gen Nivea si L'oreal, sunt ok dar nu sunt suficiente. Tenul arata exact la fel indiferent ca ma dau de 10 ori pe zi..
A mai trecut cineva print-o astfel de experienta? E vreo crema care v-a ajutat? Caci mi-e teama sa nu iau n-spe mii d eproduse scumpe si fara rost pana gasesc o crema ok...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Eu am trecut prin exact aceasi problema.

La recomandarea unei colege am luat de la Gerovital crema anti-ageing din gama H3. Desi am luat-o pe cea semigrasa (cea grasa nici nu vreau sa-mi imaginez cum e) mie una tot foarte grasa mi se pare. Insa, mi-a prins foarte bine caci asa cum ai spus si tu doar cu fondul de ten fata mea arata cumplit. Parca eram o mumie in descompunere. Folosesc crema cam cu 20 min. inainte de a aplica fondul de ten.
La mine a functionat. Nu pot decat sa-ti urez succes si sa sper sa ai si tu rezultate bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

La Plafar,se gaseste crema Apidermin.Este pentru ten uscat.Rezultate excelente.
Pana nu isi revine pielea in zona uscata,renunta la fond de ten.Si sub nicio forma,nu folosi pudra!

Inainte de machiere(cu fond de ten) da-te cu creme in zona uscata,si imediat dupa aplica fondul de ten.Nu se va mai vedea nimic.
(experienta proprie) :-)

ladyJ

Ca un bonus,renunta la apa de la robinet cand te speli pe fata.Are clor mult si usuca pielea.Incearca apa minerala,direct din sticla.Si nu te sterge prin frecare,ci prin tamponare.Apoi,evident,aplici crema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Poate ar trebui sa lasi tenul sa respire....foloseste mai putin machiaj,limiteaza-te daca poti numai la machiajul ochilor si buzelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am patit-o si m-am dat cu crema de fata luata ptr Miruna, de la Klorane bebe...cold creme. In cateva zile si-a revenit complet tenul. Daca ai prin casa, poti incerca.

Foarte buna e masca cu miere, hidratanta, eu o folosesc 1 data pe saptamana.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

quote:
Initial creeata de magghyc

Am nevoie de sfatul vostru..
De cateva saptamani tenul meu, mixt de felul lui, isi face de cap - adica zonele uscate au devenit infiorator de uscate, pielea se descuameaza in permanenta, ma strange infiorator... situatia a ajuns atat de proasta incat nu ma pot machia cu nici un chip - orice fond de ten nu face decat sa evidentieze dezastrul si uscaciunea pielii..
Am incercat deocamdata creme gen Nivea si L'oreal, sunt ok dar nu sunt suficiente. Tenul arata exact la fel indiferent ca ma dau de 10 ori pe zi..
A mai trecut cineva print-o astfel de experienta? E vreo crema care v-a ajutat? Caci mi-e teama sa nu iau n-spe mii d eproduse scumpe si fara rost pana gasesc o crema ok...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Si eu am patit-o exact la fel... ce m-a salvat a fost uleiul de masline. Pur si simplu am pus pe un tampon de vata ulei de masline, si am inceput curatirea, apoi am masat zonele mai uscate cu ulei de masline din belsug. Machiajul il poti puna cam la 20 de min fara probleme.
Iarasi ajuta masca cu ulei de masline si banana.

Cineva amintea de Apidermin.. si eu o foloseam la un moment dat mai ales iarna ... e excelenta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Si eu ma confrunt cu problema asta, mai ales iarna e jale, chiar de craciun mi-am pus crema pe fata, am asteptat vreo 5 minute sa intre in piele si apoi am aplicat fondul de ten, aiurea..... la fel imi iesea in evidenta unde e pielea uscata, exact cum spunea cineva, parca eram o mumie.
Am luat din tara anul asta Apidermin pt tenul meu mixt, nu ma ajuta cu absolut nimic, poate pe tine are sa te ajute.
Mi-am luat o crema de la Shiseido CE emulsion I, nu e chiar asa de grasa, am zis sa nu o iau pe cea cu CE emulsion II, ca o fi prea grasa.
Dar cand am fost de Craciun si mi-am luat fond de ten tot de la Shiseido, mi-au dat niste pliculete cu CE emulsion II, super fain, nu mai am fata uscata, am incercat de 2 zile.
Cu toate ca beau 2L apa pe zi, degeaba, tot uscata e pielea, pun tone de crema pe corp, pe fata de 3 ori pe zi, dimineata, dupa masa si seara, doar asa se vede ceva imbunatatiri.
O crema cu care m-am impacat foarte bine pt tenul meu uscat a fost de la Gerovital Plant, moisturizing cream, numa ca am terminat-o acu o luna, si aici nu o gasesc prin magazine, la anul cand merg in tara imi fac stocul sa am toata iarna.
Produsele astea de la Shiseido or fi ele bune dar ma ustura la buzunar rau, asa scumpe sunt chiar si aici la mama lor acasa.

Incearca o crema care e undeva pe la mijloc ca si grasime, sa nu fie prea uleioasa, mie astia de la shiseido mi-au spus ca pt tenul meu e bine sa folosesc un demachiant pe baza de ulei, am luat makeup cleasing oil, lasi putin pe fata, apoi clatesti cu apa calduta si apoi aplici crema de fata, se vede diferenta, cel putin la mine.

Succes la gasit crema care iti va satisface tenul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Ma bucur sa aflu ca e problema cu solutie...

Nati, eu nu am tenul uscat, ci mixt, pe obraji si nas e uscata pielea , in rest nu...De aceea m-am ferit pana acum de produse pt ten uscat. Acum deja ma deranjeaza, nu neaparat ca nu ma pot machia (oricum nu am exagerat nicioadata la capitolul asta) dar chiar arat straniu...vorba voastra,ziic ca vin de la salonul de mumii...

Mindy, O sa incerc cu uleiul de masline, uite ca nu mi-a dat prin cap.Cum e masca cu banana?

Madau,
Din pacate nu am produse Klorane in casa. Ca pustiul nu am avut niciodata probleme cu pielea, asa ca singura crema pe care o am e bepanthene, iar ala l-am incercat in disperare de cauza intr-o seara..evident rezultate zero...

LayJ,
Si eu am auzit ca Apidermin e buna. O sa o caut sa o incerc, sper sa fie ok.

Gudinde,
Merci de sfat. Pana la urma ceva o sa functioneze, nu?

Sper sa reusesc pana de revelion sa am ceva imbunatatiri. Am vrut sa ma programez la un salon de cosmetica sa incerc un tratament ceva , dar evident acum e full peste tot, iau eu lucrez, deci am timpul limitat.

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

E o masca foooarte hidratanta de la Avene - Hydrance Optimale ( face minuni).Foloseste-o in fiecare seara timp de 4-5 zile,in strat gros,pana intra toata in piele.Apoi sterge fata cu un tampon imbibat in apa calda. Fa un amestec format din crema ta de noapte si ulei de masline,in cantitati egale.Unge-te cu ea seara si iti garantez ca in cateva zile vei avea un ten de invidiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Cred ca toate fetele, mai ales cu tenul mixt, patim asta iarna.
Ideea cu uleiul de masline este foarte buna, eu nu prea suport mirosul.
Eu mi-am cumparat o crema de la Boots, Botanics. Costa 26 lei si este foarte foarte buna. Sora mea o are si pe cea de noapte, si nu mai are nevoie de crema ziua.
Ma dau cu crema inainte sa ma machiez, apoi ma ocup de sprancene, mai intra putin in piele si aplic fondul de ten. Nu mai am nici o problema.
Acum depinde si de demachiant. Eu nu ma spal pe fata niciodata, demachiantul este unul excelent. Nu pun lotiune tonica si am gasit echilibrul perfect.
Si fondul de ten trebuie sa nu fie dintr-ala care usuca pielea. Mai ales alea care au si pudra in ele sau mai stiu eu ce combinatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

quote:
Originally posted by magghyc

Mindy, O sa incerc cu uleiul de masline, uite ca nu mi-a dat prin cap. Cum e masca cu banana?

uite masca pe care o folosesc eu cand o patesc cu uscarea tenului***

Masca cu banana, zeama de lamaie si ulei de masline: se striveste un sfert de banana pana se obtine un pireu la care se adauga jumatate lingurita zeama de lamaie, o lingurita ulei de masline si putina crema nutritiva. Se lasa pe fata 20-30 minute dupa care se spala cu apa calduta. Aceasta masca este benefica pentru orice tip de ten, avand actiune hidratanta si impiedicand uscarea si imbatranirea pielii. Ea poate fi folosita cat de des se doreste.

Mergi la inceput